hediye olarak flash bellek getirmiş

Hediye olayı değildi ama benzer bi olay anlatayım. 1,5 yıldır görüştüğüm çocuk üniversiteyi çok uzattığım için benimle görüşmeyi kesti, neymiş o 2 üni bitirmiş, onunla evlenmek için benim de yeterli akademik kariyerimin olması gerekirmiş. 4 sene sonra tekrar iletişime geçti benimle, tabi uni bitti çalışıyordum. İşte ben seni hiç unutamadım, senin gibi birini zaten bulamam, lütfen tekrar deneyelim diye çok ısrar etti. Asla olmaz dedim o zaman arkadaş kalalım diye çok yalvardı. Adam çok başarılı, çok iyi kazanıyor, 2 uni bitirmiş birsürü uzmanlığı olan birisi, hala da okuyor bi yandan. Dedim ben garip bi lisans mezunuyum, uniyi bile hemen bitiremedim, Estağfirullah siz kim ben kim, ben size layık olamam, lütfen kendi seviyende insanlarla takıl, bidaha da beni arama, mazallah kendimi bişey falan sanarım demiştim

Ya çok güldümmm. Adam hanzonun önde gideni ama bu tarz şeyler törpülenir eğer diğer her şey akla yatıyorsa. Bayağı bayağı odunmuş bu konularda demek ki. Ben olsam kesin o an söylerdim o da ayrı bir konu.

Eski sevgilisi olduğunu gördüm de arada evlenip boşandığını görmemiştin

Kızlar merhaba disardaydik tüm gün İnternetim bitmiş.

Sabah buradan çıktıktan sonra mesaj attım ona 6'ya geliyordu saat, uyumamış beklemiş ya da telefonun sesini açık bırakmıştır. Hediyeyle mi ölçüyorsun bunu demişti ya hani, dedim hediyeyle alakası yok ama sen beni anlayamazsın, ben de anlatamam bu saatten sonra. Yarın geliyorum yüzüme anlat dedi. Dedim bu çocuk oyuncağı değil biz seninle yeni tanışmıyoruz. Sen beni hiç tanımıyorsun, tanımamışsın. Ben bu saatten sonra değer göreceğim bir şey yaşamak istiyorum bu da gayet hakkım. Evet dedi kesinlikle hakkın ama beni dinle yanına geleyim yüzüme anlat 5 dakika da yeter sonra olmaz dersen döneyim.

Bu beni yıllar önce terk ettiğinde son kez görüşelim diye yalvarmistim o geldi aklıma. Telefonda ayrildi benden. Bulunduğu şehre gidip son kez görmek istediğimi söylediğimde gelme demişti. Onu hatırlattım. Seneler önce ben son kez görmek istediğimde gelme demiştin. Şimdi sen de gelme dedim. Burada içimin yağlarında bir erime hissettim şahsen

Hayır dedi ben gelicem evinin önünde bekliycem istersen hiç inme. Hiç boşuna benzin yakma gerek yok ben düşündüm ki biz birbirimize uygun değiliz dedim. Ben gelirm ister inersin ister inmezsn senin bileceğin şey diyor hala, dedim bak beni strese sokma gelme dediysem gelme neyin baskısı bu? Hadi iyi geceler dedim. Sana iyi geceler ben uyumam artık diyor. Dedim hiç demagoji yapma bal gibi uyuyacaksın işte. Biraz diretti sonra tamam dedi. Cevap vermedim o da bugün bir şey yazmamış.

Su an iyi ki fazla masraf yapmamışım ne akıllı adamım diye kendini avutuyor olabilir ama biraz tanıyorsam bu bizim son konuşmamız değildir. Bugün olmazsa yarın yine bi yoklar adım kadar eminim. Yalnız o kadar rahatladım ki anlatamam. Gitseydim eminim çok kötü bir gün geçirecektim kalbimden gelmeyen bir şeyi yapmış olmanın huzurlsuzlugu bile yetiyor zaten sonra kendimi yiyorum. Şimdi çıkmam lazım mesajlarınıza bakamadım bi kaç saat sonra bakıcam hepsine.

E tabi yoklayacak, karısı bile birkaç ayda boşamış. Bu adama en çok sen katlanmışsın, rekor sende.

Ne kadar süre ayri kalmistiniz size tekrar yazmadan önce?

Yani diyor ki kazara benimle evlenirsen ilk evlilik yıldönümü hediyen Knorr logolu mutfak önlüğü filan olur . Ben buyum böyle kabul ediyorsan diyor.
Afagagagagagahahahahahaha

seçimlerde verilen parti logolu şeyler oluyor ya onlar geldi aklıma agahahahahaua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…