- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.709
Yat uyu kız yat uyuuu sonra evde kaldım diyorsunBi gün aday bulursam önce bi burda konu açıp analiz ettircem , bunlarla başa çıkamam yoksa kendim
Çocuk bile gider dağdan annesine papatya toplar. Bulduğu eşantiyonu getirmezCanım sonuçta erkek bunlar nasıl bi kafa yapıları var çözmüş değilim inan hepsi 60ınada gelseler çocuklar.
Hatırlıyorum biz küçükken Benim babam da bazı günler anneme çiçek getirirdi. Üzerinde yazılar olurdu. Biz de anneme aldı zannederdik. Büyüdükçe anladık ki iş yerine gelenleri atılmasın diye getiriyormus. Öyle de fikirsizdi. Koşarak kaçın bu adamdan. Bay eşantiyonYürüsün gitsin vallahi bugüne kadar ne parasını görmüşüm acaba:) belki beni ondan uygun aday olarak görmüştür. Bunun akarı kokari yok masrafsız diye:)
Konu sahibi o kişi bu kişi mi ?Sizi hatırladım, eski bir konudan, bakın erkek arkadaşınızın size yıllar önce atyığı kazık az birşey değildi, ordan belliymiş odunluğu aslında, ayrıca bu adam sizden sonra başkası ile evlenip ayrılmıştı diye hatırlıyorum. Bakın erkeklerin size verdiği değeri sözlerinden değil davranışlarından anlarsınız, ben adamın ne önceki konuzda ne de şimdi size gerçekten değer verdiğine ilişkin birşey göremedim.
Not: sizi gerçekten seven başkasına nikah kıymaz, kıyıyorsa zaten şerefsizdir,masum başa bir kadınında canını yaktığı için.
Ay yok ya, paketleyip iade etsin. O hediyelerin parasını falan ister şimdi o pinti.Aldığın hediyeleri annem çöp zannedip atmış bir üzülmedim bir üzülmedim ki anlatamam de ayrılırken
'' Sana telefon alacam aha bööööle dohunmatik''Işte bu kesinlikle durum bu. Asla sevimli bulamıyorum. Ve derdim maddiyat değil bu konuda yanlış anlaşılmak istemem asla o yüzden ısrarla üstünde duruyorum. Şirket eşantiyonunu ben komşunun çocuğuna bile vermem hediye diye. Ofiste bulduğunu koymuş. O French press de ofisten gelmiş çok belli. Ama gittiğinden beri sabah akşam arıyor. Birlikteyken de beni yıllar sonra ilk kez gördü bu halimle. Durup durup çok güzelsin çok güzelsin. Bundan da hoşlanmadim biliyor musun. Beni eski salaş halimle bekliyordu sanırım belki de ondan sallamadi pek. Döndükten sonraki gün telefonumun şarj soketi bozuldu. Sana telefon alalım diyor bana. Ne münasebet gerek yok dedim. Demek istediğini anladın dimi güzellesmis olarak görünce sanki tavrı değişti ve bu hiç hoşuma gitmedi açıksasi.
Şimdi üç kuruşa gidecek 2. el eşya uygulamalarında o elbise. YazıkVasıfsız yaa yoktan yere masrafa sebebiyet verdi... O aldığın elbiseye bile değmiyor hanzo!
Ay benim midem bulanıyor öyle heriflerden ya. Ama zamanında anneme sorsan en ideal koca onlardı. Miiiihendis ya hani.mühendis kafası işte. kâr getirip getirmeyeceği belli olmayan bir şeye masraf yapmak istememiş. ekşide de okuyoruz bu akıllara zarar tiplemeleri. "ne para harcıcam ekmek çıkmayacak yere yeaa" diye. sanki ondan bişey isteyen olmuş.