Hep Birlikte 2014 Yazına Fit Gireliiim

Selam herkese
Bugünlük sporum sabah 1 saat yürüyuş 10 dakika triffany aksamada jillian yaparım

Buaradq yeni gelen arkadaş hoş gelmişler umarım hedeflerinize burda bizimle ulaşırsiniz

KedilerdeTatilYapar duy sesimiii:92:
Ust bacak inceltmem gerek soyle etkilisinden bi video biliyo musun.
Şu bisiklete bende mi baslasam acaba ya süs gibi duruyo :44:

canim hosgeldin :) . Valla incelmenin enn basit etkili yolu yurumek /kosmak. Bol bol yurumelisin bisiklet te iyi fikir

Merhaba..
Benim de 5 kilo kadar vermem gerek..
Yazdıklarını takip ediyorum, bu gün paylaştığın 3 tane video vardı onları yapmayı düşünüyorum.
Boyum kısa, minyon tipliyim, benim üst bölgemde sorun var, kollarımda, sırtımda. Acaba bu bölge için önere bileceğin bi şey var mı?

Çok teşekkür ederim:)
Çok açıklayıcı yazmışsın..
Haftada bir kilo zaten yeterli bence zayıflamak için..

bugün sabah kahvaltıda iki dilim ekmek bal peynir zeytin
öğlen iki galeta bir avuç kadar kuruyemiş ve bir portakal
30 dk da bacak egzersizi ...
hayatimda hiç bu kadar ilerleme katedmemistim :))

Son düzenleme:
kızlar ben gece yemelerimi kesememiştim düne kadar dün artık son noktayı koydum. Tabiki kilomda artış var. 55,6 olmuşum bu sabah öyle çıktı. Şimdi kalori sayma diyeti yapıyorum. Bugün 35 dk. da kondisyon bisikletime bindim. Akşam yemeği 19-19,30 arası yicez bu akşam ama genelde 20-20,30 arası yiyorz eşim geç geliyor. Akşam yemeğinden sonra bir şey yemem. Yatarken bir bardak süt içerim. Gece yemelerini kesince kilo veriyorum zaten çok sıkı bişiler yapmak gerekmiyor ama pantolonlarım daralmış yaa zor kapattım bugün deniyim dedim de...Benim en fit kilom 52...3,5 kilom var ayyy hadi bakalım. Benim başlangıcım dündü canlarım hadi hayırlısı diyorum. Kızım uyuduktan sonra da pilates yaparım.

Wowww ben de bir pogram alabilir miyim rica etsem? Kondisyon bisikletim var evde ona binebilirim. azıcık göbüşüm var belim de kalın 68 cm boyum 170 çünkü basenlerimin ve bacaklarımın incelmesini istiyorum

Merhaba o 3video senin ustun icin uygun dur. Bel gobek simit popo icin o videolar gonul rahatligi ile yapabilirsin :)
Wowww ben de bir pogram alabilir miyim rica etsem? Kondisyon bisikletim var evde ona binebilirim. azıcık göbüşüm var belim de kalın 68 cm boyum 170 çünkü basenlerimin ve bacaklarımın incelmesini istiyorum

canin ben hulia nin koclugunu ustlendim fndik kurdu topik sahibesi zaten ilk sayfada paylasmis videolar. Bende sevdigim videolari paylasayim gene nelere yariyor yazarim sizde yaparsiniz :)

iki saatlik yürüyüşümüde yaptım :))
ins hergün böyle devam ederim .. ya birisi olsa beni takip etse spor yapmayınca ceza uygulasa dovse vursa ne bilim ışte

kızlar çatlaklar varmış üst bacağımda ta yukarda yaa onlara çare bileniniz vamrı beyaz olanından ?

motivasyonnnnnnnnnnnn

Eklentiler

• $IMANLA~1.JPG
    12,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $imagesCA11U4ZM.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $Unbenannt.png
    89,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $imagesCARONONZ.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 46
buyuk degisimmm

Eklentiler

• $158-weight-loss-before-after-women-stomach-resizecrop-.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $qmvwg.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $tumblr_me6hfgtUvy1rm86t5o1_400.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 58
en çok önem verdiğim veen ince olmasını istediğim yer belim ve aşağısı yan yağlar yani onlar az ama hiççç olmasın istiyorummmm..bunu için önerisi olanı bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…