hediye olarak flash bellek getirmiş

Olamaz.
Asistanın akıbetiyle fabrikanın tepkisini merakettim (sevgili çekin iadesini vermemiş olsa kadrolu eş olarak atanmazdı tabi)

Yazıldı mı bilmiyorum okumadım sayfaları ama bu adam hep mi böyleydi... sizden başka bir kadınla hiç iletişimi olmamış galiba

Olamaz.
Asistanın akıbetiyle fabrikanın tepkisini merakettim (sevgili çekin iadesini vermemiş olsa kadrolu eş olarak atanmazdı tabi)
Uyandiran es kisisiydi zaten. Kargo ona 1 gunde gitti fabrika antepteydi 2 gunde gidecekti.orsya ulasmadan fabrikaya ulasip asistanin hatasini aciklayip kargoyu mumkunse acmadan geri gondermelerini istedim. Gonderdiler.

Asistan 3 4 yil sonra dogum yapip ben artik evimin kadini olacagim diyerek isten ayrildi.

Ay gül vallahi annem bile güldü flash belleği görünce ya parası falan da yok değil. Daha yeni tatilden geldi yemesi içmesi tonla para harcıyor pişkin pişkin verdi ya o paketi inanamıyorum hala
Özür dilerim vallahi okurken beni de bir gülme tuttu:)) yeni yaşınız kutlu olsun sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim, inanın size hediye gönderen ben olsam ben dahi utanırım şirketin çalışanlarına yılbaşı hediyesi diye verdiği saat vb şeyleri paketleyip getirmeye.
Flash bellek de ilişkinizi özetleyen arka fonda müzikli bir hikaye vs olsa kurtarır bir yanı olurdu da kupkuru bomboş flash bellek :)))))

Siz bu beyefendiyle daha fazla zaman kaybetmeyin, yüksek bir tepeden yuvarlayın gitsin.

Üzerinde logo olan eşantiyon şeysilerinden en son yaşlı bi akrabam vermişti, işime yarayacak bişeyde değildi ama ayıp olmasın diye aldım.
Hediye almayı bilmezsin, hiç olmadı bir çiçek alırsın,
Ya ağır cimri yada yaşlı kafası var.
Her iki ihtimalde de uzak durum

Oyyy benim peluş oyuncak mevzusu Bazı adamlar herhalde ağaç olarak doğuyor anca odun olabiliyorlar
Bu adamda yüksek ihtimal ruhsuz biri işte . O ayakkabı gene sorun değil zaten orijinali yokmuş sadece o olsa okey de şirket logolu hediye tam bir fiyasko.
Bu sevgiline bakınca cidden benim nişanlımı gördüm pasta olayı bile benzer şekilde fiyasko. Benim doğumgünümde ikimiz başbaşa kutladığımız bir mekanda bir pasta getirtti önüme on kişilik pastane pastaları var ya üstü meyveli ondan tek kişilik kalpli pastada mum yaksa daha anlamlı olurdu. Bu kadar yontulmamış olmak tam bir fail. Şu pastadan bahsediyorum

Bunları dağdan yuvarlıyorlar mı acaba? En azından flash a bir şarkı yükle, diğerleri zaten çöp. Ama tabi söylenmiyor, sizde ona saçma hediyeler alın, hatta çöpten toplayıp siyah poşetle verin.
Konuya acayip güldüm Allah konuyu açana sabırlar versin ama sizin mesajınız beni bitirdi kendime engel alamıyorum ağzım ağrıdı gülmekten.. Allah iyiliğinizi versin inşAllah

Konuya acayip güldüm Allah konuyu açana sabırlar versin ama sizin mesajınız beni bitirdi kendime engel alamıyorum ağzım ağrıdı gülmekten.. Allah iyiliğinizi versin inşAllah
Ben kesin öyle yapardım çünkü :) kv ve görümce bana defolu ve tozlu kıyafetler getirmişlerdi, ben onlara hep güzel paketlenmiş iyi markalı hediye almama rağmen. Bende birgün gözümü karartıp pazara gidip 5 er liradan saçma sapan hediyeler aldım verdim. Hatta aynı onların yaptığı gibi"kumaşı çok kaliteli demi" diye sordum. Suratları bir düştü. Bazen empati yapmasını sağlamak lazım insanların. Başına gelmeden anlayamaz çünkü.

Gerçekten haklısınız iyide yapmışsınız herkes değer verdiği kadar değer görmeli ama gerçekten üzücü olmuş konu sahibi içinde Uzun zaman sonra yaşanan hayal kırıklığı.. ama değişmeyen değişmiyor işte Sağlık olsun

Flash bellek beni çok güldürdüBen erkek kafasını anlamıyorum valla ya

gülmekten ciddiye alamadım yani ne denir ki herşey ortada ilk okul çocuğu bile yapmaz bunu

Benzer bir olayı bir kişiyle iki kez yaşadım. Sinir oldum hatta ağladım ama ne bileyim kasten yapmıyordu, gerçekten hediye işinden anlamadığı içindi. Bence sinirlenmeyin, tekrar görüşün. Sakin bir anınızda hediyeyi begenmediginizi söyleyin.

Yazıldı mı bilmiyorum okumadım sayfaları ama bu adam hep mi böyleydi... sizden başka bir kadınla hiç iletişimi olmamış galiba

adam konu sahibinin eski sevgilisi. arada başkasıyla evlenip boşanmış ve en aşağı 35 yaşında. sence hiçbir kadınla iletişimi olmadığından mı böyle :)

ben gelişmeleri merakla bekliyorum. adam şirket logolu tşörtle konu sahibinin kapısına gidecek gibi geliyo nedense

"BMWDE ÇALIŞAN Bİ MÜYENDİZİ Mİ REDDECEKSİN YANÜÜÜÜÜ BAH SAĞA DOHUNMALI TİLFON DA ALCAM"

Telefon da yalan zaten. Lucy dese ki e hadi al bari diye, herif ne yöne kıvıracağını şaşırırdı.

Aradigim kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…