- 8 Aralık 2018
- 548
- 1.702
- 63
E sen silmek için ne bekliyorsun?İnstagramdan takipten çıkarttı beni sanırım numaramı da silmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E sen silmek için ne bekliyorsun?İnstagramdan takipten çıkarttı beni sanırım numaramı da silmiş
Beni her yerden sildi ki paylaşsam bile görmezTut kendini, zaten sabirli sakin bi sekilde beklersen her erkek dönüyo:)) Sen tek gez eglen durumuna at mutlu resimlerini gör bak sinir olup nasil yaziyo
Küçük süprizler yap gönül alıcı belki affeder tatlım1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Ne yapabilirim ki. Doğum günüydü geçen hafta sinirlendiğim için onu da kutlamadımKüçük süprizler yap gönül alıcı belki affeder tatlım
Yapmayın lütfen kendinizi daha da küçük duruma düşürmeyinDayanamadım 3 gün önce nasılsın diye mesaj attım. Mavi tikim kapalı zaten. 3 gün oldu Mesajıma cevap vermedi. Dün de wp profil fotoğrafını değiştirmiş. Daha önceki fotoğrafı ben çekmiştim. Onu kaldırmış. Çok özledim, bi yüz yüze görsem her şey hallolacak gibi evini bilsem gidicem artık o derece
Hatalı olan benim. Ben ilişki de çocuk gibi davrandım çok üstüne gittim sürekli tripler vs. İyi bile dayandı diyorum bazen. Hatalı olduğum için sürekli çabalıyorum yazıyorum. Yoksa benim de gururum var hatalı olmasam tabiki de kendimi küçük düşürmem.Yapmayın lütfen kendinizi daha da küçük duruma düşürmeyin
Ya artık sinirlenip hiç beklemediğiniz bir tepki verirse ne yapacaksınız düşündünüz mü?
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki yüz yüze gelip konuşmayı kabul etmemişHatalı olan benim. Ben ilişki de çocuk gibi davrandım çok üstüne gittim sürekli tripler vs. İyi bile dayandı diyorum bazen. Hatalı olduğum için sürekli çabalıyorum yazıyorum. Yoksa benim de gururum var hatalı olmasam tabiki de kendimi küçük düşürmem.
Adnan bey ,Bihter'e demişti ya " birdaha ayrılmak istiyorum dersen,cevabim evet ayrılalım olacaktır"1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
İlla engellettireceksin kendini Adam görmüyor işte seni. Niye kovalıyorsunDayanamadım 3 gün önce nasılsın diye mesaj attım. Mavi tikim kapalı zaten. 3 gün oldu Mesajıma cevap vermedi. Dün de wp profil fotoğrafını değiştirmiş. Daha önceki fotoğrafı ben çekmiştim. Onu kaldırmış. Çok özledim, bi yüz yüze görsem her şey hallolacak gibi evini bilsem gidicem artık o derece
Evet işte sorun da o yapabileceğim bir şey yok tüm çözüm yollarını kapattıNe yapmayı düşünüyorsunuz peki yüz yüze gelip konuşmayı kabul etmemiş
nasıl bu kadar kolay kabullendi unuttu anlayamıyorum hiç mi sevmedi bunlar çünkü çözülemeyecek sorunlar değildiİlla engellettireceksin kendini Adam görmüyor işte seni. Niye kovalıyorsun
İlla ki sevmiştir bence çünkü bu kadar ilerlemezdi ama sevmek yetmiyor. Hatta hisleri de bitmiş olabilir, hiçbir şeyin garantisi yok ki. Niye niye niyee diye kendini üzmene değmez. Olan oldu artık. Sana göre çözülemeyecek sorun değil ama ona göre yük, çabalamak istemiyor. Kimseyi zorlayamazsın kinasıl bu kadar kolay kabullendi unuttu anlayamıyorum hiç mi sevmedi bunlar çünkü çözülemeyecek sorunlar değildi
Kesin bitsin diye mesaj atmıştı. 10 gün sonra nasılsın yazdım cevap vermedi tekrar yazmak istiyorumamaaannn olur öyle şeyler,klasik küsme barışma, barışırsınız a kuzum merak etme
Düzgün bir şekilde konuşup doğru bir iletişim kurarsanız düzelir bence. Ha deyince ayrılınmıyor eften püften şeylerle. Gerçekten kötü bir şey olursa aniden kesiliyor ilişki.1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Yaz annem yaz.Kesin bitsin diye mesaj atmıştı. 10 gün sonra nasılsın yazdım cevap vermedi tekrar yazmak istiyorum