• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlaar merhaba dün akşam gelemedim arkadaşım vardı yanımda ve olanlar o zaman başladı arkadaşım gelirken yanında dondurma getirmiş hemde magnum badem :39:şimdi yemesem ayıp olurdu :23::23:yedim:22::22:

bugün de sabah klasik kahvaltıyı yaptım akşam da 5 parça tavuk but yedim:56:
geçmişi okuyamadım valla syfalar uçmuş çok yorgunum bi sorun yoktur inşallah herkes iyidir :31:
öpüyorum sizi şimdi çay içcem :7::7:

çok şükür kızım bugün ilkdefa ateşlenmedii..:16::16:çok mutluyum.:52::52::52:.düngece ilk defa uyudu kuzum..tabee biz de..:52::52: eşim izinliydi zaten..
Allahım tüm derman arayan hastalara şifa ver yarabbim..:16::16::16:

günüm güzeldi..hasta azdı yarın cuma daha ne olsun..

sabah birşey yiyemedim..

öğlen
:56::56:
et döner
ayran

akşama da tavık yaparaktan günü kurtarmayı düşünüyorum..nisan sonuna kadar 75 i görürüm diyordum ama van gezisi mahvetti beni:5::5:

sağlık olsun naapalım mayıs ola hayrola..:32::32::32:.
,
çok sevindim canım kızının iyi olduğuna:21::21::16::16:
:53::53::53: neyyyy anal mıı oralmıı :27::27:sen kafana göre takıl kayınçom..hatta vişnesuyuyla karıştırıp şarapımsıtrak kullanabilirsin..arada da suratına sürersin..:60::60::60::60:

ayy aklıma kadın hastalığında fitilleri oral yutan hatunlar geldi..:60::60::60:

:60::60::60::60::60:

selamlar kızlar:3::3:gelemedim kaç gündür,bu ara hava güzel hep dışardaydım:1:bugünkü menümü yazayım hemen
sabah:56::56:
1 haşlanmış yumurta
pastırma
zeytin
peynir
domates
antep fıstığı

2.öğün:56::56:topikte bi karnıyarık muhabbeti vardı bugün,ne tesadüf ki ben de karnıyarık yaptım:27::27:
karnıyarık
bulgur pilavı
cacık

tam birdymin yazdığı gibi bi menü:9::9:bi karpuzumuz eksikti :ssz::ssz:
:27::27:

Olay günü :53:

Çiğdem maymun kafesine yaklaşıp çekirdek vermeye çalışıyor. Ama korktuğu içinde uzatamıyor. Maymun da heyecanlanıyor. Çiğdemin hoşuna gidip annesine aaaa bak zıplıyo şirinlik yapıyo dediği esnadaaaaaaa at kuyruğundan tutup demirlere vuruyor :27::27: Ben tabi gerisini hatırlamıyorum. Korkudan bayılmışım :60:

Fıraaaaatt bende bayılıyorum ona ya :60:
:60::60::60: enemmm kıss travma geçirmişin resmen:53::53:..ama çok da komik yanee:60::60::60:
kızlaar merhaba dün akşam gelemedim arkadaşım vardı yanımda ve olanlar o zaman başladı arkadaşım gelirken yanında dondurma getirmiş hemde magnum badem :39:şimdi yemesem ayıp olurdu :23::23:yedim:22::22:

geçmişi okuyamadım valla syfalar uçmuş çok yorgunum bi sorun yoktur inşallah herkes iyidir :31:
seni senii..yarın hiç ağlama ++ çıkarsan..:20::20: magnum için:22::22:
,
çok sevindim canım kızının iyi olduğuna:21::21::16::16:

:60::60::60::60::60:
sağol bebişim...:38::38::16::16:

