hediye olarak flash bellek getirmiş

Konu başlığı acilen değişeeee...

Adam flash bellek almamış doktorlara eşantiyon götüren represantlar gibi bulduğunu paketleyip getirmiş... 😂😂😂

Bu aslında insana hakarettir. Bırakın hediyeyi. Neyse çok konuşup da sizi gaza getirmeyim ama hiç doğum gününüzü kutlamasa bundan iyiymiş

Yürüsün gitsin vallahi bugüne kadar ne parasını görmüşüm acaba:) belki beni ondan uygun aday olarak görmüştür. Bunun akarı kokari yok masrafsız diye:)
Hatırlıyorum biz küçükken Benim babam da bazı günler anneme çiçek getirirdi. Üzerinde yazılar olurdu. Biz de anneme aldı zannederdik. Büyüdükçe anladık ki iş yerine gelenleri atılmasın diye getiriyormus. Öyle de fikirsizdi. Koşarak kaçın bu adamdan. Bay eşantiyon

açık olmak gerek " ayakkabı çakma ben çakma ayakkabı kullanmıyorum tabanları berbat oluyor" gibi utandır perişan et 😛 evlilik geçirmiş bir adam kime ne alınır alınmaz bilir çok yatırım yapmayayım ama hediyesiz de kalmasın demiş. ben bu size gelen hediye paketini çalıştığım kurumda stajer olan (liseli) kıza verdim. Tabii söyledim bak eşimin şirketini paketi bizde kenara atılır senin ihtiyacın görülür. flash not kağıdı ayna vs içeriyordu. hediye Ayakkabı değil kazaktı ( çakma değildi ) kızın d günü değildi, mutlu oldu😝

Konunuzu okuyunca bir gulme geldi.Hani calistigi isyerinin esantiyonlarini millete hediye diye goturen insanlar varya onlardan olmus bu arkadasta.Hazir elinde malzeme var ,hediye diye sana yutturmaya calismis cakal.Saka bir yana cok irrite edici hareket.Mesele maddiyat degil,bastan savma hareket yapmasi.Hic hediye getirmesine bile gerek yokmus,eli bos gelmesi boyle yapmasindan daha iyiymis.

Sizi hatırladım, eski bir konudan, bakın erkek arkadaşınızın size yıllar önce atyığı kazık az birşey değildi, ordan belliymiş odunluğu aslında, ayrıca bu adam sizden sonra başkası ile evlenip ayrılmıştı diye hatırlıyorum. Bakın erkeklerin size verdiği değeri sözlerinden değil davranışlarından anlarsınız, ben adamın ne önceki konuzda ne de şimdi size gerçekten değer verdiğine ilişkin birşey göremedim.
Not: sizi gerçekten seven başkasına nikah kıymaz, kıyıyorsa zaten şerefsizdir,masum başa bir kadınında canını yaktığı için.
Konu sahibi o kişi bu kişi mi ?

O hediyeleri (!) bir kutuya koy. Paket yap. İçine bir not kağıdı koy ve şunları yaz nota '' Tam acaba tekrardan birşeyler olabileceğini düşünürken bana tekrar neden eski olduğunu hatırlattığın için sana minnettarım. ''.
Bu ayar ona 70 yaşına kadar yeter.
Muhtemelen seni çaresiz görmüş, temiz duygularını görmemiş de ; '' Gelmiş 32 yaşına, birini bulamamış, yıkılacak yer arıyor. Ot versem kabul edecek halde. '' diye düşünüyor. Halbuki bu durumda olan kendisi.

buyuk bi araba sirketinde calisiiyo demissiniz, misal bwm gibi bi markaysa anlayabilirim bence o kalemi usbyi. Heryerde bulunan seyler degiller diye vermis olabilir.

Işte bu kesinlikle durum bu. Asla sevimli bulamıyorum. Ve derdim maddiyat değil bu konuda yanlış anlaşılmak istemem asla o yüzden ısrarla üstünde duruyorum. Şirket eşantiyonunu ben komşunun çocuğuna bile vermem hediye diye. Ofiste bulduğunu koymuş. O French press de ofisten gelmiş çok belli. Ama gittiğinden beri sabah akşam arıyor. Birlikteyken de beni yıllar sonra ilk kez gördü bu halimle. Durup durup çok güzelsin çok güzelsin. Bundan da hoşlanmadim biliyor musun. Beni eski salaş halimle bekliyordu sanırım belki de ondan sallamadi pek. Döndükten sonraki gün telefonumun şarj soketi bozuldu. Sana telefon alalım diyor bana. Ne münasebet gerek yok dedim. Demek istediğini anladın dimi güzellesmis olarak görünce sanki tavrı değişti ve bu hiç hoşuma gitmedi açıksasi.
'' Sana telefon alacam aha bööööle dohunmatik'' :KK70: :KK70:
Aman bırak, ilk dokunmatik, Android olmayan telefonlardan alır getirir.

mühendis kafası işte. kâr getirip getirmeyeceği belli olmayan bir şeye masraf yapmak istememiş. ekşide de okuyoruz bu akıllara zarar tiplemeleri. "ne para harcıcam ekmek çıkmayacak yere yeaa" diye. sanki ondan bişey isteyen olmuş.
Ay benim midem bulanıyor öyle heriflerden ya. Ama zamanında anneme sorsan en ideal koca onlardı. Miiiihendis ya hani.
Ama bizim bir damat var mühendis. Hayvan gibi düğün yaptı, hiç birşey esirgemedi kardeşimden. Meslekle falan da alakası olduğunu düşünmüyorum,barzo her yerde barzo.

X