Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

bugün çok yoruldutm dışarda işte halim yok ama tiffany 10 minute yapcam bide popo kaldırma egzersizi sanırım. :) :KK14:

harika bir iddia, eşimin zayıfladağımda sigarayı bırakacağını bilsem harika motivasyon olurdu bana, sigaradan nefret ediyorum. bu arada sen ne ara 60 oldun 50 lerde geziniyordun :KK20:

hastayım ya yiyorum habire :KK50:

dün yine konuştuk zayıflarsam bırakıcak :KK16:

Kızlar nasılsiniz bu topik çok sessizlesti findkkurdu topigi bıraktın herkes dağıldı maalesef:KK43:(nerdeeee fit olmak isteyen hatunlaaaar

canım bırakmadım burdayım hastayım baya kkötüyüm malesef :KK50:

yap canm yanlarından şikayetçyisen.. bende az bile yok ama ben semsert istiyorum ondan yapıyoruım :)

kedi merhaba topiğini daha öncede takip ediyordum hatta bir iki video önermiştin bana.. bende size callanetics egzersinizi önermek istiyorum hiç denedin mi paylaştın mı bilmiyorum ama gerçekten mucizeymiş.
Denemeni isterim..

kedi merhaba topiğini daha öncede takip ediyordum hatta bir iki video önermiştin bana.. bende size callanetics egzersinizi önermek istiyorum hiç denedin mi paylaştın mı bilmiyorum ama gerçekten mucizeymiş.
Denemeni isterim..

canim cok tesekkur ederim hic denedim. Bu egzersizi. Ama deneyecgim bi bakip izleyeyim tesrkku ederiim :KK69:

bugün kendimi çok sportif hissediyorum 3 gündür spor yapamadım, birazdan telafi etmek için koşacağım sonrasında da plates yapmayı planlıyorum :)

X