YaaaaaAy çok tatlısınız yaaPandemi olmasa kahveye davet ederdim :)
Ben çok eğlenceli buldum
Senin gibi bir arkadaşım var benim şükür başımıza birsey de gelmedi hiç ama benim gibi itekleye itekleye kaynaşan insanlara ilaçsıniz,çoğalın
Bazen olabiliyor söylediğiniz şey. Elektirk meselesi sanırım.
Bazen bir bankada ki memurla işini halledip teşekkür eder çıkarsın.
Bazen de tam tersi tatlı bir muhabbetle de ayrılabilirsin. Yanından ayrılırken ne hoş sohbet biri diye düşünürsün.
Ama ortak bir nokta varsa ve karşında ki iletişime açıksa olur bu durum.
Sizin herkesle aynı olması çok normal değil.
İletişim nedeninizin ilerisine geçmeyerek, kısa net cevaplarla önüne geçebilirsiniz bu durumun.
Atıyorum arabanızı satıyorsanız fiyatını, özelliklerini konuşun, iyi günler dileyip kapatın telefonu.
Bu huyunuz kötü olaylara maruz kalmanıza sebep olabilir.
Kırmamak için kahve içmeye gittiğiniz evde gasp edilebilirsiniz, yada tanımadığınız biri telefonunuzu kullandığında alakanızın olmadığı bir olayın içinde kalabilirsiniz.
Şöyle arka planda ortamı süzen bi arkadaş edin,ortama dalmak da sende olsunay yorumlar beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim
yaa cok guldum :)))))Ben de köyde ananemlerle vedalastim, elimde valizle çıktım. Ama uygun otobus bulamadım, bari kuzenime geçeyim dedim,aradım aradım çalmadı. Şu sahilde hele biraz bekleyeyim dedim .
Beklerken yabanci bir kız geldi, powerbank istedi...
Derken biz bu kizla iki senede 3 ayrı sefer daha buluştuk, sırf beni ziyarete başka zaman İstanbul'a da geldi:) şimdi de beni davet ediyor, inşallah ben de onun ülkesine gideceğim. Bildiğin dost olduk yani, her fırsatta konuşuyoruz.
Bence hayatın olağan akışına çok uygun böyle şeyler. Bazı insanlar bizim gibi sıcakkanlıdir.
Hem sen kadinlarla tanisiyormussun genelde, ben sevgililerimi bile yolda buluyorum
siz de boylesiniz madem.35 yaşındayım. Kiminle tanışırsam tanışayım hemen kaynaşıyorum. Mesela kuaföre gidiyorum orda , bana iğne yapan hemşireyle, bir mobilya alacağım ordaki hatunla, bir eğitimle ilgili birine bir şey danışıyorum ya da benimle ilgili olmayan bir toplantıda arkadaşımın arkadaşlarıyla , bir arkadaşın doğum gününde falan... hatta bir gün kendimi bir arkadaşımın annesinin gününde buldum hepsi 60 yaş ortalamasıydı. Bir kere bi kafede kahve içtik öyle tanıştık bi baktım gündeyim ve emekli olmuş kişilerle gezi planları yapıyorum falan :))
Yani abartmıyorum bi ara çok iyi geliyordu bana çünkü özel hayatım berbattı kafam dağılıyordu.
Şuan da arabamı satışa çıkardım. beni arayanlar genelde kadinlar oluyor. Onlarla araba muhabbetini bırakmış eski tayin yerleri hakkında konuşurken buldum kendimi.
Artık yalnız yaşadığım için kontrol altına almam lazım kendimi. Anormalim değil mi çok tehlikeli bu durumlar..hic zarar görmedim bu zamana kadar ama bir yerlerde hata yaptığımı bugün farkettim. Amacım arabamı satmak niye sohbet ediyorum.
Bi de her tanıştığım kişi beni evine kahve içmeye davet ediyor. Yeni şehir değişikliği yaptığım için ve bu şehirde kimseyi tanımadiģım için pandemi yüzünden de biraz herkesi reddediyorum.
Zarar görmedim dedim ama bi gün otobüste yan koltuğumda oturan ve kahve içeriz belki diye numarasını veren kadın eskort cıktı. Gerçi zarar görmedim uzak durdum .
Sorun bende ve anormal değil mi?
Dipnot : daha önce de konu açmıştım bana normal gelen şeylere herkes çok tepki verince şaşırmıştım. O yüzden merak ediyorum.
35 yaşındayım. Kiminle tanışırsam tanışayım hemen kaynaşıyorum. Mesela kuaföre gidiyorum orda , bana iğne yapan hemşireyle, bir mobilya alacağım ordaki hatunla, bir eğitimle ilgili birine bir şey danışıyorum ya da benimle ilgili olmayan bir toplantıda arkadaşımın arkadaşlarıyla , bir arkadaşın doğum gününde falan... hatta bir gün kendimi bir arkadaşımın annesinin gününde buldum hepsi 60 yaş ortalamasıydı. Bir kere bi kafede kahve içtik öyle tanıştık bi baktım gündeyim ve emekli olmuş kişilerle gezi planları yapıyorum falan :))
Yani abartmıyorum bi ara çok iyi geliyordu bana çünkü özel hayatım berbattı kafam dağılıyordu.
