bu arada kilo çizelgesi nasıl yapılyor
Kızlar selam , nasılsınız görüşmeyeli?
Yaz gelmiş İstanbul'a , hava sıcak.Bizim ev güney cepheli , çok sıcak oluyo yazın , nefret ediyorum.Eğer bu yaz talınabilirsek kesinlikle kuzey-doğu cepheli bir ev istiyorum , illallah geldi güneşten.Kışın şahane , kaloriferi bile doğru düzgün yakmıyoruz ama yazları
Neyse canlarım ...
Bikaç sayfa geriye gittim , Sersum'un kızı düzelmemiş hala.Kaç gündür ateşi var çocuğun ya , mahvoldu kızcağız.İnşallah bugün biraz düzelme olmuştur.Ateş ne kötüdür , insan başını kaldıramaz , evde yalnızsan (ben yıllarca yalnız yaşadım , iyi bilirim) susuzluktan kırılırsın ama iki adımlık mutfak 1 km uzaktaymış gibi gelir insana ve halsizlikten kalkıp gidemezsin....İnşallah açılımıştır biraz olsun...
Adigegupse'nin yeğeninden haber yok galiba...İnşallah onlar da iyi haber almışlardır.
Başka hasta var mıydı ? Ha vardı tabe , Çiğdem'in kulakları vardı ; Nasıl kulaklar , tizler-baslar ? Herkese bol şifalı birgün olsun inşallah...
Çok iyilik meleği gördüm kendimi diyerek mevzuyu değiştiriyorum...
Yarın annemlerle piknik olayına giricez fakat mangalsız piknik , o bakımdan yeterince mutlu diilimmmMangallısı haftaya inşallah.Dün bi mangal aldık öyle şirin ki , koy cebine götür
Bunun haricinde pek bi gelişme yok.Sabah yogaya gittim.Konsantrasyon bozukluğum olduğu için işin meditasyon kısmına çok giremiyorum ama vücudu esnetme bakımından şahane valla.1.5 saate yakın esnetmediğimiz yer kalmıyo , o bakımdan çok memnunum...
İğneoyası'nın maymunlar tarafından dövülen arkadaşı benim neş'e kaynağım oldu kızlar.Günde belki 15-20 kere aklıma geliyo ve her seferinde deli gibi gülüyorum kendi kendime.Sen üşenme sörf yapıcam diye kalk burdan taaaaa Pukhet'lere git ve 10 paralık çikolata yüzünden maymunlar seni Allah yarattı demeyip evire çevire dövsünKabul edilemez bir durum ancak ne kadar komikkkk kısssssss Ayyyy tutamıyorum kendimi yeminle
Kızlar selam , nasılsınız görüşmeyeli?
Yaz gelmiş İstanbul'a , hava sıcak.Bizim ev güney cepheli , çok sıcak oluyo yazın , nefret ediyorum.Eğer bu yaz talınabilirsek kesinlikle kuzey-doğu cepheli bir ev istiyorum , illallah geldi güneşten.Kışın şahane , kaloriferi bile doğru düzgün yakmıyoruz ama yazları
Neyse canlarım ...
Bikaç sayfa geriye gittim , Sersum'un kızı düzelmemiş hala.Kaç gündür ateşi var çocuğun ya , mahvoldu kızcağız.İnşallah bugün biraz düzelme olmuştur.Ateş ne kötüdür , insan başını kaldıramaz , evde yalnızsan (ben yıllarca yalnız yaşadım , iyi bilirim) susuzluktan kırılırsın ama iki adımlık mutfak 1 km uzaktaymış gibi gelir insana ve halsizlikten kalkıp gidemezsin....İnşallah açılımıştır biraz olsun...
Adigegupse'nin yeğeninden haber yok galiba...İnşallah onlar da iyi haber almışlardır.
Başka hasta var mıydı ? Ha vardı tabe , Çiğdem'in kulakları vardı ; Nasıl kulaklar , tizler-baslar ? Herkese bol şifalı birgün olsun inşallah...
Çok iyilik meleği gördüm kendimi diyerek mevzuyu değiştiriyorum...
Yarın annemlerle piknik olayına giricez fakat mangalsız piknik , o bakımdan yeterince mutlu diilimmmMangallısı haftaya inşallah.Dün bi mangal aldık öyle şirin ki , koy cebine götür
Bunun haricinde pek bi gelişme yok.Sabah yogaya gittim.Konsantrasyon bozukluğum olduğu için işin meditasyon kısmına çok giremiyorum ama vücudu esnetme bakımından şahane valla.1.5 saate yakın esnetmediğimiz yer kalmıyo , o bakımdan çok memnunum...