Bi kac gundur fenalardayim o kadar yorgun argin gunler geciyor hic sormayin cocuklar beni bitiriyor evde ne is yapabiliyorum bu da sinirlerimi bozuyor yeme icmeye gelince o da karisik bazen ne bulursam oluyor budabeni uzuyor verdigim 1200 gr 700 geri geldi mutsuzum:-((( ne yapsam bilemiyorum pilavin hic bir cedini yemiyorum ekmek yok ama tatli kacamaklarim oldugu icin gr inmiyor sisiyorum spor da yapamiyorum alt komsu rahatsizmis evde spor aleti olurmuymus efendim avukata danisacakmis da filan fesfsken yani epey mmutsuzum:(((( spor aletini salona tasiycam ne yapayim belli ordan cok ses gitmez akil verin bana ...

Yani hayatım malum karnıyarık menüsü şöyledir , Karnıyarık , pilav , cacık , karpuzzzz......Sana göre uyarlarsak ; Karnıyarık , bulgur pilavı , cacık , ceviz .... Az saçma oldu ama yarın tartı var diye gerginsindir sen zaten , o bakımdan asil menüyü uygula diyemiyorum tabe...

Ayyyyy İzmir ve güney cephe...Oralarda güney cepheli evi yasaklamaları lazım kıssss...Klima da çare diil ki...Bizim klima salonda doğal olarak ama mutfak-balkon-yatak odası hep güney....Salon serin olsa ne yazar....
Yaaa heralde uçuklamıştır , canı çıktı çocuğun kaç gündür.1 haftada ancak toparlar valla.Allahtan önümüz haftasonu.Mutfaktan çıkmazsın sen artıkkk...
Maymun yaaaa , var ya zaten hayatta en sevdiğim hayvandır , şimdi iyice sempati duydum , nassıl dövdüler ki kısss...Taşla-sopayla bile saldırmış olabilirler....

Bende izmirdeyim evim kuzey yonlu ama sonkattaiyim yaniyoruz yinede klimasiz olmaz yani bu yaz kizz da küçük ne yapcaz biilmiyorum sicallarda basladi bugun parka cikardim onlar cin gibi benim pestil cikti hic sormayin cok yoruldum...

Kızlar ya , ben burayı açık bırakıp mutfağa bi gittim , bi sürü yemek-memek , arkasından banyo , ancak geldim valla kusura bakmayın...
Yawww kayınçom sivilce tedavisi ne kadar zor bişmiş kıssss , alkolik yapıyo insanı :52::52::52::52:
Pişik kremi aldım bi de onu sürüyorum yüzüme.O da ne kadar katı ve cilt tarafından emilmez bişi , sabah sürüyorum akşam yatarken hala yüzümde oluyo.Mavimsi bi de , tam Şirinler gibi oldum valla...Sivilceli menapoz Şirin :52::52::52::52:
Çiğdemim o vakit sen bu dayak yiyen abimizin halinden anlarsın , ona vermek istediğin tavsiyeler varsa İğneoyam'a özelden yaz , o da gidip o abimize izah etsin.Psikolojik tedavi gerekli midir yoksa ilaç tedavisi yeterli midir , bunları sen hep yaşamışın çocukluğunda , tecrübelerinden faydalandır kurbanları :60::60::60: Hatta siz bi dernek kurun bence ; Maymun ve Türevleri Mağdurları Derneği :60::60::60::60::60:
Muhtarım ben o bakımdan hep okurum ilaçların üstünü , amanın yutulacak mı yoksa sokulacak mı diye , ilaç bu yanlış kullanmaya gelmez valla :52::52::52:
Leylakım senin menü tam olmuş , bi de karpuz olaydı hakikaten tamammışsın sen....Eskiden annem bazan da vişne kompostosu yapardı bu menünün yanına , heyyyy gidi heyyyy....
Mıhtarım iyi etmişsin çıtır tavuk yapmakla..Zavallımın ilikleri boşaldı kaç gündür , ancak toparlayacak evladım...Ben de şu böreği yaptım bugün nihayet.Sen tartı var diye yemezsin o bakımdan eniştemle-yeğenime benden peynirli tepsi böreği :24::24::24::24: Seninkinin yerini tutmaz ama....
Yürüyüşe gittin geldin mi?

