Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar

akşamki menüm;
çorba
salata
balık

sabah menüm;
yarm kase yoğurt
peynir
2 adet haşlanmış yumurta
ceviz
şkersz çay

Afiyet olsun canım. Menün gayet güzel

Evet ya insan kendini şartlayınca neler başarıyor dimi Yeterki isteyelm

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım. Menün gayet güzel

Evet ya insan kendini şartlayınca neler başarıyor dimi Yeterki isteyelm

aynen öyle cicim, bu sefer gitcek bu kilolar galiba...

ay yıldızlı tabaklar cok guzelmiş :)) içimi actı

afiyet olsun..leblebi o? sanırım o yasaklıydı (

yok canim benim, findik onlar kasarlari yemedim ama herkese tek tek söylücem, tabagi hep bitiremedim diye ceviz alcaktim gecen gün, cok pahaliydi yaa burda kuruyemis cok pahali

o ay yildizli tabaklari ben de cok seviyorum canim, yabanci arkadaslarim gelince kesin soframda oluyor.. bikac arkadas var erasmusla izmirde felan okuyan, cok seviyorlar türkiyeyi herkes farkinda ne gibi güzelleriklere sahip oldugumuzun gecen bi arkadasim geldi, tabaklari cok begendi, vermemi bekledi ama ben vermedim

Son düzenleme:

Ordan dönersen hediye olarak ona ver Şanın yürüsün

Bugun cok mutluyum ya gunlerdir ilk defa 63 lu bir rakam gordum baskulde :) iki haftadir bunu bekliyordum:))

Ordan dönersen hediye olarak ona ver Şanın yürüsün

vuuuu bu güzel bi fikir yaa dönüs yaparsam birakirim ona gecen evine gittim, türk bayragi felan asili, cep telefonu kilifinin üstünde türkiye yaziyo, alman olmasina ragmen bayagi bi tutkunu memleketimizin güzel bi jest olur.. ya da trye geldigimde bulursam ona da alirim, benim dönüsümü beklemesine gerek kalmaz

Bencede kıs al al türk seven alman görünce şok oldum

Selam kızlar muhabbetiniz bol olsun

kahvaltı

2 yumurta peynir 2 çeri 7-8 zeytin badem 3 gün kurusu yogurt ve çayyyyy

Bencede kıs al al türk seven alman görünce şok oldum

ya dimi??? ben de sasirdim ilk tanistigimda, az bucuk türkce biliyor felan almanlarin sevmeyenleri de var tabi o da milliyetci olanlari galiba, benim pek alman arkadasim olmadigi icin bi yorum yapamiciiiimm amannnn biz de onlari sevmeyiz olur biter bizim kara kasimiz kara gözümüz var en azindan sevilcek, onlarin o da yok sevmiyorlarsa alanyada ne yapiyorlar??? yarisini satin almislar, kücük almanya diyorlar oraya

Günaydın kızlar,

Sabah normal kahvaltı yaptım ama yumurtasız. Dolayısıyla acıktım. Bir de yumurta yiyince daha çok su içiyorum.

Adıgegupse, bugün yiğeninin durumu belli olacaktı. Bizi de haberdar et e mi? İnşallah iyi haberler alırsınız.

bu arada sersum nerde kizlar??? merak ediyorum dogrusu, sabahlari burayi hic bos birakmazdi, kizi nasil oldu acaba :26::26::26::26:

Hadi ya. Boşver ırkçılık bize göre değil. Önemli olan huzurlu yaşamak bide ülke topraklarımızın kıymetini bilmek Sahip çıkmak

Bende çok merak ettim sahi ya. Hafızam yüzünden günü hatırlayamıyorum

bu arada sersum nerde kizlar??? merak ediyorum dogrusu, sabahlari burayi hic bos birakmazdi, kizi nasil oldu acaba :26::26::26::26:

O bugun çalışıyor sanırım canım. Eşi izinliydi bugun öyle hatırlıyorum. Hafızam yanıltmıyorsa

aynen katiliyorum canim

O bugun çalışıyor sanırım canım. Eşi izinliydi bugun öyle hatırlıyorum. Hafızam yanıltmıyorsa

he ben orayi kacirmisim o zaman canim, kolay gelsin sersuma

Merhaba çıtırlarrrrr

kızlar hepiniz iyisiniz di mi?
Bu arada 58 kg olmuşum

Kahvaltımı yazayım:
2 haşlanmış yumurta
2 yaprak marul
fındık
bolca peynir
çay
4 omega 3

Leylakkımmmm Papişimmmm meleksin Oyam Sersumummmm özledim kızlar sizi

Sabah 8.00
Klasik karaty kahvaltisi
1 yumurta
Ev sucugu
2 hurma
Ceviz
Oglen 12.00
1 tabak mercimek yemegi
1 kase yogurt
1hurma
Ceviz

Sabah 8.00
Klasik karaty kahvaltisi
1 yumurta
Ev sucugu
2 hurma
Ceviz
Oglen 12.00
1 tabak mercimek yemegi
1 kase yogurt
1hurma
Ceviz

Menülerin güzel canım. Akşama da protein türü bişeyle beslenirsen daha güzel kilo verirsin. Dikkat ettim 2 öğünde de karbonhidrat olursa duraksama oluyor.

Menülerin güzel canım. Akşama da protein türü bişeyle beslenirsen daha güzel kilo verirsin. Dikkat ettim 2 öğünde de karbonhidrat olursa duraksama oluyor.

oyyy ben bunu bilmiyordum yaa :26::26: o zaman özellikle aksam karbonhidrati yasakliyoruz kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…