hediye olarak flash bellek getirmiş

Evet ben de öyle düşündüm. Sanki bi göreyim bakalım yıllar geçti değişti mi hala güzel mi diye once bi bakmak istemiş gibi. Döndükten sonra telefonum arıza yapınca diyor ki sana telefon alalım. Bu bile ne kadar barzo bir tavır. Ben birine hediye alacaksam surprizin kralını yaparım hiç bahsetmeden. Ne bileyim hesap ödenecekse tuvalete diye kalkar çaktırmadan öderim. Sana telefon alalım diyor ayı sanki kendim alamam. Buna da yaranılmiyor diye düşünenler olacak Belki ama bunu laf olsun diye söylediğini anlayan anlamıştır eminim. Yıllar sonra flash bellek getiren adam beni görüp güzel buldu diye telefon alalım diyor işte klasik barzo tavırları

bir kitap bir cicek alabilirdi. ilk gorunce verirdi. Ayrilirken de bizim sirketin boyle boyle bir seyleri var ihtiyacin oluyor mu senin icin getirdim dese olurdu ben hoslanirim esantiyon ivir zivirdan. sunun önemli.

Mesela cok guze bir cikolata alsa. Yanina kahve.. ve french press boyle sepet gibi jelatinle suslese. Kitap icine.. flash i bile koysa siritmazdi..

Ben normal insanlarin devamli rededildigi halde yillarca birine takili kalacagini dusunmuyorum acikcasi. Bu buyuk aşk filan degil baya takintililik...
Harika ötesi bir adam olsa illa kapan olurdu. Siz de zaten baskasini bulamadiginiz icin dönüp bakmissiniz adama yani
Ne bekliyordunuz?

O sirket logoli saat, bellek filan asiiiriii berbat ve utanc verici şeyler, butun verdigi hediyeler rezil ama cakma ayakkabi bile onlarin yaninda daha az rezil olabilir. Gerci ayakkabi da rengarenk dediniz simdi bilemedim o da ayri feci...
Daha iyisini bulamam diyorsaniz devam edin ne diyeyim..

Ya bahsetmedim ama bu ilk eşantiyon vakası değil
Bizim onunla bi sakız kavgamız vardı ünideyken. Sana bir kutu sakız seker aldım evde unuttum demişti. Uzak mesafe ilişkisi yaşadık son 1 yıl. Ben de o gün regl olmuştum baya kızdım buna. Bana geçtiğimiz aylarda bir kutu sakız yollamış yine içine şirket logolu powerbank ve kalem koymuştu ama o özel bir gün değildi ve bir kutu sakıza mutlu olmuştum ben düşün:) Şjmdi canlı kanlı yıllar sonra ilk kez buluşuyoruz ve ben doğum günümu ona ayırıyorum daha neyin eşantiyonu be adam. Bizim ofiste zsten gırla oluyor öyle esantiyonlar napıcam ben onları acaba. Aramızda konuyu okuyan öğrenci arkadaşlar falan varsa göndereyim bunları ona birinin işi görülsün 16 gb mis bellek baktım şimdi baya gönlü bolmus

Başlığı okuyunca herhalde adam flashla resimlerle slayt yaptı ya da mektupların yazıldığı text dosyaları vardı diye düşündüm ama durum farklıymış.

Rengarenk ama pastel renkler öyle çingene işi değil de çakması biraz çingene işi lmus evet

Ben yakın zamanda sağlam bir aşk acısı atlattım zaten diyorum ya öyle büyük aşk olsa zaten araya başkaları girmezdi tamamen bir gaflet haliyle tekrar cevap verdim yoksa senelerdir yazıyor bıkmadan usanmadan. Numaram değiştirdim annemden ulaşmıştı. Takıntı konusunda haklısın hem takıntı hem de benim gibi salagini bulamayacağını düşünmüş olabilir

Yorumlarını okurken kendimi gördüm sende. Adam takıntılı veya aşık falan değil, bildiğin başka enayi bulamamıştır. Bende genelde iz bırakırım ilişkilerimde. Ama öyle of ulan ne kızdı diye bi iz değil, ulan ben böyle enayiyi bidaha nerden bulacağım izi. O yüzden genelde yıllar sonra ısrarla görüşmek isterler eski sevgililerim, hepsi sonradan dönüş yaptı ama maymun gözünü açmıştı çoktan

mesajla boz at saydır lafları görüşmeye de gitme. biraz daha peşinden koşması gerekiyor anlaşılan.

