Kızlar ben biraz geçmişi okiim sonra çıkarım hepinize iyi geceler bol leptinler Sersum umarım deliksiz rahat bi uyku çekersiniz canım
İğneoyam kocama da anlattım anıra anıra güldük valla , olamaz bööle bişi yaaaa
Abi insandan dayak yiyince bile insan ne kadar bozuluyo , değil maymundan zopa yemek ... Adamcağız amma demoralize olmuştur kıssss
Hay çok yaşa e mi , akşam akşam öldürdün bizi burda
sabah 6 itibariyle uyanıp daha doğrusu pörtleyip kalktık..ateş hala 39 ..birazdan doktora gidecez..hadi hayırlısı..gerçi o da aynı şeyleri söyliyecek biliyorum ama biz gidelim dedik..kızım doğduğundan beri hiç bukadar ağır hasta olmamıştı..Allah beterinden korusun..canının yanması çok çaresiz bırakıyor insanı..yavrum suyu bile zor içiyor..Allahım tüm hastalara şifa versin..özellikle kuzularımızı korusun..
sabah kahvaltısını gelince yapmayı düşünüyorum..gelince görüşürüz kızlar..
canımmmmmmmmm allah beterinden saklasın ,acil sifalar diliyorum bian önce iyilesir insallah kuzu ya
valla stres olabilir..ben de çözememiştim.:44::44:.aman birdaha gelmesin:18::18:
sende mi brütüs..
Bende sabaları tartılırken önce üstümdekini çıkarıp tartılıyom sonra altımdakini çıkarıp
asyam sen geldin ama ben çıkıyom..malum 3 gündür uyku yok..gözlerim ha kapandı ha kapanacak..öptüm canım..
kızlar hepinize iyi geceler olsun
ben bi kere atletimi de çıkardım etkiliyo mu diye..
benim alt üst hepisi 400 gr ediyoo..
Ay ben eşofman yada şortun altındakini yani paçalı yada paçasız donu kastettin sandıııııııım 40 gr falan diycen diye bekliyodum
400 görünce vayy savaroski taşlı galiba dedim ki eşofmanı gördüm pöf oldum
bende bir tek böyle takıntılıyım sanıyordum:129::129::119::119::124::124::124:
bende bütün sekilleri denemişimdir heralde bide benım baskül ayaka altın da antrede bazen sıkıldıgımda gidip tartılıyorum
vazgecemiyorum ben de bu gacılar cumadan cumaya nasıl dayanıyorlar diyordum sizi sizi
uzun sureli diyetlerde ya da protein yogunluklu diyetlerde gojiberry var. Kurt üzümü denmekte. Malatya pazarı ya da buyuk baharatcılarda aslında sımdı heryerde satılmakta. Ben gecen sene bayagı bir zor bulmuştum. o hemen harekete geçirmektedir.
Aklınız da olsun.
uzun sureli diyetlerde ya da protein yogunluklu diyetlerde gojiberry var. Kurt üzümü denmekte. Malatya pazarı ya da buyuk baharatcılarda aslında sımdı heryerde satılmakta. Ben gecen sene bayagı bir zor bulmuştum. o hemen harekete geçirmektedir.
Aklınız da olsun.
Selamlar,
Dun pro yapıyordum ama benıım pro gunu biraz aksama dogru heba oldu.
aksam yemekte 5 tane kofte yogurt yedim.
ama saati unutmusum cocukları alıp gelme yemek bir baktım 08:30 olmus.
yemekte bi de eşim kivi soyuyordu. 1/4 kivi , 1 parca da ceviz yedim.
Sonra da 22:00 civarı sut içtim.
Belim kotuydu gene.
Bu akşam olmazsa spora gideceğim..
yuzme :)
Bu sabahta gec kaldım simitciden simit alıp peynirle yedim. bir pro gunu daha heba oldu .
günaydinlar kizlaruyanir uyanmaz hemen size kostum birazdan da gidip kahvaltimi hazirlicam
Eki Görüntüle 695029
Wolfberry (Goji berry) Türkçe de Kurt üzümü.
Simit ha Saat gecikince yoğurdu dayıyorum ben İçim dışım yoğurt oluyor ya
Günaydın canııııımmmValla bende öyle hemencecik koştum
burasi cok güzel icten bi topikmis yaa iyiki gelmisimkahvaltiya kadar vaktim var diye kosarak geldim, simdi de kosarak mutvaga gidiyorum aciktim 14 saattir hic bir sey yemiyorum
Eki Görüntüle 695029
Wolfberry (Goji berry) Türkçe de Kurt üzümü.
Simit ha Saat gecikince yoğurdu dayıyorum ben İçim dışım yoğurt oluyor ya
Günaydın canııııımmmValla bende öyle hemencecik koştum
cantaları yedik ama ne yapalım yogurt mogurt hak getire(
cok gec te cıkınca neyse bugun telafi edeceğim..
Dimi bende aynı şeyi düşünüyorum. İyiki gelmişim Hem kilo veriyoruz hem eğleniyoruz
Afiyet olsun canımÇok yeme kararında ye
Gayet yeterli canımEvet çok doyuruyor ya Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?