Afiyet olsun canım. Magnum muuuuu :18::18::18::18: Aklıma düşürmeee :52::52::52: Al sana magnum al al al :22::22::22:

selamlar kızlar:3::3:gelemedim kaç gündür,bu ara hava güzel hep dışardaydım:1:bugünkü menümü yazayım hemen
1 haşlanmış yumurta
pastırma
zeytin
peynir
domates
antep fıstığı

2.öğün:56::56:topikte bi karnıyarık muhabbeti vardı bugün,ne tesadüf ki ben de karnıyarık yaptım:27::27:
karnıyarık
bulgur pilavı
cacık

Valla ben daha yemedim. Ama karnıyarıık yaptım şimdi :1::1::1: Dayanamadım valla hemen ypim dedim :1::1:

Karnıyarık, Tarhana çorbası :37: cacık :37::37: Pilav ama ben yemiciiimmm :21:

Alakasız bir menü ama yapcak bişey yok :26:

:60::60::60: enemmm kıss travma geçirmişin resmen:53::53:..ama çok da komik yanee:60::60::60:

:9::9::9::9::9: Valla annemler nası kormuşlardı :9::9::9:

Kızlar ya , ben burayı açık bırakıp mutfağa bi gittim , bi sürü yemek-memek , arkasından banyo , ancak geldim valla kusura bakmayın...
Yawww kayınçom sivilce tedavisi ne kadar zor bişmiş kıssss , alkolik yapıyo insanı :52::52::52::52:
Pişik kremi aldım bi de onu sürüyorum yüzüme.O da ne kadar katı ve cilt tarafından emilmez bişi , sabah sürüyorum akşam yatarken hala yüzümde oluyo.Mavimsi bi de , tam Şirinler gibi oldum valla...Sivilceli menapoz Şirin :52::52::52::52:
Çiğdemim o vakit sen bu dayak yiyen abimizin halinden anlarsın , ona vermek istediğin tavsiyeler varsa İğneoyam'a özelden yaz , o da gidip o abimize izah etsin.Psikolojik tedavi gerekli midir yoksa ilaç tedavisi yeterli midir , bunları sen hep yaşamışın çocukluğunda , tecrübelerinden faydalandır kurbanları :60::60::60: Hatta siz bi dernek kurun bence ; Maymun ve Türevleri Mağdurları Derneği :60::60::60::60::60:
Muhtarım ben o bakımdan hep okurum ilaçların üstünü , amanın yutulacak mı yoksa sokulacak mı diye , ilaç bu yanlış kullanmaya gelmez valla :52::52::52:
Leylakım senin menü tam olmuş , bi de karpuz olaydı hakikaten tamammışsın sen....Eskiden annem bazan da vişne kompostosu yapardı bu menünün yanına , heyyyy gidi heyyyy....
Mıhtarım iyi etmişsin çıtır tavuk yapmakla..Zavallımın ilikleri boşaldı kaç gündür , ancak toparlayacak evladım...Ben de şu böreği yaptım bugün nihayet.Sen tartı var diye yemezsin o bakımdan eniştemle-yeğenime benden peynirli tepsi böreği :24::24::24::24: Seninkinin yerini tutmaz ama....

:60::60::60::60::60::60: Dernek fikrini begendim.

İğneoyasıııı :3::3::3::3: ihtiyaç varsa danışmanlık yapabilirim :60::60::60::60::60:

Bende izmirdeyim evim kuzey yonlu ama sonkattaiyim yaniyoruz yinede klimasiz olmaz yani bu yaz kizz da küçük ne yapcaz biilmiyorum sicallarda basladi bugun parka cikardim onlar cin gibi benim pestil cikti hic sormayin cok yoruldum...

