• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar :16:

akşamki menüm;
çorba
salata
balık

sabah menüm;
yarm kase yoğurt
peynir
2 adet haşlanmış yumurta
ceviz
şkersz çay

Afiyet olsun canım. Menün gayet güzel :16:

evet canim ya öyle doyuruyoki, yani su an pismanlik yasiyorum cok yedim diye :26::26::26: ama cok degildir dimi yaa :44: dün sersum da dedi gayet güzel diye.. yani karataya basladigimdan beri cok yiyemiyorum ve ilk lokmayi alirken saate bakiyorum, yani bes dakka da olsa yemek saatine bekliyorum :9::9::9::9:

Evet ya insan kendini şartlayınca neler başarıyor dimi :9: :9: :9: :9: Yeterki isteyelm :kkk:

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım. Menün gayet güzel :16:

Evet ya insan kendini şartlayınca neler başarıyor dimi :9: :9: :9: :9: Yeterki isteyelm :kkk:

aynen öyle cicim, bu sefer gitcek bu kilolar galiba...

ay yıldızlı tabaklar cok guzelmiş :)) içimi actı
:16::16::16:
afiyet olsun..leblebi o? sanırım o yasaklıydı :((
:19::19:

yok canim benim, findik onlar :1: kasarlari yemedim ama :9: herkese tek tek söylücem, tabagi hep bitiremedim diye :9::9::9: ceviz alcaktim gecen gün, cok pahaliydi yaa :50: burda kuruyemis cok pahali :19:

o ay yildizli tabaklari ben de cok seviyorum canim, yabanci arkadaslarim gelince kesin soframda oluyor.. bikac arkadas var erasmusla izmirde felan okuyan, cok seviyorlar türkiyeyi :16::16::16: herkes farkinda ne gibi güzelleriklere sahip oldugumuzun :16::16::16: gecen bi arkadasim geldi, tabaklari cok begendi, vermemi bekledi ama ben vermedim :9::9::9:

Son düzenleme:
aynen öyle cicim, bu sefer gitcek bu kilolar galiba...

yok canim benim, findik onlar :1: kasarlari yemedim ama :9: herkese tek tek söylücem, tabagi hep bitiremedim diye :9::9::9: ceviz alcaktim gecen gün, cok pahaliydi yaa :50: burda kuruyemis cok pahali :19:

o ay yildizli tabaklari ben de cok seviyorum canim, yabanci arkadaslarim gelince kesin soframda oluyor.. bikac arkadas var erasmusla izmirde felan okuyan, cok seviyorlar türkiyeyi :16::16::16: herkes farkinda ne gibi güzelleriklere sahip oldugumuzun :16::16::16: gecen bi arkadasim geldi, tabaklari cok begendi, vermemi bekledi ama ben vermedim :9::9::9:

Ordan dönersen hediye olarak ona ver :9::9::9::9: Şanın yürüsün :16::16:

Bugun cok mutluyum ya gunlerdir ilk defa 63 lu bir rakam gordum baskulde :) iki haftadir bunu bekliyordum:))

Ordan dönersen hediye olarak ona ver :9::9::9::9: Şanın yürüsün :16::16:

vuuuu bu güzel bi fikir yaa dönüs yaparsam birakirim ona :16: gecen evine gittim, türk bayragi felan asili, cep telefonu kilifinin üstünde türkiye yaziyo, alman olmasina ragmen bayagi bi tutkunu memleketimizin :72::72::72: güzel bi jest olur.. ya da trye geldigimde bulursam ona da alirim, benim dönüsümü beklemesine gerek kalmaz :9::9::9:

vuuuu bu güzel bi fikir yaa dönüs yaparsam birakirim ona :16: gecen evine gittim, türk bayragi felan asili, cep telefonu kilifinin üstünde türkiye yaziyo, alman olmasina ragmen bayagi bi tutkunu memleketimizin :72::72::72: güzel bi jest olur.. ya da trye geldigimde bulursam ona da alirim, benim dönüsümü beklemesine gerek kalmaz :9::9::9:

:1::1::1::1: Bencede kıs al al türk seven alman görünce şok oldum :1::1::1:

Selam kızlar muhabbetiniz bol olsun

kahvaltı

2 yumurta peynir 2 çeri 7-8 zeytin badem 3 gün kurusu yogurt ve çayyyyy

:1::1::1::1: Bencede kıs al al türk seven alman görünce şok oldum :1::1::1:

ya dimi??? ben de sasirdim ilk tanistigimda, az bucuk türkce biliyor felan :9: almanlarin sevmeyenleri de var tabi o da milliyetci olanlari galiba, benim pek alman arkadasim olmadigi icin bi yorum yapamiciiiimm :9::9::9: amannnn biz de onlari sevmeyiz olur biter :9::9::9: bizim kara kasimiz kara gözümüz var en azindan sevilcek, onlarin o da yok :9::9::9::9: sevmiyorlarsa alanyada ne yapiyorlar??? yarisini satin almislar, kücük almanya diyorlar oraya :19::19::19:

Günaydın kızlar,

Sabah normal kahvaltı yaptım ama yumurtasız. Dolayısıyla acıktım. Bir de yumurta yiyince daha çok su içiyorum.

