Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

anaaamm şimdi de mangal muhabbeti döniyi topiktebiz de cumartesi gidicez pikniğe...balik da tutucaz

Ohhh ne güzel yawww. Ben yıllar önce bi kere almıştım pazardan.Sonra eve geldim , evirdim-çevirdim kafam basmadı ayıklama kısmına.Bi de minik minik tonla madımak.Uğraşamadım attım ama hala bi deneyesim varrr..Ben de hep pastırmalısını duymuşumdur ama hiç yemedim.Du bakiim , denk gelirse alıp yapiim tekrar...

anaaamm şimdi de mangal muhabbeti döniyi topiktebiz de cumartesi gidicez pikniğe...balik da tutucaz

Ne mangalperver bi topikmişiz biz yawww
Korkma muhtarım , hem et yicem hem de yanında alkolümü yüzüme sürücem , iyi gider ikisi de mi
Leylakım balık mı yapıcaksınız mangalda , oyyyyy ne güselllll

ellerine sağlık..ve de afiyet olsun..

ben de balık tutmayı özledim benim için de tut leylakım..

enem ben de nekaa görmemiş oldum burda..öylesarhoşolsamki yemeğe gider benim için iç
leylak balığa gider benim için tut.. çok bedavacı gördüm kendimi

Korkma muhtarım , hem et yicem hem de yanında alkolümü yüzüme sürücem , iyi gider ikisi de mi

kayınçom yüzüne sürerken çok yaklaşma mangala tutuşursun..% 70 boru muu

mazallah yanıkla uğraşmayalım bi de

Regenim ben de protein içeceği içiyorum yawww. Dondurma niyetine yoğurtla karıştırıp biraz dondurucuda bekletiyorum bazan.Bazan da süt ya da suyla içiyorum , vanilyalı var bizde , ben seviyorum tadını...

öyle ya birdycim dondurma yok puding yok sütlac yok :18::18::18: galiba bana kriz geliyor neler de geciyo aklimdan anca bu sekil idare ediyoruz.. senin tarifi bi deneyim bakalim güzel fikre benziyor

Kıyamam , sen de gel , muhtar , sen , ben hep beraber gidelim mangala....
Esasında benim koca da hiç meraklı diil de ben mangal diye diye aldırdım dün...2 kere ya yaparız ya yapmayız....

aaaaaahhhh ah olsa keske yaa.. burda kücük bi gölet var, gitsek onun kenarina, güneslenen kizlar olur hep, otursak yanlarina mangalin dumanini onlara dogru estirsek ay mangal hayali kurarken bile birilerine satasmadan duramiyorum, kötü müyüm neyim ben

canim onu gecen yaptim yaaa kesmedi valla mangalin yeri bi ayri, babacim olsa keske bana nar gibi kizartirdi insallah trde denk gelirim de babamla yaktiririm ona... kimse yapamiyo onun gibi

yaaaa yaaaaa yaaaa bak simdi de memleket hasretini hatirlattiniz gel diyip ay bu aksam duygusala bagladim ben yine, kocam yüzünden hep

kendimizi garantiye alıp önce köfte-tavuk yapıciiiz birdymbalık da tutabilirsek ballı kaymak olur köftenin üzerine onu da yerük

tamam sersumum,tüm balıkları senin için tutcam

Son düzenleme:

Menü güsel de C6H12O6 ları olmasa tabii...buralar derken ? Malum yemek saati

En güzeli sizinki yaa hem yeşillik hem deniz bide taze balık ohh miss

bu sefer kararlısın ayıklıycan tek tek hee allah sabır versin anacım valla ben ıspanağı sırf zaman alıyo diye mevsiminde haftada

bi, oda hafta sonları salata olarak yapıyorum, size helal diyorum valla

kötüyüm ben kötüyüm diyosun..

canım aynı durumdayız üzülme ben de herşeye hasretim burada..ahh gurbet..napalım sağlı olsun

kendimizi garantiye alıp önce köfte-tavuk yapıciiiz birdymbalık da tutabilirsek ballı kaymak olur köftenin üzerine onu da yerük

kayınçom yüzüne sürerken çok yaklaşma mangala tutuşursun..% 70 boru muu

mazallah yanıkla uğraşmayalım bi de
Öliciiim şimdi , harbi kıss aklıma gelmedi , sivilce-mivilce derken bi de deri transplantasyonuyla uğraşmayalım... (İğneoyam bıraktım yeşile boyamayı.Şimdi siz uğraşın bakalım Birdy acaba nereye yazdı diye )
Dene canım , biraz da limon kabuğu rendele içine , fena olmuyo , n'apcan , idare edicen işte....
He , sizin göl güzelmiş , orda yapalım mangalı...Burda o tip yerler çöplük gibi , her yer pet , bira şişesi , poşet...Sizin göl tertemizdir valla ....

gülsuyu ve pudrayı benim ergenyusta da deneyeyim bakalım..
hadi gözünaydın canım

Son düzenleme:

imzamı yeşille atıyodum diyosunn..bırak oyam uğraşsın senle çekirge..alıntıları başardık ya bu da yeter bana garii

kızlara haber verelim yazık duman altı olmasınlar..

gülsuyu ve pudrayı benim ergenyusta da deneyeyim bakalım..
hadi gözünaydın canım

teşekkürler canım yatılı kalıyolar biri üni 3 de ufak olanda lise 2 de abla gidince ufaklık bende okurum dedi okusunlarda başka dileğim yok
ablamız babaya slm verdirecek kho da okuyor sene mezun olacak hayırlısı ile

Ohhh sizinki çok kapsamlıymış valla , her çeşit protein varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…