- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
oyyy ben bunu bilmiyordum yaa :26::26: o zaman özellikle aksam karbonhidrati yasakliyoruz kendimize
Tam olarak yasak değilde her iki öğünde de yersek daha doğrusu yersem kilo vermem zorlaşıyor. Deneyin belki siizn de öyledir
deneyelim cicimkarbonhidratlari tam bilmiyorum ama yaa :44: kuruyemis mesela, hamur isleri zaten, sekeri biliyoruz toptan kaldirdik rafa... nohutta ayni sekilde sInIrlI tüketiyoruz. sonracimaaaa sebzede de var ama cok düsük galiba, o yüzden rahatlikla tüketebiliyoruz... baska gözden kaciridgim bir sey var mi???
aynen öyle cicim, bu sefer gitcek bu kilolar galiba...
yok canim benim, findik onlarkasarlari yemedim ama herkese tek tek söylücem, tabagi hep bitiremedim diye ceviz alcaktim gecen gün, cok pahaliydi yaa burda kuruyemis cok pahali
o ay yildizli tabaklari ben de cok seviyorum canim, yabanci arkadaslarim gelince kesin soframda oluyor.. bikac arkadas var erasmusla izmirde felan okuyan, cok seviyorlar türkiyeyiherkes farkinda ne gibi güzelleriklere sahip oldugumuzun gecen bi arkadasim geldi, tabaklari cok begendi, vermemi bekledi ama ben vermedim
Merhaba çıtırlarrrrr
kızlar hepiniz iyisiniz di mi?
Bu arada 58 kg olmuşum
Kahvaltımı yazayım:
2 haşlanmış yumurta
2 yaprak marul
fındık
bolca peynir
çay
4 omega 3
Leylakkımmmm Papişimmmm meleksin Oyam Sersumummmm özledim kızlar sizi
vuuuu bu güzel bi fikir yaa dönüs yaparsam birakirim onagecen evine gittim, türk bayragi felan asili, cep telefonu kilifinin üstünde türkiye yaziyo, alman olmasina ragmen bayagi bi tutkunu memleketimizin güzel bi jest olur.. ya da trye geldigimde bulursam ona da alirim, benim dönüsümü beklemesine gerek kalmaz
Merhaba çıtırlarrrrr
Bu arada 58 kg olmuşum
Kahvaltımı yazayım:
2 haşlanmış yumurta
2 yaprak marul
fındık
bolca peynir
çay
4 omega 3
Selam canlarım menü bildirimi yapayım akşam güzel güzel erkenden uyudum sabah 8 de uyandım 8:30 da zorla kahvaltı yapayım dedim ama canım hiç birşey istemedi bende keten tohumlu yoğurt yedim , omega 3 aldım 1 litre su içtim. Öğlen 1 de tavuk sote salata yedim 2 bardak ayran içtim. Şimdide kahve içiyorum şekersiz türk kahvesi. Akşama da mercimek çorba içmeyi planlıyorum yanındada salata olur büyük ihtimalle.
Merhaba çıtırlarrrrr
Bu arada 58 kg olmuşum
Kahvaltımı yazayım:
2 haşlanmış yumurta
2 yaprak marul
fındık
bolca peynir
çay
4 omega 3
sabah kahvaltı
2 yumurta avuçiçi peynir zeytin domates salatalık
fındık 3 bardak çay 1 bardak süt
akşamı henüz yapmadım 2 öğün olacak bugün
sabah süt almaya gittim arkadaşlar sonra yoğurdumu yaptım
köy yumurtamı aldım bu aralar canım değişik şeyler denemek istiyo
şöyle bişey yaptım kızlar şekersiz yemeye alıştım diye yapayım dedim
arada kaçamak yapıyoruz ya kızlar sağlıklı kaçamak yaparsak en azından daha iyidir
muhallebi yaptım nasılmı şöyleki 3 bardak soğuk süte 2 yemek kaşığı buğday nişastası
şeker yerine kuru incir kayısı 2 adet elma sütle nişastayı buluşturup pişirdim
koyulaşınca diğer malzemeleri karıştırdı bir taşım kaynatıp altını kapattım üzerine tarçın serptim
fena deyildi şekersiz bu kadar oluyor karatayın tarifi vardı hatırlarsınız elmalı tarçınlı kek ondan esinlendim
birde fırında karnıyarık yaptım ama patlıcanlar yumuşak olmuyor kızattığımız gibi deyil ben mi yapamadım
deneyen varmı fırında büf noktası varmı kızlar tarifte yumuşayana kadar fırınlansın diyo zeytin yağı sürün diyo ama olmadı kıymalı harç lezzetli olduğu için öle böle yedik değişik tarifleri paylaşalım arkadaşlargeçen hafta iyi kilo vermiştim ama yarın nolacak bilmiyorum akşam bari hafif yicem malum tartı günü hiç spor yapamadım kızlar
oyyy ben bunu bilmiyordum yaa :26::26: o zaman özellikle aksam karbonhidrati yasakliyoruz kendimize
Ama myveleri kaynatmak yasak canım
Bu arada patlıcanların dışına zeytinyağı sürüp koyarsan fırına yumuşak olmuyor. 200 derecenin üstünde pişirme ama olur mu
Zuhahahahahaha ay yeter kaskatı kesildim gülmekten
İyi güldük bu akşam
Demek herkeste aynı sendrom varmış
uzun sureli diyetlerde ya da protein yogunluklu diyetlerde gojiberry var. Kurt üzümü denmekte. Malatya pazarı ya da buyuk baharatcılarda aslında sımdı heryerde satılmakta. Ben gecen sene bayagı bir zor bulmuştum. o hemen harekete geçirmektedir.
