Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hahahha gülmekten karnıma agrılar girdi yaaaaaaa

canımmmmmmmmm allah beterinden saklasın ,acil sifalar diliyorum bian önce iyilesir insallah kuzu ya

asyam sen geldin ama ben çıkıyom..malum 3 gündür uyku yok..gözlerim ha kapandı ha kapanacak..öptüm canım..

kızlar hepinize iyi geceler olsun

valla stres olabilir..ben de çözememiştim.:44::44:.aman birdaha gelmesin:18::18:

sende mi brütüs..

bende bir tek böyle takıntılıyım sanıyordum:129::129::119::119::124::124::124:

Bende sabaları tartılırken önce üstümdekini çıkarıp tartılıyom sonra altımdakini çıkarıp

bende bütün sekilleri denemişimdir heralde bide benım baskül ayaka altın da antrede bazen sıkıldıgımda gidip tartılıyorum
vazgecemiyorum ben de bu gacılar cumadan cumaya nasıl dayanıyorlar diyordum sizi sizi

asyam sen geldin ama ben çıkıyom..malum 3 gündür uyku yok..gözlerim ha kapandı ha kapanacak..öptüm canım..

kızlar hepinize iyi geceler olsun

iyi geceler canıımmm ben de cıkıyorum

ben bi kere atletimi de çıkardım etkiliyo mu diye..

benim alt üst hepisi 400 gr ediyoo..

Zuhahahahahaha ay yeter kaskatı kesildim gülmekten

İyi güldük bu akşam

Demek herkeste aynı sendrom varmış

selam kızlar günaydınlarrrrr.akşamki menümü yazamadım et sote,havuç salata,1 kepçe tarhana ve yoğurt
şimdide kayfaltımı yapıyom.
peynir,kaşar,yumurta,zeytin,domates,salata,tereve 2 ceviziçi 2 kayısı birde yeşil erik yedim ekşi ekşi

uzun sureli diyetlerde ya da protein yogunluklu diyetlerde gojiberry var. Kurt üzümü denmekte. Malatya pazarı ya da buyuk baharatcılarda aslında sımdı heryerde satılmakta. Ben gecen sene bayagı bir zor bulmuştum. o hemen harekete geçirmektedir.
Aklınız da olsun.

Selamlar,

Dun pro yapıyordum ama benıım pro gunu biraz aksama dogru heba oldu.

aksam yemekte 5 tane kofte yogurt yedim.
ama saati unutmusum cocukları alıp gelme yemek bir baktım 08:30 olmus.
yemekte bi de eşim kivi soyuyordu. 1/4 kivi , 1 parca da ceviz yedim.
Sonra da 22:00 civarı sut içtim.

Belim kotuydu gene.
Bu akşam olmazsa spora gideceğim..
yuzme :)

Bu sabahta gec kaldım simitciden simit alıp peynirle yedim. bir pro gunu daha heba oldu .

günaydinlar kizlar uyanir uyanmaz hemen size kostum birazdan da gidip kahvaltimi hazirlicam

tesekkürler canim yaaaa, ben de bu dertten muzdaribim yaa insallah bulurum burda yaa bi bakayim almancasi neymis :44:

Eki Görüntüle 695029

Wolfberry (Goji berry) Türkçe de Kurt üzümü.

Simit ha Saat gecikince yoğurdu dayıyorum ben İçim dışım yoğurt oluyor ya

günaydinlar kizlar uyanir uyanmaz hemen size kostum birazdan da gidip kahvaltimi hazirlicam

Günaydın canııııımmm Valla bende öyle hemencecik koştum

burasi cok güzel icten bi topikmis yaa iyiki gelmisim kahvaltiya kadar vaktim var diye kosarak geldim, simdi de kosarak mutvaga gidiyorum aciktim 14 saattir hic bir sey yemiyorum

burasi cok güzel icten bi topikmis yaa iyiki gelmisim kahvaltiya kadar vaktim var diye kosarak geldim, simdi de kosarak mutvaga gidiyorum aciktim 14 saattir hic bir sey yemiyorum

Dimi bende aynı şeyi düşünüyorum. İyiki gelmişim Hem kilo veriyoruz hem eğleniyoruz

Afiyet olsun canım Çok yeme kararında ye

günaydın kızlar

akşamki menüm;
çorba
salata
balık

sabah menüm;
yarm kase yoğurt
peynir
2 adet haşlanmış yumurta
ceviz
şkersz çay

Gayet yeterli canım Evet çok doyuruyor ya Afiyet olsun canım

evet canim ya öyle doyuruyoki, yani su an pismanlik yasiyorum cok yedim diye :26::26::26: ama cok degildir dimi yaa :44: dün sersum da dedi gayet güzel diye.. yani karataya basladigimdan beri cok yiyemiyorum ve ilk lokmayi alirken saate bakiyorum, yani bes dakka da olsa yemek saatine bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…