Ah canım yaaa , çok üzülüyorum ben sana.Demin okudum mesajını , herşey aksi gitmiş galiba ama üzme kendini...Bence şuanki şartlarda çok çok iyi idare ediyosun...Diyet için de hırpalama kendini.Bence bu dönem psikolojini iyi tutmaya çalış , kendini yapabildiklerini düşünerek mutlu et , yapamadıklarını düşünüp üzülme sakın...Ben kendimi senin yerinde hayal bile edemiyorum...
Bu arada koşu bandın mı vardı ? Onların altına ses yalıtımı yapan matlardan alabilirsin.İnternetten ya da spor malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsin.Çok güzel izolasyon yapıyo , sorun olmaz komşunla...
Oyyyy Allahtan kuzey .....Yawww bi de artık yazlar çok uzadı , hava aşırı sıcak oluyo , ben hiç istemiyorum ki yaz gelsin valla....
Biz de 12. kattayız , çok fena çokkk...Evvelki yıl camlara filtre taktırdık ama o da çok kar etmedi....Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Ah canım yaaa , çok üzülüyorum ben sana.Demin okudum mesajını , herşey aksi gitmiş galiba ama üzme kendini...Bence şuanki şartlarda çok çok iyi idare ediyosun...Diyet için de hırpalama kendini.Bence bu dönem psikolojini iyi tutmaya çalış , kendini yapabildiklerini düşünerek mutlu et , yapamadıklarını düşünüp üzülme sakın...Ben kendimi senin yerinde hayal bile edemiyorum...
Bu arada koşu bandın mı vardı ? Onların altına ses yalıtımı yapan matlardan alabilirsin.İnternetten ya da spor malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsin.Çok güzel izolasyon yapıyo , sorun olmaz komşunla...
Oyyyy Allahtan kuzey .....Yawww bi de artık yazlar çok uzadı , hava aşırı sıcak oluyo , ben hiç istemiyorum ki yaz gelsin valla....
Biz de 12. kattayız , çok fena çokkk...Evvelki yıl camlara filtre taktırdık ama o da çok kar etmedi....Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Sıcaktan uyunmuyo beya biz yazın oturma odasında yatıp kalkıyoruz :5::5: Valla mutfaga diye çıkmaya bile korkuyorum :18::18::18:

Afiyet olsun canım. Magnum muuuuu :18::18::18::18: Aklıma düşürmeee :52::52::52: Al sana magnum al al al :22::22::22:

Valla ben daha yemedim. Ama karnıyarıık yaptım şimdi :1::1::1: Dayanamadım valla hemen ypim dedim :1::1:

kıs ne yaptın kafam gözüm yarıldı :18::18:valla sıktım sıktım koyverdim bugün de çekirdek yedik :18::18::18::17::17:

Bi kac gundur fenalardayim o kadar yorgun argin gunler geciyor hic sormayin cocuklar beni bitiriyor evde ne is yapabiliyorum bu da sinirlerimi bozuyor yeme icmeye gelince o da karisik bazen ne bulursam oluyor budabeni uzuyor verdigim 1200 gr 700 geri geldi mutsuzum:-((( ne yapsam bilemiyorum pilavin hic bir cedini yemiyorum ekmek yok ama tatli kacamaklarim oldugu icin gr inmiyor sisiyorum spor da yapamiyorum alt komsu rahatsizmis evde spor aleti olurmuymus efendim avukata danisacakmis da filan fesfsken yani epey mmutsuzum:(((( spor aletini salona tasiycam ne yapayim belli ordan cok ses gitmez akil verin bana ...

offf kıyamam yaa.umutsuzluğa kapılma yine de canım..sıcaklarda daha iyi kiloveririz..ama o koşu bandının gürültü yaptığını hep duydum ben de ondan güvenip de alamıyom..hele altkatında da seninki gibi kıl bi komşu varsa vay haline...altına bi halısı oluyor diyolar ondan mı alsan acep..:5::5:

Maymun yaaaa , var ya zaten hayatta en sevdiğim hayvandır , şimdi iyice sempati duydum , nassıl dövdüler ki kısss...Taşla-sopayla bile saldırmış olabilirler....

