hediye olarak flash bellek getirmiş

Bir rezalet ancak bu kadar komik olabilirdi
Boşver konu sahibi, iyi tarafından bak. Gerçekten nasıl bir adamla muhatap olduğunu görmüşsün. Keşke demene sebep olabilecek hiçbir şey kalmamış aklında.

Ahşaptan takoz muymuş, aklı fikri yok muymuş? Sen elini kolunu bağlayıp atmışsın o kadıncağızın önüne sanki.
Ömür çürütür kız bu, yapıp yapıp seni suçlu çıkartır. Bunla evlenip çoluk çocuğa karıştığını düşünsene bi. Ben düşünemiyorum, korkuyorum beyin kanaması geçiririm.

Ay Allahta sizi güldürsün kusura bakmayın ama fıkra okur gibi okudum. Nerde nasıl davranacağını bilmeyen biri. Boş flahs bellekten sonra koptum sanırım. Aslında hepsinin parasına bir çiçek alsa durumu kurtatacakmis ama onun hayal gücü bu kadar demek..

Okurkan sesli güldüm polyana önünde şapka çıkarır ama bakış acini sevdim :)))

Simdi okuyunca aklima geldi. Millattan once 5100 filan zamanlari. Simdi ki esim o zamanki sevgilimsimin dogum gunu ona hediye yollayacagim. Boyle cok guzel bi deftere guzel guzel seyler yazdim fotolarla susledim filan. Asistanima verdim al kargola diye. Ayni zamanda bir de alim yaptigim bir firmaya cek gonderilecek 37 binliralik bi cek.
Asistanim ceki sevgilime, hediyeyi fabrikaya kargolamisti...

kusura bakma güldüm kız konuyu okurken o kadar yıldır bi şans elde etmişsin tekrar böyle mahvedemezsin yani bu nedir hayır eşantiyon flashbelleğe mi güleyim çakma ayakkabıya mı bacım bi kere yapmışsın o hatayı bi şans daha verme gözünü seveyim bi sonrakine çakma çantayla plastik çiçek getirir bi de hediyelere boğduğunu düşünür ilişkide seni şaka gibi.

Bu nasıl yapılıyor babada anlatır misin

ayyy ben olsam alırım o paketi vurur yere suratına tükürür 'vizyonsuz, vasıfsız' der basar giderim.
baştan tavırlı olun, seçiçi olun ki bak benimki hediye alırken 2 hafta gezer çünkü bilir beğenmezsem sürüneceğini........ HAHAHAH

Msj filan atmayin, bulusun ve dandun akliniza ne geliyorsa soyleyin ya..
Sirket logolu hediye silsilesi nedir Cayda da logo olaymis iyiymis.
O ayakkabiyi da begendiginizi dusundu heralde, yoksa bu kadar hoduk olamaz no no no

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…