Hemen yakınlık kurmak

Ben de çok çabuk samimiyet kurarım canım isterse. Biriyle elektriğim tuttu mu öyle ayların yılların geçmesine gerek kalmaz ilişkilerim hızlı ilerler. Eşim de benim gibidir. Gittiğimiz konserlerde sigara molalarında az insanla kaynaşıp arkadaş olmadık. Kendinizi kontrol edebiliyorsanız, hayır demeyi biliyorsanız, samimiyetle sınırları ihlal etme arasındaki ince çizginin farkındaysanız hiç sorun yok bana göre.

Bazen olabiliyor söylediğiniz şey. Elektirk meselesi sanırım.
Bazen bir bankada ki memurla işini halledip teşekkür eder çıkarsın.
Bazen de tam tersi tatlı bir muhabbetle de ayrılabilirsin. Yanından ayrılırken ne hoş sohbet biri diye düşünürsün.

Ama ortak bir nokta varsa ve karşında ki iletişime açıksa olur bu durum.
Sizin herkesle aynı olması çok normal değil.
İletişim nedeninizin ilerisine geçmeyerek, kısa net cevaplarla önüne geçebilirsiniz bu durumun.
Atıyorum arabanızı satıyorsanız fiyatını, özelliklerini konuşun, iyi günler dileyip kapatın telefonu.
Bu huyunuz kötü olaylara maruz kalmanıza sebep olabilir.
Kırmamak için kahve içmeye gittiğiniz evde gasp edilebilirsiniz, yada tanımadığınız biri telefonunuzu kullandığında alakanızın olmadığı bir olayın içinde kalabilirsiniz.

Ay Allah korusun. Kendime güvenmediğim için kimsenin evine gitmiyorum. Çok korkarım böyle olaylardan

yaa cok guldum :)))))

siz de boylesiniz madem.
ben de boyleyim deyip oldugunuz gibi sevin kendinizi..
niye başkaları gibi degilim diye kendinizi sorgulayacaksınız ki..
kontrollu dikkatli olunduğu surece sikinti yok.
herkes ayni olmak zorunda degil ki.
kimi insan sıcakkanlı giriskendir. ne var bunda
2 muhabbet vs kafaniz dagiliyordur

Demek ki mizacınız tip 2, normal bir durum.
İnternete Enneagram tip2 yazarsanız ne demek istediğimi anlarsınız

Reprezantlarda,satiscilarda,saha elemanlarda bazende evlenip bosanmis kisilerde bu durumlar gorulebilir.Surekli konusmaya alisik olduklari icin yakinlik kurma konusunda zorluk cekmezler.Yakinlik tabiatiyla karsilikli bir etkilesim yontemidir.Demek ki cevrenizdekiler de sizin bu sen sakrak,girisken ve hos sohbet tavirlarinizdan memnunlar :) Ayrica anladigim kadariyla bilgi birikiminiz de yuksek denebilecek bir duzeyde.Konu konuyu acsa bile illaki bahsi gecen durum hakkinda yorum getirebilecek kadar bir birikiminiz oluyor.
Bazi insanlar boyledir,sosyal enejisi yuksektir.Giriskendir,sever,sevdirir.Ben cok yadirgamadim.Aslinda hic yadirgamadim :)Aksine severim boyle insanlari :)

işte bizi şaşırtan o powerbank tan sonrası

yani powerbank ı kullandı

bye dedi ve gitti

o arada tanışık olacak kadar muhabbet bir de ikinizin de buna yakın olması

yani powerbank ını istediğim kimseye bu kadar yakınlaşamam ki

aaa bak ama bir gün otobüste geliyorum Ankara dan bindim

Eskişehir de de yanıma bir kız bindi üniversiteli vs bayağı genç

neyse muavin damdan hanım hoş geldiniz nerede ineceksiniz vs vs dedi

aaa dedim yanlış okudu listeden kız da sesini çıkarmadı, zira damdan hanım benim

biraz daha gittik gittik

kız bir ara dedi ki pardon telefonum kilitlendi sizinkinden internetten baksak da nasıl açılır bir yapmaya çalışsak

olur dedim çalıştık başaramadık

sonra şehre yaklaştık aklıma geldi almaya gelecek ya da haber vereceğin birisi varsa ara benim telefondan dedim

teşekkür etti aradı

anne ben damdan, telefonum bozuldu vs vs konuştu

ben de dedim "a benim adım da damdan, çok sık da bulunmaz, " karşılıklı gülümsedik

inerken de tekrar teşekkür etti gün bitti

hadi bizim yaşlarımız yakın değildi de yaşlarımız yakın olsaydı nereden gelip nereye gidiyor muhabbeti yapsak bile kanka olunacak zaman yine olmazdı ki

görümcem de otobüste yanında oturan kadınlarının çocuklarını tutturduğundan vs şikayet ederdi

hiç şimdiye kadar böyle bir ortama denk gelmedim, benim gibi suratsıza kimse çocuğunu tutturmaz herhalde :)))

ben şeyi merak ettim şu an. bu kadar hızlı samimiyet kurabilip hala yalnızlık çekerek buna devam ediyorsunuz.
o zaman demek bu tutumla da doğru arkadaşlık ilişkileri kurulamıyor ki hala ilgi açlığı ve yalnızlık hissi devam ediyor. bu şekilde samimi olup uzun yıllardır hayatınızda olan, dostum diyebileceğiniz biri var mı ?

Amin inşallah hepimizin.

Çok güldüm konuya
Alemsin
Kendini günde mi buldun
Sıcak kanlısın demek ki insanlae seni seviyor
Yani dikkatli olmalısın tabi zararlı bir sürü insan var ortalıkta

Ilkokul arkadaşlarımla lise arkadaşlarımla hala görüşüyorum. Çok fazla iş yeri degistirdim ordaki arkadaşlarımla da hala görüşüyorum. Çok sosyal çevrem var ama içimdeki boşluk yalnızlık duygusu dolmuyor. Sosyalleşme sadece sorunlarıma paravan oluyor. Içimde derinlerde olan sorunlarla başa çıkmak için bir yol.

Sorunuz için teşekkür ederim. Bir farkındalık oluştu bende.

Biraz soğuk olmakta fayda var bence

Çok güldüm konuya
Alemsin
Kendini günde mi buldun
Sıcak kanlısın demek ki insanlae seni seviyor
Yani dikkatli olmalısın tabi zararlı bir sürü insan var ortalıkta
Ay evet emekli teyzelerle gün yaptım. Çok keyif aldım. En son ısrar ediyorlardı gezi planladık sen de gel diye. Orda bi kendime geldim gelemem ben sıkılırım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…