Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selamlar bayeenler.fırsat bulmuşken öğle menümü de yazayım.aslında öğleni süt ile geçiştirecektim ama akşamaı sütle geçiştirmeye karar verdim.öğlen:
1 kepçe tarhana,et sote,salata,yoğurt iyice karnımı doyurdum.akşam:bizimkilere makarna haşlarım yoğurtlu yesinler.bende 1-2 bardak süt içerim artık.yarında tartı var süt şişkinlik yaparmıki:)))))zaten regl olduğum için büyük ihtimal şoka gircemamaaaaan canım sağolsun.hem bir arkadaşımı ayarladım yan çizmezse sabahları yürüyüşe başlıcaz

çok şükür kızım bugün ilkdefa ateşlenmedii..çok mutluyum..düngece ilk defa uyudu kuzum..tabee biz de.. eşim izinliydi zaten..
Allahım tüm derman arayan hastalara şifa ver yarabbim..

günüm güzeldi..hasta azdı yarın cuma daha ne olsun..

sabah birşey yiyemedim..

öğlen

et döner
ayran

akşama da tavık yaparaktan günü kurtarmayı düşünüyorum..nisan sonuna kadar 75 i görürüm diyordum ama van gezisi mahvetti beni

sağlık olsun naapalım mayıs ola hayrola...

Sağol canım. İyi benim kulaklar fena değil. Basa da tize de duyarsızlaşmaya başladı Akşama doğru artıyor sadece hepsi bu. ilk zamanlara nazaran daha iyi. Fekat hala uğuldama dolgunluk mevcıt Canımı istettiniz ya karnıyarık yapmaya giriştim

Yanına ne yapsam acep :44:

benim de evim güney cephe aynen senin dediğin gibi..öğleden sonra yanıyoruz..izmirde de öyleydi..düşün klima olmasa izmirde havale geçirir insan öyle bir evde..

iyi tatlım kızım ..ağzı burnu uçukladı yavrumun ateşten..tuvalete bile ben götürüyordum düşün halsizliğini..kafanın içi sürekli von von sesleri içinde...ayyyy nefret bi hastalık yawww

ohh maşallah esnemiş yumuşacık bi hatun olmuşun yogada

ay yine hatırlattın bana maymınlarıı..ben de aklıma geldikçe gülüyom..

Ah canııııım gözünüz aydın , o kadar çok sevindim ki .Darısı tüm hastaların başına....
Ne Van gezisiymiş arkadaş , duyan da 1 hafta kaldın ve de hergün 1 kuzu yedin sanıcak Suçlama artık kendini yaww:www , iki lokma kahvaltı ettin alt tarafı....
Muhtarım ben alkolu haricen kullanıyodum ama senin dediğine göre oral yollaymışşşşş , o şekil kullanınca 70 derecesi bile kafa yaptı hakikaten Yani oraldı de mi doğru hatırlıyorum muhtarım de mi , anal diiiildi de mi

Verirsin sersumum daha 1.2 hafta var sayılır Mayısta 72 lere inicen Prööötein bana yaradı yav. Birazcık gitti. Bundan böyle gün aşırı yapsam diyorum. Haftada 4 gün yapar ama baymadan yapabilirsem haftaya da öyle deneyeceğim Deneme tahtası oldum yahu

cacık ve bulgur pilavı iyi gider ama yarın cuma ve bulgur pilavı..iyi düşün..

ben bizimkilere yaptım bi harika oldu bulgur pilavı biberli soğanlı kuru domatesliii:18::18: ama yemiycem yarın yerim..

Ne alıyon kız sen

cacık ve bulgur pilavı iyi gider ama yarın cuma ve bulgur pilavı..iyi düşün..

ben bizimkilere yaptım bi harika oldu bulgur pilavı biberli soğanlı kuru domatesliii:18::18: ama yemiycem yarın yerim..

