hediye olarak flash bellek getirmiş

O değil de bu manyak zamanında benim buradaki üyeliğimi bulmuştu :KK45: mailden yazınca çıkıyordu eskiden hesap. Sonra mune a söyleyip sildirmistim. Üye adımı falan da değiştirdim tekrar bulmuş olamaz herhalde dimi Ay bulduysa komedi

vaaay baya bi stalker demek ki. bulsun da bir iki şey öğrenir belki dangoz

Ikinci kez ayni kisiyle beraberligin anlami su:
Gecmiste beni yeterince uzememistin sana bu yuzden ikinci bir sans veriyorum ki iyice üz diye...bunun anlami bu. Yani adamin degismesini beklemek mantiksiz. Hamur ayni, genler ayni..dakika bir g bir. Hersey belli. Dogum gunu hediyesi olarak eşantiyonlari doldurmus. Bakalim sapkadan baska neler cikacak?
Kesinlikle ne desen haklısın ama işte ilk sevgilim ve o zamanki saflıkla değer ölçüm belki de daha farklıymış. Yazın ilk karpuz çıktığında arkadaşının evinde bensiz yediğinde kıyamayıp bana da getirirdi böyle şeylere tav olan bir şeydim o zaman. Hoş gerçi bu yaşıma geldim yine de içten yapılan her şeyddn mutlu olurum ama ofisteki flash belleği getirmek takdir edersiniz ki pek ince bir düşünce değil :) iyi oldu ama içimde en ufak acaba mi diye bir şey kalmadı kafam rahatladı

bu arada maili nereye yazınca hesap çıkıyo anlamadım? benim de eski bi mailim burda kayıtlı eyvaah :)

Flash bellek konusunu söyledim. Sonuna da bunları sana geri göndereyim benim ofiste koli koli var, sana daha çok lazım olur dedim. hemen konuyu değiştirip bu saate kadar neredeydin dedi, sonra neleri? Yazdı. Dedim anladın işte salak yapma bana. Uykudan uyandım, o an anlamadım ama şimdi anladım sen bana neden böyle davranıyorsun yazmış. Ben Ne diyorum o ne diyor hala pfff

bu arada maili nereye yazınca hesap çıkıyo anlamadım? benim de eski bi mailim burda kayıtlı eyvaah :)
Bana bir gün buradaki hesabımı atmıştı. Nasıl buldun demiştim söylemem dedi. Sonra ben de hemen aklıma gelip mailimi Googlea yazıp arattım buradaki üyeliğim şak diye çıktı karşıma. Eskiden sanırım üyelik bilgileri kısmı açıkmış. Mune'dan rica edip kaldırtmistim. Sonra zaten bir süre kullanmadım burayı ve kullanıcı adımı değiştirdim bulamaz herhalde ya

Flash bellek konusunu söyledim. Sonuna da bunları sana geri göndereyim benim ofiste koli koli var, sana daha çok lazım olur dedim. hemen konuyu değiştirip bu saate kadar neredeydin dedi, sonra neleri? Yazdı. Dedim anladın işte salak yapma bana. Uykudan uyandım, o an anlamadım ama şimdi anladım sen bana neden böyle davranıyorsun yazmış. Ben Ne diyorum o ne diyor hala pfff

next coming "sen benimle param için beraber olmak istiyodun zaten, ondan hediyemi beğenmedin"
sakın açıklamaya kalkma he de geç, minik akıllı manipulator ya

next coming "sen benimle param için beraber olmak istiyodun zaten, ondan hediyemi beğenmedin"
sakın açıklamaya kalkma he de geç, minik akıllı manipulator ya
Yürüsün gitsin vallahi bugüne kadar ne parasını görmüşüm acaba:) belki beni ondan uygun aday olarak görmüştür. Bunun akarı kokari yok masrafsız diye:)

Vasıfsız yaa yoktan yere masrafa sebebiyet verdi... O aldığın elbiseye bile değmiyor hanzo! 🤣🤣

Vasıfsız yaa yoktan yere masrafa sebebiyet verdi... O aldığın elbiseye bile değmiyor hanzo! 🤣🤣
Başımın gözümün sadakası olsun boşver başka yerde yine giyilir ayrıca iyi oldu zirvede bıraktım şimdi dursun düşünsün :KK45:

Geçen başka bi konuda yazdım. Annem instagramda bi rituel bulmuş istihare gibi bi şey. Ben de görüşsem mi girusmesem mi tereddütteydim ya. Anneme dedim yapsana benim için şunu. 2 rekat namaz kılınıyor. Sonunda bir soru soruyorsun. Gözlerini kapatıp dua ediyorsun ayakta. Sağa dönersen olumlu sola dönersen olumsuz olacak demek. Annem gözümün önünde şak diye sola döndü o gün şok olduk ikimiz de. Ama ayıp olasın diye gittim. Demek doğruymus o yaptığı şey. denemek isteyen olursa özelden anlatırım bu vesileyle 🤭

Başımın gözümün sadakası olsun boşver başka yerde yine giyilir ayrıca iyi oldu zirvede bıraktım şimdi dursun düşünsün :KK45:

Geçen başka bi konuda yazdım. Annem instagramda bi rituel bulmuş istihare gibi bi şey. Ben de görüşsem mi girusmesem mi tereddütteydim ya. Anneme dedim yapsana benim için şunu. 2 rekat namaz kılınıyor. Sonunda bir soru soruyorsun. Gözlerini kapatıp dua ediyorsun ayakta. Sağa dönersen olumlu sola dönersen olumsuz olacak demek. Annem gözümün önünde şak diye sola döndü o gün şok olduk ikimiz de. Ama ayıp olasın diye gittim. Demek doğruymus o yaptığı şey. denemek isteyen olursa özelden anlatırım bu vesileyle 🤭
Valla canım böyle bir tiple olumsuz olabileceğini anlamak için ritüele falan gerek yok 🤣🤣🤣 şap diye belli ediyor zaten hatta hanzoluğu o kadar bariz ki sana robot resmini çizerim adamın 2 dk da öyle belli yani 🤣🤣🤣🤣

Yarın buluş de ki: “bunlar hem madden hem manen çok pahalı ve değerli hediyeler, ben bunları alınca çok mahçup oldum.”
Azıcık aklı olan anlar.

bu arada, bunu yazdım ama aklıma maddi durumunun kötü olma ihtimali geldi:KK43: eğer bir şey alamadıysa acaba birçok şeyi biraraya getirip dolu bir kutu mu oluşturmaya çalıştı :KK43: öyleyse çok üzülürüm lütfen pinti olsun lütfen

zaaaaaaaaaaa. şa-ha-ne. keşke bu olay benim başıma gelse de bu repliği kullansam diye can atıyorum şu an. SAJSDFHIDA
Aman bosver.. Ne basina gelsin, ne de sen bu repligi kullan 😂 Boyle okuyunca bize komik geliyor ama yasayan icin sinir bozucu bir durum.

Seni tebrik ederim konu sahibi. Hic cekinmeden adama laflari giydirdin. Oh iyi oldu!

35 yasinda adam. Hediye almayi gayette biliyordur. Yaptigi saygisizlik.. Bir cicek alsa daha makbule gecerdi.

Valla canım böyle bir tiple olumsuz olabileceğini anlamak için ritüele falan gerek yok 🤣🤣🤣 şap diye belli ediyor zaten hatta hanzoluğu o kadar bariz ki sana robot resmini çizerim adamın 2 dk da öyle belli yani 🤣🤣🤣🤣
düşün işte nasıl bir yokluktaysam şu ara :KK53: robot resim dedin de arka koltuktaki tablo geliyor gözümün önüne :KK70: kendi yağlı boya resmini yaptırmış ona vakit ve para harcamış utanmadan yanında getirmiş bir de :KK70: hayır ben de romantik bir insan değilim ama bellekten şiir şarkı falan çıksa bile bi derece kabul edilir yanı vardı.

yarın gelince konusalım yazdı, dedim hiç gerek yok benzin masrafı yapma ben adrsine kargolarım. hemen aradı açmadım hala yazıyor aokumuyorum bile kendi kendine konussun barzoluğun da bir bedeli olmalı:KK53:

düşün işte nasıl bir yokluktaysam şu ara :KK53: robot resim dedin de arka koltuktaki tablo geliyor gözümün önüne :KK70: kendi yağlı boya resmini yaptırmış ona vakit ve para harcamış utanmadan yanında getirmiş bir de :KK70: hayır ben de romantik bir insan değilim ama bellekten şiir şarkı falan çıksa bile bi derece kabul edilir yanı vardı.

yarın gelince konusalım yazdı, dedim hiç gerek yok benzin masrafı yapma ben adrsine kargolarım. hemen aradı açmadım hala yazıyor aokumuyorum bile kendi kendine konussun barzoluğun da bir bedeli olmalı:KK53:
Barzo 😂😂😂 cuk oturdu

Yarın buluş de ki: “bunlar hem madden hem manen çok pahalı ve değerli hediyeler, ben bunları alınca çok mahçup oldum.”
Azıcık aklı olan anlar.

bu arada, bunu yazdım ama aklıma maddi durumunun kötü olma ihtimali geldi:KK43: eğer bir şey alamadıysa acaba birçok şeyi biraraya getirip dolu bir kutu mu oluşturmaya çalıştı :KK43: öyleyse çok üzülürüm lütfen pinti olsun lütfen
yok canım öyle olsa ben daha çok üzülürüm konusunu bile açmam yine bulmuş buluışturmuş derim de daha gecen tatilden döndü, yemeye içmeye harcadığı paranın haddi hesabı yok. hatta yanımda kendine parfüm sipariş verdi:KK53: düz barzo işte acıma bosuna

Baktım 16 gb galiba. Kızlar aranızda sihrn
Aman bosver.. Ne basina gelsin, ne de sen bu repligi kullan 😂 Boyle okuyunca bize komik geliyor ama yasayan icin sinir bozucu bir durum.

Seni tebrik ederim konu sahibi. Hic cekinmeden adama laflari giydirdin. Oh iyi oldu!

35 yasinda adam. Hediye almayi gayette biliyordur. Yaptigi saygisizlik.. Bir cicek alsa daha makbule gecerdi.
Evet kesinlikle bir çiçek yeterdi. Ya da ne bileyim anlamı olan herhangi bir şey. Benim eski sevgilim, başta bahsettiğim aşktan nasibimi almama sebep olan adam bana bir kez çiçek almıştı senelerce sakladım o çürük çiçekleri. Çünkü öyle yerinde öyle tatlı bir zamanda almıştı ki anlamı çok büyüktü. Bunun yaptığı tamamen bedavacilik. İyi ki buraya yazmışım üzerimden yük kalktı ayıp olmasın diye son kez görüşüp öyle bitiririm diyordum ama yarın gitsem hiç gönlümden gelmiyordu. İçimden gelmeyen hiçbir şeyi yapmama kararı aldım. İyi ki de öyle yapmışım şu an ruhum huzur buldu resmen

X