Yok be... Kafa kol girmişler:)))) Hayır, başına böyle bişey geldiyse bile niye anlatırsın??? Efsane oldu resmen:))) Aklıma geldikçe gülüyorum. Hiç eskimiyor konu:)))

çok şükür kızım bugün ilkdefa ateşlenmedii..:16::16:çok mutluyum.:52::52::52:.düngece ilk defa uyudu kuzum..tabee biz de..:52::52: eşim izinliydi zaten..

Amin.

Çok sevindim daha iyi olmanıza... Geçmiş olsun tekrar. İyiye dönmüş artık. Bundan sonrası kolay inşallah.

Muhtarım ben alkolu haricen kullanıyodum ama senin dediğine göre oral yollaymışşşşş , o şekil kullanınca 70 derecesi bile kafa yaptı hakikaten :52::52::52: Yani oraldı de mi doğru hatırlıyorum muhtarım de mi , anal diiiildi de mi :52::52::52::52:

Sivilcenin nerede çıktığına bağlı:23::23:

Sokulacaksa nereye sokulacak? Bu da ehemmiyet gösterilmesi gereken bir nokta... Aman ha!

:60::60::60::60::60::60: Dernek fikrini begendim.

İğneoyasıııı :3::3::3::3: ihtiyaç varsa danışmanlık yapabilirim :60::60::60::60::60:

Adam dayağı yemiş, olan olmuş kız... Daha bu işin davası olmaz:)))) Korunmak için yapılması gerekenleri bize anlat sen:)

Yıllar önce bi belgeselde izlemiştim. Küresel ısınma sebebiyle Türkiye tropik iklime geçecek diye... Gerçekten de öyle mi oluyor ne... Bu arada, gördüğünüz gibi evveliyatından beri belgesel seyrederim ben. Dizi mizi çok banal.:37:

Birdy senin uzun mesajları okurken de gülesim geliyor benim... Bakıyorum mesajın başında font/renk değişmiş ama bir türlü mesajın sonunu bulamıyorlar:))) Niye şekil yapma konusunda bu kadar ısrarcısın??? Mıhtarla aşık atmaya mı çalışıyorsun??? Çocukluğundan gelen bir konu mu??? :60::60::60:

valla ben de bayıldım :)) iyimiş ya nerden aldın buradan mı? hiç görmedim bi yerlerde ya da denk gelmedi.
Niye vereceksin ki arkadaş olsun ama cok orjinal duruyor..
arkadasını turk sandım. yabancıysa evet iyi bir jest olur. Çiğdem'e katılıyorum :))

sosyete pazarindan almistim canim 2,5 sene önce.. evet arkadas yabanci, cigdosla karar verdik, trde bulursam alcam yoksa benimkini vermem.. esime sorsan babasina götürcekti :53::53::53: yok artik dedim, oldu olacak camasir cekmecemi de bosalt :9::9::9:

Hayvansal gıdaar protein.

Topraktan yetişenler karbonhidrat.

Ama her besinin içinde birazcık protein ya da karbohhidrat oluyor. Ağırlıklı oranlarını baz alırsın :16::16::16:

he canim onu biliyorum, bende bi liste var zaten sonradan aklima geldi. sIk olarak tükettigimiz seylerin tablosu.ordan bakarim artikin :32:

Ya bende farkettim seker yada karbonhidrat etkiliyo bence de

zaten diyette kestigimiz 3 beyazda karbonhidrat grubu canim, demekki eskilerin bi bildigi varmis..