Adıgegupse, bugün yiğeninin durumu belli olacaktı. Bizi de haberdar et e mi? İnşallah iyi haberler alırsınız.

bu arada sersum nerde kizlar??? merak ediyorum dogrusu, sabahlari burayi hic bos birakmazdi, kizi nasil oldu acaba :26::26::26::26:

ya dimi??? ben de sasirdim ilk tanistigimda, az bucuk türkce biliyor felan :9: almanlarin sevmeyenleri de var tabi o da milliyetci olanlari galiba, benim pek alman arkadasim olmadigi icin bi yorum yapamiciiiimm :9::9::9: amannnn biz de onlari sevmeyiz olur biter :9::9::9: bizim kara kasimiz kara gözümüz var en azindan sevilcek, onlarin o da yok :9::9::9::9: sevmiyorlarsa alanyada ne yapiyorlar??? yarisini satin almislar, kücük almanya diyorlar oraya :19::19::19:

:53::53::53: Hadi ya. Boşver ırkçılık bize göre değil. Önemli olan huzurlu yaşamak bide ülke topraklarımızın kıymetini bilmek:16: Sahip çıkmak :72::72::72:

Günaydın kızlar,

Sabah normal kahvaltı yaptım ama yumurtasız. Dolayısıyla acıktım. Bir de yumurta yiyince daha çok su içiyorum.

Adıgegupse, bugün yiğeninin durumu belli olacaktı. Bizi de haberdar et e mi? İnşallah iyi haberler alırsınız.

Bende çok merak ettim sahi ya. Hafızam yüzünden günü hatırlayamıyorum :22::22::22::22:

bu arada sersum nerde kizlar??? merak ediyorum dogrusu, sabahlari burayi hic bos birakmazdi, kizi nasil oldu acaba :26::26::26::26:

O bugun çalışıyor sanırım canım. Eşi izinliydi bugun öyle hatırlıyorum. Hafızam yanıltmıyorsa :22::22:

:53::53::53: Hadi ya. Boşver ırkçılık bize göre değil. Önemli olan huzurlu yaşamak bide ülke topraklarımızın kıymetini bilmek:16: Sahip çıkmak :72::72::72:

Bende çok merak ettim sahi ya. Hafızam yüzünden günü hatırlayamıyorum :22::22::22::22:

aynen katiliyorum canim :72::72::72:

O bugun çalışıyor sanırım canım. Eşi izinliydi bugun öyle hatırlıyorum. Hafızam yanıltmıyorsa :22::22:

he ben orayi kacirmisim o zaman canim, kolay gelsin sersuma :16:

Merhaba çıtırlarrrrr

kızlar hepiniz iyisiniz di mi?
Bu arada 58 kg olmuşum:22::22::22:

Kahvaltımı yazayım:
2 haşlanmış yumurta
2 yaprak marul
fındık
bolca peynir
çay
4 omega 3

Leylakkımmmm Papişimmmm meleksin Oyam Sersumummmm özledim kızlar sizi:16::16::16:

Sabah 8.00
Klasik karaty kahvaltisi
1 yumurta
Ev sucugu
2 hurma
Ceviz
Oglen 12.00
1 tabak mercimek yemegi
1 kase yogurt
1hurma
Ceviz

Sabah 8.00
Klasik karaty kahvaltisi
1 yumurta
Ev sucugu
2 hurma
Ceviz
Oglen 12.00
1 tabak mercimek yemegi
1 kase yogurt
1hurma
Ceviz

Menülerin güzel canım. Akşama da protein türü bişeyle beslenirsen daha güzel kilo verirsin. Dikkat ettim 2 öğünde de karbonhidrat olursa duraksama oluyor.

Menülerin güzel canım. Akşama da protein türü bişeyle beslenirsen daha güzel kilo verirsin. Dikkat ettim 2 öğünde de karbonhidrat olursa duraksama oluyor.

oyyy ben bunu bilmiyordum yaa :26::26: o zaman özellikle aksam karbonhidrati yasakliyoruz kendimize :20::20:

Back