Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oyyy ben bunu bilmiyordum yaa :26::26: o zaman özellikle aksam karbonhidrati yasakliyoruz kendimize

Tam olarak yasak değilde her iki öğünde de yersek daha doğrusu yersem kilo vermem zorlaşıyor. Deneyin belki siizn de öyledir

Tam olarak yasak değilde her iki öğünde de yersek daha doğrusu yersem kilo vermem zorlaşıyor. Deneyin belki siizn de öyledir

deneyelim cicim karbonhidratlari tam bilmiyorum ama yaa :44: kuruyemis mesela, hamur isleri zaten, sekeri biliyoruz toptan kaldirdik rafa... nohutta ayni sekilde sInIrlI tüketiyoruz. sonracimaaaa sebzede de var ama cok düsük galiba, o yüzden rahatlikla tüketebiliyoruz... baska gözden kaciridgim bir sey var mi???

Hayvansal gıdaar protein.

Topraktan yetişenler karbonhidrat.

Ama her besinin içinde birazcık protein ya da karbohhidrat oluyor. Ağırlıklı oranlarını baz alırsın

Selam canlarım menü bildirimi yapayım akşam güzel güzel erkenden uyudum sabah 8 de uyandım 8:30 da zorla kahvaltı yapayım dedim ama canım hiç birşey istemedi bende keten tohumlu yoğurt yedim , omega 3 aldım 1 litre su içtim. Öğlen 1 de tavuk sote salata yedim 2 bardak ayran içtim. Şimdide kahve içiyorum şekersiz türk kahvesi. Akşama da mercimek çorba içmeyi planlıyorum yanındada salata olur büyük ihtimalle.

valla ben de bayıldım :)) iyimiş ya nerden aldın buradan mı? hiç görmedim bi yerlerde ya da denk gelmedi.
Niye vereceksin ki arkadaş olsun ama cok orjinal duruyor..

ben iyiyim canım sen nasılsın,nerelerdesin?burdan koptun kiloları aldın dimişaka bi yana özletme kendini iyiniyetlim,bizde seni çok öslüyoruz sonra

arkadasını turk sandım. yabancıysa evet iyi bir jest olur. Çiğdem'e katılıyorum :))

Selam canım
ne kadar surede dustun bu kiloya benim de ilk hedef o :)
bir de niye canta var kilo mu aldın anlamayamadım tam?

Son düzenleme:

Çok güzel canım

Canım hoş geldin, ben de artılardayım, hiç takma kafana hep beraber veririz , yürüyüşlere de başlarız

Selam kızlar nasılsınız

Ben daha iyiyim, bugün şu ana kadar kaçamaksız geçti , öyle de kapatırım inşallah ama bu ara hep Karatay dışı yedim maalesef, tartıya da çıkmaya korkuyorum, ama yarın mecbur çıkıcaz:18:

Sersumum kızın nasıl oldu, daha iyidir inşallah

Adigegupse senin de yeğenin daha iyidir inşallah , Allah şifa versin

sabah kahvaltı
2 yumurta avuçiçi peynir zeytin domates salatalık
fındık 3 bardak çay 1 bardak süt
akşamı henüz yapmadım 2 öğün olacak bugün
sabah süt almaya gittim arkadaşlar sonra yoğurdumu yaptım
köy yumurtamı aldım bu aralar canım değişik şeyler denemek istiyo
şöyle bişey yaptım kızlar şekersiz yemeye alıştım diye yapayım dedim
arada kaçamak yapıyoruz ya kızlar sağlıklı kaçamak yaparsak en azından daha iyidir
muhallebi yaptım nasılmı şöyleki 3 bardak soğuk süte 2 yemek kaşığı buğday nişastası
şeker yerine kuru incir kayısı 2 adet elma sütle nişastayı buluşturup pişirdim
koyulaşınca diğer malzemeleri karıştırdı bir taşım kaynatıp altını kapattım üzerine tarçın serptim
fena deyildi şekersiz bu kadar oluyor karatayın tarifi vardı hatırlarsınız elmalı tarçınlı kek ondan esinlendim
birde fırında karnıyarık yaptım ama patlıcanlar yumuşak olmuyor kızattığımız gibi deyil ben mi yapamadım
deneyen varmı fırında büf noktası varmı kızlar tarifte yumuşayana kadar fırınlansın diyo zeytin yağı sürün diyo ama olmadı kıymalı harç lezzetli olduğu için öle böle yedik değişik tarifleri paylaşalım arkadaşlargeçen hafta iyi kilo vermiştim ama yarın nolacak bilmiyorum akşam bari hafif yicem malum tartı günü hiç spor yapamadım kızlar

Ama myveleri kaynatmak yasak canım

Bu arada patlıcanların dışına zeytinyağı sürüp koyarsan fırına yumuşak olmuyor. 200 derecenin üstünde pişirme ama olur mu

Karatay hoca yatmadan önce bir egzersiz yapın diyor bundan sonra yatmadan önce yarım saat egzersiz yapmayı planlıyorum umuyorummmmm innnnşalllahhhh işe yarar :)

Iyiniyetli arkadaşım 4 omega 3 demissin günde iki kere değilmi omega 3?