Benim çocukluk arkadaşımın babası doktordu, biz küçükken babasına ilaç firmalarından gelen eşantiyonlardan veriyordu bana. Çok mutlu oluyordum hala saklıyorum. Hani amcalar olur ya bazı devlet dairelerinde ufak çocuklara üstünde kurumun adının yazdığı kalemlerden verir, bu bey gözümde o amcalar gibi canlandı şuan. Benim maddi beklentim olur siz yine iyisiniz , sevgilim olacaksa gitsin düzgün bi şey alsın. Siz çiçek bekliyorsunuz adam eşantiyon getiriyor , size haksızlık ediyor

Hahaha çok güldüm buna gece gece aynen öyle bak benimkiler de hepsi hep sonradan yazmıştır kesin bu yüzden. Bu kız masrafsız akarı kokari yok diyorlar herhalde. Ama bunu da hep seni unutamıyorum hala aşığım laflarıyla yapıyorlar. Benim maymun biraz gözünü kısık bakıyordu bu geceye kadar ama şimdi mandal taktım göz kapaklarıma kapanmasın diye

Ya nolur kızmayın ama acayip güldüm uykum falan açıldı gülcem diye
Bence adamın çalıştığı şirkete mail atın “Bir tane çalışanınız sizin eşantiyonları biriktirip biriktirip bana gönderiyor manyak mıdır nedir “ diye , ya adam çok komik hiç mi görgü görmemiş bu tarz konularda yani sevgilikte falan. Ben eşantiyonlara bayılırım bu arada siz biriktirip bana yollayabilirsiniz

Tabii ki düzgün bir şey alsın tercihim olurdu insan kendini değerli hissediyor tabi maddi durumu çerçevesinde şeyler. Ben alırım çünkü değer verince arkadaş akraba sevgili hiç fark etmez. Laf olsun diye hediye almam bu zaten almamis bile. Benim de en son eşantiyona mutlu olduğum zamanlar bankaların verdikleri kumbaralardi:)

Hahaha dimi ya sizinki eşantiyonları karıya kıza dağıtıyor haberiniz olsun diye yazayım estağfurullah niye kızayım ben de gülüyorum zaten bir de matah bir şey gbi bak bu masa saati ışıklı diyor, hmm ışıklıysa tamam o zaman

Bu kadar güldüm ama adamın gğnahını almış olabilir miyim belki gerçekten bilmiyordur kimseyle sevgili olmamıştır ? Belki hediyeleşme kültürünü de bilmiyordur kimseden görmemeşştir , hani bazıları tamamen Anadolu çocuğu olur ya pek kız arkadaşı olmaz. Onlar gibi olabilir mi kendisi ?

Allah Allah çok garip biri ya çok mu saf anlamadım size resmen yeğeni gibi konuşuyor. Masa saati ışıklı demiş bi de Sanki o dayı sizde onun ablasının kızı sizi mutlu etmeye çalışıyor kendince ama siz çocuk değilsiniz ki . Adam çok orijinal biri ya

ne yazdın o ne cevap verdi :))
Arıyordu sürekli yarın napıcaz diye. Ben de düşünmek için vakit yaratmak adına disardsyiz dedim evdeydim halbuki. Sonra buraya konu açtıktan sonra gaza geldim. Ben eve geldim yazdım. Cevap vermedi. Bir daha yazdım. Dedim senin eşantiyon flash belleği taktım şimdi, belki içinde bi şarkı, 2satir cümle bir sey yasmissindir diye ama baya dümdüz flash bellekmis senin gibi dedim. Biizm ofiste bunlardan tonla var sana göndereyim daha çok ihtiyacın olur dedim.

Önce dedi neredeydin bu saatte, arkadan neleri? Diye sordu. Dedim anladın işte salak yapma bana. Uyuyordum şimdi anladım, hediyeyle mi ölcüyorsun bunu, yarın gelince konuşalım yazmış. Dedim bence hiç gerek yok boşa benzin masrafı yapma ben kargolarim.
Aradı hemen açmadım. Sonra demiş Yarın gelince konuşalım neden böyle davranıyorsun. Dedim ben sana yine baya iyi davranıyorum. Israrla yarın gelince konuşalım falan yazdı okudum cevap vermedim aradı 2 kez daha açmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…