- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende yeni katıldım aranıza ve çok hırslandım gidecek bu kilolar.Hatta 1 haftada 1 kilo veremezsem kendime ceza uyguluyorum.Eğer o hafta 1 kilo veremezsem en sevdiim 1 şeyler 1 hafta uzak duruyorum(mesela benim cezam kilo veremezsem 1 hafta yatarken radyo dinlemicem) bu şekilde yapıyorum ve faydasını görmeye başladım,tabiki sağlıklı beslenme ve spor eşliğinde.Umarım herkes istediği kiloya ulaşır.
Bu arada boyum 1.60 kilom 69 her cuma buraya yazıcam verip veremediğimi...
merhaba hanımlar
bende bugun basladımmm diyete ve sporaa ama sporlarımı akşam 5 ten sora yapacagım çünkü işten 5 te çıkıyorumm
sabah kahvaltısı olarak bugun ;
1/2 domates , 1/2 salatalık , 2 dilim salam , ufak bir dilim peyir , ve haslanmış yumurtanın sadece sarısını yedim 1 ufak dilim kızarmış ekmekle birlikte
şimdide su içmeye baslayacagım hedef 2 lt fazlası ödem yapıyormus
Özür dilerimmm ben bildirim yapamadimm son gunlerde kendimi hic iyi hissetmiyorum bazi seyler ust uste geldi tartilmaya bile korkuyorum artik ananas yemeyi sıklaştirmam lazim yaglari yakiyomus
bende varımmm
:115::115:
unutmayacagını biliorum cnmmm
bende söz programıma harfiyen uyacagım ve yediklerime de dikkat etmeye basladım bugun itibari ile tuzu unu kesitim şeker zaten yok bende
bide sana bişi danışcam kahve kg verimini düşürüo diyorlar sen ne dersin
bir de ben yediklerime gerçekten dikkat ediyorum ama bir şey değişmiyoo
merhaba bende düzenli spor yapıyorum benide eklermisiniz ?
Kedicim öldüm bittim bu aksam kiz bu programi bir ay yapayim baya fark eder yemn ederim sanki yaglarimin yandigini hissettimm ama cok yoruldum
İlk gun basariyla bittim yemeklerime de dikkat ettim olmazsa olmaz suyumuda ictim Kocum seni mahcup etmicem
Helall ana yarin bi et kesmesi yasarsin hertarafin agrir ama aci yok rakiiiyyyy
Neredesin kuzum sen??
Ne haldesin, halin ahvalin nedir bi bahset bakalım..
Kayboldun iyice Ya Hû!
Erkek arkadasimla cok buyuk sorunlar yasiyorum bu ara en ufak seylerde problemler problemler..facebook bile sorun oldu asil baslangic benim ise baslamamla oldu devami geldi o kadar bunaldim ki.yeni telefon aldim whatsapp da son gorulme saatim gozukmuyomus komik seyler iste
selaaammmm nasilsinizz kizlaaarr
Bi regl eksikti..
O da oldu, tam oldu..
Ne yapacağım, nasıl spor yapacağım ben şimdi..
Bende bugun olcam oluyorum ben dun bugun spor yapmadiiimm dovun beniBende reglim ama işte durursam bi daha başlamam zor oluyor o yüzden ilk günler yavaş yap sonra tempoyu arttır derim
ne gülüyosun kız
Bende bugun olcam oluyorum ben dun bugun spor yapmadiiimm dovun beni
Hahahaha nebileyiim findkkurdu gelip topigi tanimicak bissuruvsayfa atladik
arkadaşlar arkadaş listem bomboş beni eklesinize :)