hediye olarak flash bellek getirmiş

Acemidir belki ya..bi de bizm bi arkdsn eşi is ciddiye binene kadar kimseye anlmli hediye almama karari alms..sonradan arkdsmla ciddilesince hediyeler de degisms..muhendstr kesin szin gorustgunuz de..belki kafasi bzm gbi calsmyordur ne bilym

mantıklı evet
bazı adamlar kendilerini çok bi halt sandıklarından kadınları abuk sebek maddi testlere tabii tutuyolar
öyle bile olsa uzak durmak için başka bir sebep bana göre

Okurken aklıma şapşik erkek kardeşim geldi. Aşkından ölüp bittiği kıza, doğum gününde bu ayarda saçma bir hediye almıştı ama ben müdahale edip romantik bir hediyeye çevirmiştim.

Yani çok sevseler de biri yönlendirmedikçe bazı şeyleri beceremiyorlar. Kafaları basmıyor.

Benim eşim de tam bir odun hediye konusunda. Çabalıyor ama saçmalıyor

Ama benim hoşuma gidiyor şapşiklikleri. Dalga geçtim ilk zamanlar bi kez, üzüldü.

Sevginizi sorgulamanızı tavsiye ediyorum...

Büyük bir araba markasının şirketinde çalışıyor. Pastaya normalde takılmadım ama hepsi üstüne gelince onun da boyutu gözüme battı sanki cimrilik yapmış gibi hissettim onda da. Yoksa pasta yenmiyor haklısınız.

3 gün geçti üzerinden. Tekrar görüşme planım yoktu zamana yayarak üstümden atarım dedim bir de gercekren hastaydım o gün midemi üsutmusum eve zor attım kendimi, adam gibi düşünüp bir şey de diyemedim. 3 gün geçti üstünden yarın için de ciddi ciddi gelme planı yapınca, içimde bir gram da istek kalmayınca bu gece içimden atıp kurtulsam mi diye düşünüyorum ama nasıl söylesem bilemedim. Hiçbir şey almasaydı düz çiçek alıp gelse vallahi takilmazdim ama esantiyonlari koymuş gelmiş şaka gibi.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Çok tatlısınız

Zaten neden o an söylemedin ki, bu ne böyle bir çiçek alsan daha iyiydi ben ne yapayım ki bunları derdim ben olsam, anlamadım derse de üstünde şirketinin logosu olduğunu söyler giderdim herhalde yanından, ne yapılır ki başka.

Eskiden de böyleydi saçma sapan şeyler alırdı ama ozaman gençtim ilk sevgilimdi ama aradan onca zaman geçti çok insan tanıdım, ben çok değiştim kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum o yaşıma göre ama onda bir gram ilerleme olmamış :/ zamanında beni çok zor bir dönemimde terk etmişti şimdi geri kazanmak için cabaladigi dönemde bu kadar özensiz bir şeyle karşıma gelince cidden büyük fiyasko oldu

Canım olayı cimriliğe veya erkekler hediye seçemez falan gibi söylemlerle asıl meseleyi göz ardı etmeni sağlayacak arkadaşlara kulak asma lütfen... Sana şirket logolu bir usb getirmesi seni çokta şeyime takmıyorum demek bunu anlamak için ekstra bir özelliğe gerek yok. Gereğini yapmanı arz ediyorum.Saygılar.

Aynı benim eşim bir adam dümdüz hiç özel, güzel bir şey beklemeyeceğim derseniz evlenin

Kuzum ben de söylerdim sen beni tanısan normalde hiç acımam ama o gün betim benzin atmış bir şekilde zor geldim eve hastaydım çok. 3 gün önce oldu bu. Gelme planı da yoktu aradan çıkarırım bi ara dedim. Şimdi yarın gelicem diyor üstünden 3 gün geçmiş. Bana hediye olarak onu mu getirdin demenin uygun bir yolunu arıyorum. Sıcağı sıcağına söyleyeydim iyiydi zaten

Bence genel bir muhakeme yapmalısınız içiniz de. Gerçekten bu adamı istiyor musunuz, istemiyor musunuz? Şöyle de bir gerçek var ki o da; gerçekten sevseydiniz gözünüze bu kadar batmazdı. Zaten geçmişten hatalı bir insan, beyin bunu unutmaz. Bunlar da eklenince iyice hoşlanmamış olabilirsiniz. Şu da var ki ne yazık ki bir insan asla değişmez hayatınızı bu adamla geçirecekseniz ya açık açık istediğiniz hediyeyi söyleyeceksiniz ya da böyle tuhaf hediyelere katlanma durumunuz olucak

Ben teşekkür ederim

Bellekte eski fotolar falan mı var vardır belki ya?
Of belleği çalıştırıp şirket tanıtımı videosu da görme ihtimalin var
Ay yok belki vardır diye açtım baktım hiçbir şey yok dümdüz paketi bile açılmamış zaten:) bir de hasta hasta nasıl özendim gittim bir bilsen. Yıllar sonra bulusucsz diye ben bile zahmete ve masrafa girip yeni kıyafet aldım adam ofiste bulduğunu koymuş getirmiş ve bu hafta izinliydi vakti de vardı

Anladım, harbiden amacını merak ettim, ne demek istemis ne yapmak istemiş nereye varmak istemiş acaba. Bahçeli gibi konuştum
Ya hakkaten şöyle gülerek sor bakalım bizim bilmediğimiz bir şey için mi vermis bunları, neden yani nedenn

zamanında beni çok zor bir dönemimde terk etmişti şimdi geri kazanmak için cabaladigi dönemde bu kadar özensiz bir şeyle karşıma gelince cidden büyük fiyasko oldu

Bence hediye değil de bu konuya odaklanmak lazım. İnsanları genellemeyi sevmem ama size bunu yapan birine şans vermeyin. Hiçbir zaman değeriniz olmayacaktır gözünde. Zaman kaybetmeyin bu tiple.

"bu kadar değerli hediyeleri kabul etmem mümkün değil. bu muhteşem logolu eşantiyonları ancak çocuklarına bırakmalısın. lütfen geri al, beni bu ağır yükten kurtar."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…