hediye olarak flash bellek getirmiş

Hayır canım evlenip boşandi bir de utanmaz. Benim eski sevgilim bu. Benden sonra evlendi boşandi yıllarca beni suçları bir de beni sen ittin o evlilige diye. Bırakalım da Allahından bulsun bence asla acımam ona artık

Evet ya benim o anki suratımı tahmin edin daha çok gulerdiniz 3 saat hazırlanmışim doğum günüm. Elime kusursuz paketlenmiş kurdeleli kutu veriyor aç bakalım beğenecek misin diye. İçinden 10 liralık bardak eşantiyon ve sigara çıkıyor hmmmmm dedim bu ne. Bak diyor ışıklı bu cok güzel

Adam evlenip boşanmiş bile galiba, ilk sayfalarda bir üye oyle yazmiş. Konu sahibi bir aydinlatsin bizi.
Anadolunun kucuk bir köyünde, köyünden disari hiç cikmamiş ve omrunde hiç kiz arkadas edinmemiş olsa beeeelki "olabilir" diyecegim ama buyuk sehirde yaşayan, sehirde çalisan, az bucuk insan içine çikan bir adamda "ömründe hicbisey gormemiş saf anadolu cocugu" olacagini sanmiyorum.
2020 yilindayiz yani, bir kadina nasil hediye alacagini bilmemekte aciklanabilecek birsey degil, bilmiyorsa da ogrenebilirdi önemseseydi.

Sacma sapan hediyeler alip " ilk kez bir kadina hediye almiş" şeklinde şirin göremiyorum ben bu tür seyleri. Bu kadar da dunyadan bi haber, kadina nasil davranacagini bilmeyen, görgüsüz biri bana hiç sevimli gelmiyor.

Ya çok üzüldüm pis bir de manipüle etmeye çalışmış . Kim kimi evliliğe iterki. Böyleleri zaten hep minnoşları bulur sizin gibi . Gayet kırıcı olmadan muamele ettiniz bir de , başkası olsa belki cingar çıkarırdı. İnşallah karşınıza gerçekten adam gibi bir adam çıkar

Ben böyle birini görmüştüm tam saf köylü çocuğu gibiydi sonra benden daha cin çıktı orası ayrı eskşden bana sevimli geliyordu Canım ya saf işte bilmiyor diyordum . Sonra asıl uyanığın onlar olduğunu anladım birkaç deneyimden sonra. Kocaman adam çocuk gibi ışıklı masa saati getirince yani dedim kültürsüz herhalde ama haklısınız bu devirde bilmeyen mi var . Zaten adam fenaymış belliki , konu sahibini hak etmiyormuş

Türümüzün son örneği olduğumuz icin, mezarlıktan koparılan çiçeğe yeeaaahh kıyamam benim için taa öbür taraftan çiçek getirdi diye mutlu olduğumuz icin geri dönüyorlar ama dedigin gibi hep unutamadım senin gibi kimse olmadı laflarıyla yani bence de olmamıştır, çevremde benden başka enayi tanımıyorum diyorum bende

Evet evlenip boşandi hem de benden sonra. Yani nasıl bir durumdan sonra benimle görüşme koparmış yaptığı şeye bakar mısıniz. Evlenmesini de benim üzerime yıktı hep. Sen ittin beni evliliğe diye. Sanki kafasına bıçak dayadım, kesin gerdeğe de girmemiştir zaten. Of anlattıkça kafasını duvara sürtüp kıvılcım cikarasim geldi. Nisanliyken, düğün günü, evliyken falan sürekli beni aradı. Numaramı değiştirdim annemi aramış. Ev telefonumuz vardı evden aramış. Kısa süreli bir evlilik yaşadı çoluk çocuk da yok. Hatta kıza bir kere benim adımla falan seslenmiş. Sen evde hep hayalet gibi aramızdaydin diyor kızın da başını yaktı durduk yere.

Ama benim hiç günahım yok çünkü beni seneler önce çok ihtiyacım varken terk ettiği için donmemistim ve unutmuştum da. Çok rüyamda gördüm onu ama, misal olmadık bir anda rüyamda görürdüm bir uyanırdim telefonda yabancı nodan 5-6 çağrı var, geri dönerdim bu çıkardı. Bir dünya bu şekilde telepatik olay oldu belki etkisinde kaldım o yüzden acaba mi diye yanılgiya düştüm bilmjyorum insan hali işte beşer şaşar. Anlık bir gafletle görüşmeye tamam dedim ama iyi ki demişim şu an hiç soru işareti kalmadı

Eski sevgiliyle olmaz ya .. zaten adam düz adam sami olduğundan zor iken ben olsam görüşmeye devam edemezdim galiba :)

Ay buna koptum kendime ayna tutulmuş gibi oldu bir an bi tane daha eski flörtüm vardı, flört diyorum çünkü sevgililige dönmeden bana nişanlı olduguni itiraf etti pislik. Aşık olmak kafasında yokmuş. He dersen her şeyi bırakırım diyordu. Dedim yürü git. Tabi nereden bulacak böyle enayiyi. Tam bir paratonerim yani ben.

