Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar ben bişi sorailirmyim bende kansızlık var o yüzden kara üzüm yiyorum fındıkla birlikte diyete uygunmu?

maymun efsanesi sarmış dört yanını..lay lay
sağol canım..çok şükür..
sokulma yerii en önemlisi kanka..

elit hatunsun vesselam
o mıhtarın çekirgesi ama dersine çalışmadığından öyle yapıyo aplası..öğrencek inşallah..

valla insanın gözü gönlü açılır..ben de çok severim öyle değişik mutfak malzemelerini ama burada çoğunu çıkarmadım kutusundan..

sağol canım..amin inşallah

allam yareppim

sağol canım..amin inşallah..

inşallah hepimiz istediğimiz kıyafetlere sığarız bu yaz

menü bildirimi yapem ben kizlar

öglen:
1tane haslanmis tavuk gögüsü, salatalik, 3 kücük dilim kasar, 6 zeytin, 150 gr yogurt, ceviz

aksam:
süt ile yapilmis protein icecegi

canim baska bir sey istemedi kizlar aksam yemeginde nohut vardi zaten.. tatlimsi bi icecek o yüzden bunu ictim canim kac gündür tatli cekiyodu zaten :18::18::18:

ben de cok severim böyle deko seysilerini ama kocam masrafa karsi oldugu icin anca iste gücüm bunlara yetti

Valla ben daha yemedim. Ama karnıyarıık yaptım şimdi Dayanamadım valla hemen ypim dedim

Karnıyarık, Tarhana çorbası cacık Pilav ama ben yemiciiimmm

Alakasız bir menü ama yapcak bişey yok :26:

benimki çok güsel olmuştu valla çiğdemim,afüyetlen yedük
size de afiyet olsun canum

birdy menüsü afiyet olsun bebişim..

sağol bebişim

eşimle 30 dk yürüyüş yaptık..

Umarim herkes iyidir. Gecmisi okuyamadim.
Ben cok kotu beslendim. Yarin insallah ilk defa listeye girecegim ama atri ile sanirim
Neyse herkes ne cekerse kendi kafasin ceker derler ya bende ne cekersem bu iradesizligimden cekiyorum

bugun yediklerim
10.30
1 muz
1 avuc ceviz
14.30 disardaydim
hazir sezar salata
1 soda
17.00
1 top dondurma
Bir daha birsey yemedim
Umarim bu kacamaklar yarin bana daha fazla kacamak olarak donmez.:18::18::18:
simdi kaciyorum
sonra yine gelirim

canım bilmem beni hatırladınmı umarım hatırlarsın.ben yaklasık 2 haftadır yazamıyorum cunku kızım pcmi kırdı.okulda bi kaç kez denedim ama geniş vakit bulamadım yazmak için.lütfeeeeen beni biraz idare et ve listeden silme.bu sorunumuz haftabasına inşallah çözülür.bu arada ben karataya dvm ediyorum.simdiden tesekkür ederim sevgiler saygılar
ayşe

Millet yemek sonrası şekerleme-yürüyüştesiniz herhal bende hızla geçmişi okudum. Okuyup aklımda kaldığı kadarıyla 1-2 kişi dışında

herkes cuma tartımı için iradesine hakim maşallah, yarın tartı yüzünüzü güldürür inşallah

Sersum kızının ateşi normale dönmüş gözün aydın canım, yarından sonra hafta sonu allahtan, kendini iyi hissederse açık havaya çıkıp

bol oksijen alsa daha hızlı iyileşir mi sencede ? :44:

Birdy mesaj kutunu boşalttın miiiiii?

Ben cumartesi öğleden önce bildircem kilomu , bu arada kaçamaksız devam ediyorum (bi lokma ekmek ve kahveyi arkadaşların hepsi az

şekerli içince bende ayıp olmasın diye bi şey demedim ama bugün öğle yemeğinden sonra bol yürüdüm iş çıkışı yarım saat normal

tempoda yürüdüm inşallah 64 ve daha aşağısını görürüm ,çünki cumartesi bahçede mangal partisi var ve açık havada iştah

malumunuz...bide sizlerde yazmışınız dondurma mevsimi erik zamanı oyy anam oyy :44:

okudum canım..yeni topiğe gelmeyince eski topikte kaldın sandım ve çıkardım..eklerim tabiiki.
.izinli yazarım canım o zaman seni üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…