İğneoyası'nın maymunlar tarafından dövülen arkadaşı benim neş'e kaynağım oldu kızlar.Günde belki 15-20 kere aklıma geliyo ve her seferinde deli gibi gülüyorum kendi kendime.Sen üşenme sörf yapıcam diye kalk burdan taaaaa Pukhet'lere git ve 10 paralık çikolata yüzünden maymunlar seni Allah yarattı demeyip evire çevire dövsünKabul edilemez bir durum ancak ne kadar komikkkk kısssssss Ayyyy tutamıyorum kendimi yeminle
çok şükür kızım bugün ilkdefa ateşlenmedii..çok mutluyum. .düngece ilk defa uyudu kuzum..tabee biz de.. eşim izinliydi zaten..
Allahım tüm derman arayan hastalara şifa ver yarabbim..
günüm güzeldi..hasta azdı yarın cuma daha ne olsun..
sabah birşey yiyemedim..
öğlen
et döner
ayran
akşama da tavık yaparaktan günü kurtarmayı düşünüyorum..nisan sonuna kadar 75 i görürüm diyordum ama van gezisi mahvetti beni
sağlık olsun naapalım mayıs ola hayrola...
çok şükür kızım bugün ilkdefa ateşlenmedii..çok mutluyum. .düngece ilk defa uyudu kuzum..tabee biz de.. eşim izinliydi zaten..
Allahım tüm derman arayan hastalara şifa ver yarabbim..
günüm güzeldi..hasta azdı yarın cuma daha ne olsun..
sabah birşey yiyemedim..
öğlen
et döner
ayran
akşama da tavık yaparaktan günü kurtarmayı düşünüyorum..nisan sonuna kadar 75 i görürüm diyordum ama van gezisi mahvetti beni
sağlık olsun naapalım mayıs ola hayrola...
Sağol canım. İyi benim kulaklar fena değil. Basa da tize de duyarsızlaşmaya başladıAkşama doğru artıyor sadece hepsi bu. ilk zamanlara nazaran daha iyi. Fekat hala uğuldama dolgunluk mevcıt Canımı istettiniz ya karnıyarık yapmaya giriştim
Yanına ne yapsam acep :44:
Ah canııııım gözünüz aydın , o kadar çok sevindim ki .Darısı tüm hastaların başına....
Ne Van gezisiymiş arkadaş , duyan da 1 hafta kaldın ve de hergün 1 kuzu yedin sanıcakSuçlama artık kendini yaww:www , iki lokma kahvaltı ettin alt tarafı....
Muhtarım ben alkolu haricen kullanıyodum ama senin dediğine göre oral yollaymışşşşş , o şekil kullanınca 70 derecesi bile kafa yaptı hakikatenYani oraldı de mi doğru hatırlıyorum muhtarım de mi , anal diiiildi de mi
cacık ve bulgur pilavı iyi gider ama yarın cuma ve bulgur pilavı..iyi düşün..
ben bizimkilere yaptım bi harika oldu bulgur pilavı biberli soğanlı kuru domatesliii:18::18: ama yemiycem yarın yerim..
Yani hayatım malum karnıyarık menüsü şöyledir , Karnıyarık , pilav , cacık , karpuzzzz......Sana göre uyarlarsak ; Karnıyarık , bulgur pilavı , cacık , ceviz .... Az saçma oldu ama yarın tartı var diye gerginsindir sen zaten , o bakımdan asil menüyü uygula diyemiyorum tabe...Sağol canım. İyi benim kulaklar fena değil. Basa da tize de duyarsızlaşmaya başladıAkşama doğru artıyor sadece hepsi bu. ilk zamanlara nazaran daha iyi. Fekat hala uğuldama dolgunluk mevcıt Canımı istettiniz ya karnıyarık yapmaya giriştim
Yanına ne yapsam acep :44:
benim de evim güney cephe aynen senin dediğin gibi..öğleden sonra yanıyoruz..izmirde de öyleydi..düşün klima olmasa izmirde havale geçirir insan öyle bir evde..
iyi tatlım kızım ..ağzı burnu uçukladı yavrumun ateşten..tuvalete bile ben götürüyordum düşün halsizliğini..kafanın içi sürekli von von sesleri içinde...ayyyy nefret bi hastalık yawww
ohh maşallah esnemiş yumuşacık bi hatun olmuşun yogada
ay yine hatırlattın bana maymınlarıı..ben de aklıma geldikçe gülüyom..
