maymun efsanesi sarmış dört yanını..lay layYok be... Kafa kol girmişler:)))) Hayır, başına böyle bişey geldiyse bile niye anlatırsın??? Efsane oldu resmen:))) Aklıma geldikçe gülüyorum. Hiç eskimiyor konu:)))
Amin.
Çok sevindim daha iyi olmanıza... Geçmiş olsun tekrar. İyiye dönmüş artık. Bundan sonrası kolay inşallah.
Sokulacaksa nereye sokulacak? Bu da ehemmiyet gösterilmesi gereken bir nokta... Aman ha!
Adam dayağı yemiş, olan olmuş kız... Daha bu işin davası olmaz:)))) Korunmak için yapılması gerekenleri bize anlat sen:)
Yıllar önce bi belgeselde izlemiştim. Küresel ısınma sebebiyle Türkiye tropik iklime geçecek diye... Gerçekten de öyle mi oluyor ne... Bu arada, gördüğünüz gibi evveliyatından beri belgesel seyrederim ben. Dizi mizi çok banal.
Birdy senin uzun mesajları okurken de gülesim geliyor benim... Bakıyorum mesajın başında font/renk değişmiş ama bir türlü mesajın sonunu bulamıyorlar:))) Niye şekil yapma konusunda bu kadar ısrarcısın??? Mıhtarla aşık atmaya mı çalışıyorsun??? Çocukluğundan gelen bir konu mu???
valla insanın gözü gönlü açılır.keyifli kahvaltilar icin almistim cicimmavisi de var ama yesillerini arkadasim götürdü o da cok tatliydi...
hadi gecmis olsun canim bir daha hastalanmaz insallah cok da uzun sürdü zaten gitsin de gelmesin pis hastalik
yaaaaaaaaaaaa firati ben de coooooooooooook seviyooooooooommm bazen canim sIkIlInca onun karikatürlerini aciyom komedi filmi gibibakmasana öle allaaaammm yappeiimmm tükürürüm bak
sağol canım..amin inşallah..akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
2 tane bulgurlu kıymalı sarma
2 kaşık yoğurt
1 tabak bile olmayan mercimek yemeği
ne yazıkki protein grubu yiyemedim ama sarmalardan da yemedim ben listede olmuycam ama yarın hala 63 leri görmek istiyorum:))
sersum gelmiş geçmiş olsun inşallah!!! umarım bir daha böyle büyük rahatsızlamaz kızın:))
ben bu sarmaları nasıl mı yememeği başardım!!! şöleki :
sertab erenerin son klibinde bir siyah tulum var üstünde o tulumu çok beğendim onun gibi bir tulumu sağım solum çıkmadan giymek için yemiyorum aklımdaki imaj o :))))
Siyah tulum aşkına.... :)))
şimdide 20 dakika eliptik yapmaya gidiyorum kıskandım sizden yürüyüşler fln:)))
kızlar ben bişi sorailirmyim bende kansızlık var o yüzden kara üzüm yiyorum fındıkla birlikte diyete uygunmu?
ohh maşallah akşam faslı kapanmışş..
kayınçom değer mi bi sivilce için okaa içmeye..bişeydiil %70 den aşağısı banamısın demez artık sana..
sivilceli menepozşirinonu yüzüne sürmen gerektiğine emin misin
iyi okudun mu kayınço
ah o vişne kompostosu anne kompostosu
ellerine sağlık bebeemm..nasıı güzel oldu mu..dur bizimkiler de yiyecek ya onlara da sorarım ben..yeğenin peynirli yemez ama bidaha kıymalı yap olur mu teyzesi
olmuştur tatlım sendeki bu hamaratlık oldukça..
birdy menüsüafiyet olsun bebişim..
afiyet olsun sana da cicim..
kıss korkmazlar mı..
Kızlar ya , ben burayı açık bırakıp mutfağa bi gittim , bi sürü yemek-memek , arkasından banyo , ancak geldim valla kusura bakmayın...
Yawww kayınçom sivilce tedavisi ne kadar zor bişmiş kıssss , alkolik yapıyo insanı
Pişik kremi aldım bi de onu sürüyorum yüzüme.O da ne kadar katı ve cilt tarafından emilmez bişi , sabah sürüyorum akşam yatarken hala yüzümde oluyo.Mavimsi bi de , tam Şirinler gibi oldum valla...Sivilceli menapoz Şirin
Çiğdemim o vakit sen bu dayak yiyen abimizin halinden anlarsın , ona vermek istediğin tavsiyeler varsa İğneoyam'a özelden yaz , o da gidip o abimize izah etsin.Psikolojik tedavi gerekli midir yoksa ilaç tedavisi yeterli midir , bunları sen hep yaşamışın çocukluğunda , tecrübelerinden faydalandır kurbanlarıHatta siz bi dernek kurun bence ; Maymun ve Türevleri Mağdurları Derneği
Muhtarım ben o bakımdan hep okurum ilaçların üstünü , amanın yutulacak mı yoksa sokulacak mı diye , ilaç bu yanlış kullanmaya gelmez valla
Leylakım senin menü tam olmuş , bi de karpuz olaydı hakikaten tamammışsın sen....Eskiden annem bazan da vişne kompostosu yapardı bu menünün yanına , heyyyy gidi heyyyy....
Mıhtarım iyi etmişsin çıtır tavuk yapmakla..Zavallımın ilikleri boşaldı kaç gündür , ancak toparlayacak evladım...Ben de şu böreği yaptım bugün nihayet.Sen tartı var diye yemezsin o bakımdan eniştemle-yeğenime benden peynirli tepsi böreğiSeninkinin yerini tutmaz ama....
Yürüyüşe gittin geldin mi?
Valla ben daha yemedim. Ama karnıyarıık yaptım şimdiDayanamadım valla hemen ypim dedim
Karnıyarık, Tarhana çorbasıcacık Pilav ama ben yemiciiimmm
Alakasız bir menü ama yapcak bişey yok :26:
birdy menüsüafiyet olsun bebişim..
eşimle 30 dk yürüyüş yaptık..
sersumum avatarın süper,güle güle kullan
Aksam yemegim
Valla kizlar yemek yapamadim esimde disardan soyledi et yemegi yeyicem ekmeksiz
hangisini beğendiydin:44::44:..ben en son garifaldiye karar verdim..
iğneoyamınkine benziyodu en sonama bu da güzel canım
canım bilmem beni hatırladınmı umarım hatırlarsın.ben yaklasık 2 haftadır yazamıyorum cunku kızım pcmi kırdı.okulda bi kaç kez denedim ama geniş vakit bulamadım yazmak için.lütfeeeeen beni biraz idare et ve listeden silme.bu sorunumuz haftabasına inşallah çözülür.bu arada ben karataya dvm ediyorum.simdiden tesekkür ederim sevgiler saygılar
ayşe
canım sıkılıyor...la la la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?