:27::27::9::9::9::9:

:34::34::34::16::16::16:

:38::38::38::16::16:

:38::38::38::16::16::16:

tabaklarını yesinler ayyıldız harika ama pempiş servis tabağına da bittim..:34::16::16::16:

aynen dediğim gibi canım..kahvaltı harika..sadece akşamı az tutmalıyız..:34::34::16::16:

:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

keyifli kahvaltilar icin almistim cicim :9::9::9::9: mavisi de var ama yesillerini arkadasim götürdü :50: o da cok tatliydi...

günüm güzeldi..hasta azdı yarın cuma daha ne olsun..

sabah birşey yiyemedim..

öğlen
et döner
ayran

akşama da tavık yaparaktan günü kurtarmayı düşünüyorum..nisan sonuna kadar 75 i görürüm diyordum ama van gezisi mahvetti beni:5::5:

sağlık olsun naapalım mayıs ola hayrola..:32::32::32:.

hadi gecmis olsun canim bir daha hastalanmaz insallah cok da uzun sürdü zaten gitsin de gelmesin pis hastalik :16:

Olay günü :53:

Çiğdem maymun kafesine yaklaşıp çekirdek vermeye çalışıyor. Ama korktuğu içinde uzatamıyor. Maymun da heyecanlanıyor. Çiğdemin hoşuna gidip annesine aaaa bak zıplıyo şirinlik yapıyo dediği esnadaaaaaaa at kuyruğundan tutup demirlere vuruyor :27::27: Ben tabi gerisini hatırlamıyorum. Korkudan bayılmışım :60:

Fıraaaaatt bende bayılıyorum ona ya :60:

yaaaaaaaaaaaa firati ben de coooooooooooook seviyooooooooommm bazen canim sIkIlInca onun karikatürlerini aciyom komedi filmi gibi :9::9::9: bakmasana öle allaaaammm yappeiimmm tükürürüm bak :60::60::60::60:

ohh maşallah akşam faslı kapanmışş..:46::46:

kayınçom değer mi bi sivilce için okaa içmeye..bişeydiil %70 den aşağısı banamısın demez artık sana..:27::27:
sivilceli menepozşirin:60::60::60: onu yüzüne sürmen gerektiğine emin misin :27::27:
iyi okudun mu kayınço :60::60::60:
ah o vişne kompostosu anne kompostosu:16::16:
ellerine sağlık bebeemm..nasıı güzel oldu mu..dur bizimkiler de yiyecek ya onlara da sorarım ben.:9::9:.yeğenin peynirli yemez ama bidaha kıymalı yap olur mu teyzesi:34::34:

olmuştur tatlım sendeki bu hamaratlık oldukça..:16::16:

1 haşlanmış yumurta
pastırma
zeytin
peynir
domates
antep fıstığı

karnıyarık
bulgur pilavı
cacık

birdy menüsü :9::9:afiyet olsun bebişim..:16::16:

afiyet olsun sana da cicim..:16::16:

kıss korkmazlar mı..:53::53:

Yürüyüşe gidiyorum kızlar.Sonra görüşürüz...

:46::46::46::8::8::8:

akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
2 tane bulgurlu kıymalı sarma
2 kaşık yoğurt
1 tabak bile olmayan mercimek yemeği
ne yazıkki protein grubu yiyemedim ama sarmalardan da yemedim ben listede olmuycam ama yarın hala 63 leri görmek istiyorum:))

sersum gelmiş geçmiş olsun inşallah!!! umarım bir daha böyle büyük rahatsızlamaz kızın:))

ben bu sarmaları nasıl mı yememeği başardım!!! şöleki :
sertab erenerin son klibinde bir siyah tulum var üstünde o tulumu çok beğendim onun gibi bir tulumu sağım solum çıkmadan giymek için yemiyorum aklımdaki imaj o :))))
Siyah tulum aşkına.... :)))

şimdide 20 dakika eliptik yapmaya gidiyorum kıskandım sizden yürüyüşler fln:)))

Back