Kızlar selam , nasılsınız görüşmeyeli?
Yaz gelmiş İstanbul'a , hava sıcak.Bizim ev güney cepheli , çok sıcak oluyo yazın , nefret ediyorum.Eğer bu yaz talınabilirsek kesinlikle kuzey-doğu cepheli bir ev istiyorum , illallah geldi güneşten.Kışın şahane , kaloriferi bile doğru düzgün yakmıyoruz ama yazları
Neyse canlarım ...
Bikaç sayfa geriye gittim , Sersum'un kızı düzelmemiş hala.Kaç gündür ateşi var çocuğun ya , mahvoldu kızcağız.İnşallah bugün biraz düzelme olmuştur.Ateş ne kötüdür , insan başını kaldıramaz , evde yalnızsan (ben yıllarca yalnız yaşadım , iyi bilirim) susuzluktan kırılırsın ama iki adımlık mutfak 1 km uzaktaymış gibi gelir insana ve halsizlikten kalkıp gidemezsin....İnşallah açılımıştır biraz olsun...
Adigegupse'nin yeğeninden haber yok galiba...İnşallah onlar da iyi haber almışlardır.
Başka hasta var mıydı ? Ha vardı tabe , Çiğdem'in kulakları vardı ; Nasıl kulaklar , tizler-baslar ? Herkese bol şifalı birgün olsun inşallah...
Çok iyilik meleği gördüm kendimi diyerek mevzuyu değiştiriyorum...
Yarın annemlerle piknik olayına giricez fakat mangalsız piknik , o bakımdan yeterince mutlu diilimmm
Mangallısı haftaya inşallah.Dün bi mangal aldık öyle şirin ki , koy cebine götür
Bunun haricinde pek bi gelişme yok.Sabah yogaya gittim.Konsantrasyon bozukluğum olduğu için işin meditasyon kısmına çok giremiyorum ama vücudu esnetme bakımından şahane valla.1.5 saate yakın esnetmediğimiz yer kalmıyo , o bakımdan çok memnunum...
İğneoyası'nın maymunlar tarafından dövülen arkadaşı benim neş'e kaynağım oldu kızlar.Günde belki 15-20 kere aklıma geliyo ve her seferinde deli gibi gülüyorum kendi kendime.Sen üşenme sörf yapıcam diye kalk burdan taaaaa Pukhet'lere git ve 10 paralık çikolata yüzünden maymunlar seni Allah yarattı demeyip evire çevire dövsün
Kabul edilemez bir durum ancak ne kadar komikkkk kısssssss
Ayyyy tutamıyorum kendimi yeminle