Şuan da arabamı satışa çıkardım. beni arayanlar genelde kadinlar oluyor. Onlarla araba muhabbetini bırakmış eski tayin yerleri hakkında konuşurken buldum kendimi.
Artık yalnız yaşadığım için kontrol altına almam lazım kendimi. Anormalim değil mi çok tehlikeli bu durumlar..hic zarar görmedim bu zamana kadar ama bir yerlerde hata yaptığımı bugün farkettim. Amacım arabamı satmak niye sohbet ediyorum.
Bi de her tanıştığım kişi beni evine kahve içmeye davet ediyor. Yeni şehir değişikliği yaptığım için ve bu şehirde kimseyi tanımadiģım için pandemi yüzünden de biraz herkesi reddediyorum.
Zarar görmedim dedim ama bi gün otobüste yan koltuğumda oturan ve kahve içeriz belki diye numarasını veren kadın eskort cıktı. Gerçi zarar görmedim uzak durdum .
Dipnot : daha önce de konu açmıştım bana normal gelen şeylere herkes çok tepki verince şaşırmıştım. O yüzden merak ediyorum.
Beklerken yabanci bir kız geldi, powerbank istedi...
Derken biz bu kizla iki senede 3 ayrı sefer daha buluştuk, sırf beni ziyarete başka zaman İstanbul'a da geldi:) şimdi de beni davet ediyor, inşallah ben de onun ülkesine gideceğim. Bildiğin dost olduk yani, her fırsatta konuşuyoruz.
Erkeklerle mesafeliyim. Muhafazakar biriyim. Konuşurum elbette iletişim kurarım ama samimi olmam erkeklerle.
Bendeki ilgi açlığı olabilir. Yalnızlık çok zor gerçekten. Allah kimseyi böylesi bir durumla sınamasın. Kimin yalnız kaldığında nasıl kararlar vereceğini bilemeyiz.
Amin inşallah hepimizin.Amin inşallah. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın. Bütün ilişkilerimde hep buna dikkat etmeye çalışıyorum ben. Çok yara aldığım için hayattan başkasının yarasını acıtmamaya çalışıyorum. Yarali insanlar zarar görüyor hayattan çünkü. Allah yardımcısı olsun onun da.
Ilkokul arkadaşlarımla lise arkadaşlarımla hala görüşüyorum. Çok fazla iş yeri degistirdim ordaki arkadaşlarımla da hala görüşüyorum. Çok sosyal çevrem var ama içimdeki boşluk yalnızlık duygusu dolmuyor. Sosyalleşme sadece sorunlarıma paravan oluyor. Içimde derinlerde olan sorunlarla başa çıkmak için bir yol.ben şeyi merak ettim şu an. bu kadar hızlı samimiyet kurabilip hala yalnızlık çekerek buna devam ediyorsunuz.
o zaman demek bu tutumla da doğru arkadaşlık ilişkileri kurulamıyor ki hala ilgi açlığı ve yalnızlık hissi devam ediyor. bu şekilde samimi olup uzun yıllardır hayatınızda olan, dostum diyebileceğiniz biri var mı ?
Biraz soğuk olmakta fayda var bence35 yaşındayım. Kiminle tanışırsam tanışayım hemen kaynaşıyorum. Mesela kuaföre gidiyorum orda , bana iğne yapan hemşireyle, bir mobilya alacağım ordaki hatunla, bir eğitimle ilgili birine bir şey danışıyorum ya da benimle ilgili olmayan bir toplantıda arkadaşımın arkadaşlarıyla , bir arkadaşın doğum gününde falan... hatta bir gün kendimi bir arkadaşımın annesinin gününde buldum hepsi 60 yaş ortalamasıydı. Bir kere bi kafede kahve içtik öyle tanıştık bi baktım gündeyim ve emekli olmuş kişilerle gezi planları yapıyorum falan :))
Ay evet emekli teyzelerle gün yaptım. Çok keyif aldım. En son ısrar ediyorlardı gezi planladık sen de gel diye. Orda bi kendime geldim gelemem ben sıkılırım diye.Çok güldüm konuya
Alemsin
Kendini günde mi buldun
Sıcak kanlısın demek ki insanlae seni seviyor
Yani dikkatli olmalısın tabi zararlı bir sürü insan var ortalıkta
Şuanda gün ortamını özledim resmenAy evet emekli teyzelerle gün yaptım. Çok keyif aldım. En son ısrar ediyorlardı gezi planladık sen de gel diye. Orda bi kendime geldim gelemem ben sıkılırım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?