Ama myveleri kaynatmak yasak canım

Bu arada patlıcanların dışına zeytinyağı sürüp koyarsan fırına yumuşak olmuyor. 200 derecenin üstünde pişirme ama olur mu

Ben de once firinda patlicanlari pisiriyorum zeytinyagiyla sonra kiymayls firinliyorum boylece yumusak oluyo:))

Zuhahahahahaha ay yeter kaskatı kesildim gülmekten

İyi güldük bu akşam

Demek herkeste aynı sendrom varmış

burasi cok güzel icten bi topikmis yaa iyiki gelmisim kahvaltiya kadar vaktim var diye kosarak geldim, simdi de kosarak mutvaga gidiyorum aciktim 14 saattir hic bir sey yemiyorum

Dimi bende aynı şeyi düşünüyorum. İyiki gelmişim Hem kilo veriyoruz hem eğleniyoruz

Afiyet olsun canım Çok yeme kararında ye

tabaklarını yesinler ayyıldız harika ama pempiş servis tabağına da bittim..
aynen dediğim gibi canım..kahvaltı harika..sadece akşamı az tutmalıyız..
Bugun cok mutluyum ya gunlerdir ilk defa 63 lu bir rakam gordum baskulde :) iki haftadir bunu bekliyordum:))

Kızlar selam , nasılsınız görüşmeyeli?
Yaz gelmiş İstanbul'a , hava sıcak.Bizim ev güney cepheli , çok sıcak oluyo yazın , nefret ediyorum.Eğer bu yaz talınabilirsek kesinlikle kuzey-doğu cepheli bir ev istiyorum , illallah geldi güneşten.Kışın şahane , kaloriferi bile doğru düzgün yakmıyoruz ama yazları
Neyse canlarım ...
Bikaç sayfa geriye gittim , Sersum'un kızı düzelmemiş hala.Kaç gündür ateşi var çocuğun ya , mahvoldu kızcağız.İnşallah bugün biraz düzelme olmuştur.Ateş ne kötüdür , insan başını kaldıramaz , evde yalnızsan (ben yıllarca yalnız yaşadım , iyi bilirim) susuzluktan kırılırsın ama iki adımlık mutfak 1 km uzaktaymış gibi gelir insana ve halsizlikten kalkıp gidemezsin....İnşallah açılımıştır biraz olsun...
Adigegupse'nin yeğeninden haber yok galiba...İnşallah onlar da iyi haber almışlardır.
Başka hasta var mıydı ? Ha vardı tabe , Çiğdem'in kulakları vardı ; Nasıl kulaklar , tizler-baslar ? Herkese bol şifalı birgün olsun inşallah...
Çok iyilik meleği gördüm kendimi diyerek mevzuyu değiştiriyorum...
Yarın annemlerle piknik olayına giricez fakat mangalsız piknik , o bakımdan yeterince mutlu diilimmm Mangallısı haftaya inşallah.Dün bi mangal aldık öyle şirin ki , koy cebine götür
Bunun haricinde pek bi gelişme yok.Sabah yogaya gittim.Konsantrasyon bozukluğum olduğu için işin meditasyon kısmına çok giremiyorum ama vücudu esnetme bakımından şahane valla.1.5 saate yakın esnetmediğimiz yer kalmıyo , o bakımdan çok memnunum...
İğneoyası'nın maymunlar tarafından dövülen arkadaşı benim neş'e kaynağım oldu kızlar.Günde belki 15-20 kere aklıma geliyo ve her seferinde deli gibi gülüyorum kendi kendime.Sen üşenme sörf yapıcam diye kalk burdan taaaaa Pukhet'lere git ve 10 paralık çikolata yüzünden maymunlar seni Allah yarattı demeyip evire çevire dövsün Kabul edilemez bir durum ancak ne kadar komikkkk kısssssss Ayyyy tutamıyorum kendimi yeminle

bu arada sersum nerde kizlar??? merak ediyorum dogrusu, sabahlari burayi hic bos birakmazdi, kizi nasil oldu acaba :26::26::26::26:
sağol canım..bugün işteydim tamgün..babamız izin aldı evdeydi
O bugun çalışıyor sanırım canım. Eşi izinliydi bugun öyle hatırlıyorum. Hafızam yanıltmıyorsa
hafızana alkışşş
kankitom şekerim bidenem biz de çook özledik senii..gitme artıkın işte bizden ayrı kalırsan alırsın kilocukları
yarın cumaaa:18::18:

iyi bugün canım çok şükür..

ben közleme yapıp öyle pişiriyorum karnıyarığı ya da actifrayda kızartıyorum
Karatay hoca yatmadan önce bir egzersiz yapın diyor bundan sonra yatmadan önce yarım saat egzersiz yapmayı planlıyorum umuyorummmmm innnnşalllahhhh işe yarar :)
planını uygularsın umarım ben asla ve asla yapamam heralde:26:uyku geldimi tombi yatak
Iyiniyetli arkadaşım 4 omega 3 demissin günde iki kere değilmi omega 3?

canım 2 gr ile 3gr a kadar alabiliyoruz..benimkiler 500 mg olduğu için sabah-öğle-akşam 2 şer tane alabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…