Aklınız da olsun.
burasi cok güzel icten bi topikmis yaa iyiki gelmisimkahvaltiya kadar vaktim var diye kosarak geldim, simdi de kosarak mutvaga gidiyorum aciktim 14 saattir hic bir sey yemiyorum
Dimi bende aynı şeyi düşünüyorum. İyiki gelmişim Hem kilo veriyoruz hem eğleniyoruz
Afiyet olsun canımÇok yeme kararında ye
tabaklarını yesinler ayyıldız harika ama pempiş servis tabağına da bittim..
aynen dediğim gibi canım..kahvaltı harika..sadece akşamı az tutmalıyız..evet canim ya öyle doyuruyoki, yani su an pismanlik yasiyorum cok yedim diye :26::26::26: ama cok degildir dimi yaa :44: dün sersum da dedi gayet güzel diye.. yani karataya basladigimdan beri cok yiyemiyorum ve ilk lokmayi alirken saate bakiyorum, yani bes dakka da olsa yemek saatine bekliyorum
Bugun cok mutluyum ya gunlerdir ilk defa 63 lu bir rakam gordum baskulde :) iki haftadir bunu bekliyordum:))
sağol canımbu arada sersum nerde kizlar??? merak ediyorum dogrusu, sabahlari burayi hic bos birakmazdi, kizi nasil oldu acaba :26::26::26::26:
O bugun çalışıyor sanırım canım. Eşi izinliydi bugun öyle hatırlıyorum. Hafızam yanıltmıyorsa
kankitom şekerim bidenem biz de çook özledik senii.Merhaba çıtırlarrrrr
Bu arada 58 kg olmuşum
Kahvaltımı yazayım:
2 haşlanmış yumurta
2 yaprak marul
fındık
bolca peynir
çay
4 omega 3
yarın cumaaa:18::18:Selam kızlar nasılsınız
Ben daha iyiyim, bugün şu ana kadar kaçamaksız geçti , öyle de kapatırım inşallah ama bu ara hep Karatay dışı yedim maalesef, tartıya da çıkmaya korkuyorum, ama yarın mecbur çıkıcaz:18:
Sersumum kızın nasıl oldu, daha iyidir inşallah
:
ben közleme yapıp öyle pişiriyorum karnıyarığı ya da actifrayda kızartıyorumsabah kahvaltı
2 yumurta avuçiçi peynir zeytin domates salatalık
fındık 3 bardak çay 1 bardak süt
akşamı henüz yapmadım 2 öğün olacak bugün
sabah süt almaya gittim arkadaşlar sonra yoğurdumu yaptım
köy yumurtamı aldım bu aralar canım değişik şeyler denemek istiyo
şöyle bişey yaptım kızlar şekersiz yemeye alıştım diye yapayım dedim
arada kaçamak yapıyoruz ya kızlar sağlıklı kaçamak yaparsak en azından daha iyidir
muhallebi yaptım nasılmı şöyleki 3 bardak soğuk süte 2 yemek kaşığı buğday nişastası
şeker yerine kuru incir kayısı 2 adet elma sütle nişastayı buluşturup pişirdim
koyulaşınca diğer malzemeleri karıştırdı bir taşım kaynatıp altını kapattım üzerine tarçın serptim
fena deyildi şekersiz bu kadar oluyor karatayın tarifi vardı hatırlarsınız elmalı tarçınlı kek ondan esinlendim
birde fırında karnıyarık yaptım ama patlıcanlar yumuşak olmuyor kızattığımız gibi deyil ben mi yapamadım
deneyen varmı fırında büf noktası varmı kızlar tarifte yumuşayana kadar fırınlansın diyo zeytin yağı sürün diyo ama olmadı kıymalı harç lezzetli olduğu için öle böle yedik değişik tarifleri paylaşalım arkadaşlargeçen hafta iyi kilo vermiştim ama yarın nolacak bilmiyorum akşam bari hafif yicem malum tartı günü hiç spor yapamadım kızlar
planını uygularsın umarımKaratay hoca yatmadan önce bir egzersiz yapın diyor bundan sonra yatmadan önce yarım saat egzersiz yapmayı planlıyorum umuyorummmmm innnnşalllahhhh işe yarar :)
Iyiniyetli arkadaşım 4 omega 3 demissin günde iki kere değilmi omega 3?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?