Ne alıyon kız sen
sağol cicim..amiinnAh canııııım gözünüz aydın , o kadar çok sevindim ki .Darısı tüm hastaların başına....
Ne Van gezisiymiş arkadaş , duyan da 1 hafta kaldın ve de hergün 1 kuzu yedin sanıcakSuçlama artık kendini yaww:www , iki lokma kahvaltı ettin alt tarafı....
Muhtarım ben alkolu haricen kullanıyodum ama senin dediğine göre oral yollaymışşşşş , o şekil kullanınca 70 derecesi bile kafa yaptı hakikatenYani oraldı de mi doğru hatırlıyorum muhtarım de mi , anal diiiildi de mi
hee görürüm ben 72 yi..Verirsin sersumum daha 1.2 hafta var sayılırMayısta 72 lere inicen Prööötein bana yaradı yav. Birazcık gitti. Bundan böyle gün aşırı yapsam diyorum. Haftada 4 gün yapar ama baymadan yapabilirsem haftaya da öyle deneyeceğim Deneme tahtası oldum yahu
Yani hayatım malum karnıyarık menüsü şöyledir , Karnıyarık , pilav , cacık , karpuzzzz......Sana göre uyarlarsak ; Karnıyarık , bulgur pilavı , cacık , ceviz .... Az saçma oldu ama yarın tartı var diye gerginsindir sen zaten , o bakımdan asil menüyü uygula diyemiyorum tabe...
Ayyyyy İzmir ve güney cephe...Oralarda güney cepheli evi yasaklamaları lazım kıssss...Klima da çare diil ki...Bizim klima salonda doğal olarak ama mutfak-balkon-yatak odası hep güney....Salon serin olsa ne yazar....
Yaaa heralde uçuklamıştır , canı çıktı çocuğun kaç gündür.1 haftada ancak toparlar valla.Allahtan önümüz haftasonu.Mutfaktan çıkmazsın sen artıkkk...
Maymun yaaaa , var ya zaten hayatta en sevdiğim hayvandır , şimdi iyice sempati duydum , nassıl dövdüler ki kısss...Taşla-sopayla bile saldırmış olabilirler....
Yimeemmmmm bulguru eşimde sevmiyo zatenAmmaaa ben bayılırım :18::18::18::18: Çorba yapim bide bide işte Salata
Musluk suyu bacımmmm , hep ondan billahhhhhh
Yani hayatım malum karnıyarık menüsü şöyledir , Karnıyarık , pilav , cacık , karpuzzzz......Sana göre uyarlarsak ; Karnıyarık , bulgur pilavı , cacık , ceviz .... Az saçma oldu ama yarın tartı var diye gerginsindir sen zaten , o bakımdan asil menüyü uygula diyemiyorum tabe...
Ayyyyy İzmir ve güney cephe...Oralarda güney cepheli evi yasaklamaları lazım kıssss...Klima da çare diil ki...Bizim klima salonda doğal olarak ama mutfak-balkon-yatak odası hep güney....Salon serin olsa ne yazar....
Yaaa heralde uçuklamıştır , canı çıktı çocuğun kaç gündür.1 haftada ancak toparlar valla.Allahtan önümüz haftasonu.Mutfaktan çıkmazsın sen artıkkk...
Maymun yaaaa , var ya zaten hayatta en sevdiğim hayvandır , şimdi iyice sempati duydum , nassıl dövdüler ki kısss...Taşla-sopayla bile saldırmış olabilirler....
Musluk suyu bacımmmm , hep ondan billahhhhhh
hee görürüm ben 72 yi..çok bayıyor yaw ..ama maalesef işe de yarıyor kerata
allam yareppim gözümün önüne getirdikçe gülüyorum..ben maymınlar cehennemi filminden sonra hiç ısınamadım maymın ırkına aman uzak kalayım ben [/I][/B][/SIZE][/COLOR]
ben de bayılırım yaaa.:18::18:.ama tutucam kendimii
eskiden terkos derlerdi de mi kayınço..
Bu arada maymınları bende çok severim. Beni de şempaze saçımdan tutup demir parmaklığa yapıştırmıştı küçükken
Terkos terkos: 60:
YarasııınnBi fırat gördüm sanki
Heh bende ondan bahsetmiştim
ayy buna da çok güldüm...ok mu var da yanaşıyon kafesine hayvanın..
aynı anda gelmiş aklımıza
hee fırat benim adamım.süpaneke dinimiz amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?