Kızlar ya , ben burayı açık bırakıp mutfağa bi gittim , bi sürü yemek-memek , arkasından banyo , ancak geldim valla kusura bakmayın...
Yawww kayınçom sivilce tedavisi ne kadar zor bişmiş kıssss , alkolik yapıyo insanı
Pişik kremi aldım bi de onu sürüyorum yüzüme.O da ne kadar katı ve cilt tarafından emilmez bişi , sabah sürüyorum akşam yatarken hala yüzümde oluyo.Mavimsi bi de , tam Şirinler gibi oldum valla...Sivilceli menapoz Şirin
Çiğdemim o vakit sen bu dayak yiyen abimizin halinden anlarsın , ona vermek istediğin tavsiyeler varsa İğneoyam'a özelden yaz , o da gidip o abimize izah etsin.Psikolojik tedavi gerekli midir yoksa ilaç tedavisi yeterli midir , bunları sen hep yaşamışın çocukluğunda , tecrübelerinden faydalandır kurbanları
Hatta siz bi dernek kurun bence ; Maymun ve Türevleri Mağdurları Derneği
Muhtarım ben o bakımdan hep okurum ilaçların üstünü , amanın yutulacak mı yoksa sokulacak mı diye , ilaç bu yanlış kullanmaya gelmez valla
Leylakım senin menü tam olmuş , bi de karpuz olaydı hakikaten tamammışsın sen....Eskiden annem bazan da vişne kompostosu yapardı bu menünün yanına , heyyyy gidi heyyyy....
Mıhtarım iyi etmişsin çıtır tavuk yapmakla..Zavallımın ilikleri boşaldı kaç gündür , ancak toparlayacak evladım...Ben de şu böreği yaptım bugün nihayet.Sen tartı var diye yemezsin o bakımdan eniştemle-yeğenime benden peynirli tepsi böreği
Seninkinin yerini tutmaz ama....
Yürüyüşe gittin geldin mi?