hediye olarak flash bellek getirmiş

Işte bu kesinlikle durum bu. Asla sevimli bulamıyorum. Ve derdim maddiyat değil bu konuda yanlış anlaşılmak istemem asla o yüzden ısrarla üstünde duruyorum. Şirket eşantiyonunu ben komşunun çocuğuna bile vermem hediye diye. Ofiste bulduğunu koymuş. O French press de ofisten gelmiş çok belli. Ama gittiğinden beri sabah akşam arıyor. Birlikteyken de beni yıllar sonra ilk kez gördü bu halimle. Durup durup çok güzelsin çok güzelsin. Bundan da hoşlanmadim biliyor musun. Beni eski salaş halimle bekliyordu sanırım belki de ondan sallamadi pek. Döndükten sonraki gün telefonumun şarj soketi bozuldu. Sana telefon alalım diyor bana. Ne münasebet gerek yok dedim. Demek istediğini anladın dimi güzellesmis olarak görünce sanki tavrı değişti ve bu hiç hoşuma gitmedi açıksasi.

Gülerek komik bir anı anlatıyormuşsunuz gibi 'Ya ben usbnin içinde süpriz romantik bir sürpriz hazırladın çaktırmamak için şirket eşantiyonlarını verdin yanında sandım eve geldim bir baktım bomboş. Ne alaka şirket eşantiyonlarını kapıp bana getirmişsin' diyin. O bozulup açıklama yapınca siz de haşlarsınız bir sonraki adımda istediğiniz gibi 'Ben müşterin miyim senin' diye

Türkiyede yaşamıyosun dimi. lütfen amerikada yaşadığını söyle şu an, gecenin 3ünde bu değersize mesaj atmış olamazsın
Türkiye saatiyle attım evet çünkü yarın için napıcaz diye yazıp duruyordu. Dedim ki şu an disardsyiz arkadaşlarla. Evde pijamayla survivor izliyordum halbuki çünkü kafamda deli sorular vardı erteleyip düşünmek için zaman yaratmak istedim. Şimdi ben eve geldim yazdım ama cevap yok. Bi şekilde konuya girip yüzüne vurucam gelemesin yarın

Ah bak bu güzel fikirmiş. Aynen öyle. Senin şirketin eşantiyonu olan flash belleği şimdi taktım belki içinden bi şarkı iki satır cümle çıkar ümidiyle dümdüz flash bellekmis meğer senin gibi falan diyeyim. Bir de plastik falan flash bellek. Bizim ofiste bunların kristalleri var konuya komşuya falan verdim öyle güzel şeyler şu plastik şeyi nasıl getirmiş aklım almyor

Ayrıca gerçekten kötü niyetle değil eşekliğinden böyle bir saçmalık yaptıysa dahi 35-40 yaşında olduğunu tahmin ettiğim adam böyle bir konuda bile ergen bebeler kadar mantıklı düşünemiyorsa böyle biriyle sırf 32 yaş oldum ve belkide bir buhrana kapıldım diye ciddi düşünmem... Kötü niyetli olmasa dahi belli ki yeterli olgunluğa erişememiş. Uzak tut kendinden...zaten Gbt si kabarık senin tarafından hiç bulaşma... O da tıpkı senin gibi yaşım geçiyor sana kapağı atayım derdinde o yüzden böyle "ponçik" ve ilgili duruyordur.

geçmiş olsun umarım iyileşirsiniz.
Değer vermeseniz bu kadar beklentiye girmezdiniz ve sinirlenmezdiniz. Sakin olun, sinirinizi frenleyin insan kendini doldurup daha da öfkelendirmemeli.
eğer ayrılmasaydınız bu modelle yıllarınızı harcayacaktınız bundan kurtulmuşsunuz bu şekilde pozitif yüklemesi yapın. beklentiyi karşılamayan şeyler için üzülmeyin. Hayatımızın bir saniyesi dahi geri sarılmıyor.
Sakinleşmesen görüşmeyin, sakinleşince ne tepki vermeniz gerekiyorsa otomatik olarak yüklenecektir.

Aynen öyle buraya iyi ki yazdım gercekren o kadar iyi geldi ki. Çok teşekkürler hepinize. Yıllardır beni unutmamasınin falaj bir değeri yok. Vaktinde çok da güzel unuttuk birbirimizi nasılsa. 35 yaşında kazık kadar adam. Hem yaşı itibariyle hem de beni tanıdığı zaman itibariyle şu yaptığı kabul edilir değil bununla yaşanacağıma 2 kedi alır onla yaslanirim daha iyi.

Dedim ki senin flash belleği taktım şimdi belki bir ümit içinde bir şarkı, iki satır cümle bir şey vardır. Yıllar sonra bir insan herhangi biri bile olsa dümdüz flash bellek vermiş olamaz. Ama baktım baya dümdüz ofis eşantiyonu flash bellek vermişsin bana

Ikinci kez ayni kisiyle beraberligin anlami su:
Gecmiste beni yeterince uzememistin sana bu yuzden ikinci bir sans veriyorum ki iyice üz diye...bunun anlami bu. Yani adamin degismesini beklemek mantiksiz. Hamur ayni, genler ayni..dakika bir g bir. Hersey belli. Dogum gunu hediyesi olarak eşantiyonlari doldurmus. Bakalim sapkadan baska neler cikacak?

Cok teşekkür ederim böyle yorumlar ilaç gibi geldi. Tsnismasak da iyi ki varsınız kızlar mesajımı okudu. Yazdığı şey bu saate kadar neredeydin? Neleri? Cem Yılmaz'ın hangi don? Skeci gibi :) adama flash bellek diyorum ofis eşantiyonu diyorum neleri diyor. Utansın biraz tek derdim o. Dediğiniz gibi şükürler olsun ki yıllarımı geçirmemisim fark etmişim bir şeyleri iyi ki buluşup şu muameleyi de gördum asla aklımın kıyısında köşesinde kalmayacak

yok artık

32 üye + 10 misafir merakla adamın cevabını bekliyoruz
O değil de bu manyak zamanında benim buradaki üyeliğimi bulmuştu mailden yazınca çıkıyordu eskiden hesap. Sonra mune a söyleyip sildirmistim. Üye adımı falan da değiştirdim tekrar bulmuş olamaz herhalde dimi Ay bulduysa komedi

Canım bence sor bakalım neden böyle birşey yapmış bence üzme seviyorsa seni samimi bi şekilde önemli olan bu...mutlu olun canım sevgiker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…