O mesela hala bizim evin oralarda dolanıyor biliyor musun taşındık faturadan bulmuş adresi su idaresinde çalışıyordu. Adam böyle enayiyi nasıl kaçırdım ah kafam diye hala dolanıyor. ortak arkadaştan duymuştum 2 de çocuk yapmış paşam ikizleri var sorsan büyük aşk unutamamış aşkı da ele ayağa düşürdü barzolar

kendisi müyendiz ve paralı bir erkeg. lütfen. kendisinin attığı sümüğü bile velinimet saymamız lazım, ışıklı masa saati hele ooo.
bu tiplerdeki kof özgüven 3 yaşında çocukta yoktur. bütün kızlar onlara hastadır. analarının prensleri

zorla çiftleştirdin mi karısıyla napmışsın da zorlamışsın yahu tövbe tövbe?!!
ay çıldırcam şu herife ikinci bi şans verdiğine inanamıyorum konu sahibi

Oha bi de mühendis mi kendi Zengin ruhu varoş adamın ya her yorumda daha bir şaşırıyorum ben adamı başta gariban tüy bitmemiş biri sandım konu sahibi iyi kurtulmuş adam çok değişik ya şu kkda her gün farklı bir erkek türü öğreniyorum

hem de otomotiv firmasındaymış. en aşağı 20 bin alıyodur bu eşantiyoncu abi
ben 5 binliklerini tanıdım genelde ama farklı değiller.
her gönül işinde swot analizi yaparlar ve ona göre "yatırım" yaparlar.

Vay arkadaş dünyam ne darmış benim neler dönüyormuş bu erkeklerin kafasında ya

zorla çiftleştirdin mi karısıyla napmışsın da zorlamışsın yahu tövbe tövbe?!!
ay çıldırcam şu herife ikinci bi şans verdiğine inanamıyorum konu sahibi
Valla ben de inanamıyorum ama işte oldu bir hata ve bence sebebi varmış cidden kafam rahatladı. Mesajına cevap verip yatip uyucam şimdi. Çünkü cevap yazmadan bırakırsam bu sabah çıkar gelir ben geldim diye arar. Ben sonra bilahare flash belleğe bir şeyler yazıp adresine kargolarim artık öptüm sizi kızlar. Hepinize tek tek teşekkürler bu saate kadar bana eşlik edip derdime derman oldunuz, kaygılarla dolu gecemi şenlendirdiniz yarın gelişmeleri yazarım

Vay arkadaş dünyam ne darmış benim neler dönüyormuş bu erkeklerin kafasında ya

sorsan kadınlar çıkarcıdır falan :) onların bi tanesinin kafasındaki tilki sayısını biz kkda toplansak tutturamayız. o yüzden mümkün mertebe ayık olacaz, dayanışma içinde olacaz ve bunun gibi kımıl zararlılarının totosunu kaldırmıcaz
eski iş yerimde 60 erkek-10 kadın beraber çalışıyoduk, çok şey öğrendim kendilerinden :) ha bi de ekşi sözlük sağolsun :)

Bu davranışı yapmasında rol oynayan beyin hücrelerini incelemek istiyorum!!! Genetiğiyle oynanmış olmalı!
Sapanın ucuna takıp fırlatmak istiyorum lafına da bayıldım ,çok orjinal Bence tekrar yaptığı görüşme planı için sessiz kal.. kendi kendine yazsın dursun! Çok üzerine geldiğinde söylersin, saçma sapan hediyelerle bana biçtiğin değeri ya da koyduğun kefeyi hazmetmekle uğraştım ama olmuyor der,sonra o güzel lisanınla yerin dibine sokarsın..

Bi gün aday bulursam önce bi burda konu açıp analiz ettircem , bunlarla başa çıkamam yoksa kendim

Bi gün aday bulursam önce bi burda konu açıp analiz ettircem , bunlarla başa çıkamam yoksa kendim

buraya da çok güvenme, bazen olmadık konuya olmayacak kişiler yoğunlaşıyor. ilk sayfalar nasıl başlarsa ötekiler de ona göre gittiği için yanlış yönlendirilen konu sahibi de gördüm valla. burdaki konuları okuyup ders almak en iyisi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…