Yimeemmmmm bulguru eşimde sevmiyo zaten Ammaaa ben bayılırım :18::18::18::18: Çorba yapim bide bide işte Salata

Yani hayatım malum karnıyarık menüsü şöyledir , Karnıyarık , pilav , cacık , karpuzzzz......Sana göre uyarlarsak ; Karnıyarık , bulgur pilavı , cacık , ceviz .... Az saçma oldu ama yarın tartı var diye gerginsindir sen zaten , o bakımdan asil menüyü uygula diyemiyorum tabe...

Ayyyyy İzmir ve güney cephe...Oralarda güney cepheli evi yasaklamaları lazım kıssss...Klima da çare diil ki...Bizim klima salonda doğal olarak ama mutfak-balkon-yatak odası hep güney....Salon serin olsa ne yazar....
Yaaa heralde uçuklamıştır , canı çıktı çocuğun kaç gündür.1 haftada ancak toparlar valla.Allahtan önümüz haftasonu.Mutfaktan çıkmazsın sen artıkkk...
Maymun yaaaa , var ya zaten hayatta en sevdiğim hayvandır , şimdi iyice sempati duydum , nassıl dövdüler ki kısss...Taşla-sopayla bile saldırmış olabilirler....

sağol cicim..amiinn

ne bilem ben biliyosun benim yağlarım çok kıymetli gr gr gidiyor..e bide öölee kahvaltıyı görünce iyice sapıttılar dedim..

neyyyy anal mıı oralmıı sen kafana göre takıl kayınçom..hatta vişnesuyuyla karıştırıp şarapımsıtrak kullanabilirsin..arada da suratına sürersin..

ayy aklıma kadın hastalığında fitilleri oral yutan hatunlar geldi..

hee görürüm ben 72 yi.. çok bayıyor yaw..ama maalesef işe de yarıyor kerata

benim izmirdeki evim kibrit kutusu kadar olunca salondaki klima herbiyere yetiyordu neyseki..

allam yareppim gözümün önüne getirdikçe gülüyorum..ben maymınlar cehennemi filminden sonra hiç ısınamadım maymın ırkına aman uzak kalayım ben

Son düzenleme:

O menüyü gözümün önünden geçirdim ama malesef Bende aklıma ne gelirse saçmalayacam

Bu arada maymınları bende çok severim. Beni de şempaze saçımdan tutup demir parmaklığa yapıştırmıştı küçükken

Musluk suyu bacımmmm , hep ondan billahhhhhh

Terkos terkos : 60:

Yarasııınn Bi fırat gördüm sanki

ben de bayılırım yaaa.:18::18:.ama tutucam kendimii

Bende yapmiciim :18::18::18:

eskiden terkos derlerdi de mi kayınço..

Heh bende ondan bahsetmiştim

ayy buna da çok güldüm...ok mu var da yanaşıyon kafesine hayvanın..

aynı anda gelmiş aklımıza

hee fırat benim adamım.süpaneke dinimiz amin.

akşam yemeği faslı bitti çok şükür..şimdi kocişimin dizisi bitsin yürüyücez..

akşam

4-5 parça çıtır tavık(kızım özel istedi benden çıtır pane harcına bulayıp actifrayda kızarttım..katkılı gıda ama kızım kaçgündür aç biliyonuz onun şerefine yedim ben de)
cacık
4-5 diş taze sarımsak..(akşama midem yanacak ama çok seviyorum beyaa)

herkesler yemek yiyiyor heralde..afiyetler olsun..

ayy buna da çok güldüm...ok mu var da yanaşıyon kafesine hayvanın..

aynı anda gelmiş aklımıza

hee fırat benim adamım.süpaneke dinimiz amin.

Olay günü

Çiğdem maymun kafesine yaklaşıp çekirdek vermeye çalışıyor. Ama korktuğu içinde uzatamıyor. Maymun da heyecanlanıyor. Çiğdemin hoşuna gidip annesine aaaa bak zıplıyo şirinlik yapıyo dediği esnadaaaaaaa at kuyruğundan tutup demirlere vuruyor Ben tabi gerisini hatırlamıyorum. Korkudan bayılmışım

Fıraaaaatt bende bayılıyorum ona ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…