Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bo....usan da çalışıyor sanırım.hediye bu borumu demek istedi acaba
Hediyeler cok hoş, tesekkur ederim.. Baktikca ( sirketin adi ni soyleyerek)'i hatirlayacagim de.
Belki anlar bir umut. Saka gibi sirketin ona hediye verdigi logolu urunleri gidip bir kiza hediye vermek bilemiyorum yani. Odunlukta level atlamis.
Evet o adam bu adam işte detaya girmedim anlatsam roman olur öyle uzun ki. Ona rağmen şu yaptığı is mi gerçekten ya? Ben nasıl bir şeyin üstüne ona şans vermişim. Çünkü yıllardır bırakmıyor peşimi ailesi ayrı o ayrı. Nisanliyken bile annesi beni aramıştı bi ara bu kısmı da anlatırım çok uzun diye üşendim şimdi karışacak hepsi birbirineSizi hatırladım, eski bir konudan, bakın erkek arkadaşınızın size yıllar önce atyığı kazık az birşey değildi, ordan belliymiş odunluğu aslında, ayrıca bu adam sizden sonra başkası ile evlenip ayrılmıştı diye hatırlıyorum. Bakın erkeklerin size verdiği değeri sözlerinden değil davranışlarından anlarsınız, ben adamın ne önceki konuzda ne de şimdi size gerçekten değer verdiğine ilişkin birşey göremedim.
Not: sizi gerçekten seven başkasına nikah kıymaz, kıyıyorsa zaten şerefsizdir,masum başa bir kadınında canını yaktığı için.
Evet o adam bu adam işte detaya girmedim anlatsam roman olur öyle uzun ki. Ona rağmen şu yaptığı is mi gerçekten ya? Ben nasıl bir şeyin üstüne ona şans vermişim. Çünkü yıllardır bırakmıyor peşimi ailesi ayrı o ayrı. Nisanliyken bile annesi beni aramıştı bi ara bu kısmı da anlatırım çok uzun diye üşendim şimdi karışacak hepsi birbirine
Aynen öyle işte para falan hiç mesele değil gerçekten. Ha bak arabaya bindim arka koltukta ne vardı biliyor musun? Kendi yağlı boya tablosunu yaptirmis arka koltuğa koymus. Hem de parayla çizdirmis dedim bana mı getirdin yoksa. Ha yok dedi birine destek olmak için çizdirmis olur musun öldürür müsün. Bari benim fotoğrafımı yaptır jest olsun kendi resmini çizdirmis kimbilir kaç para vermiş Ay yok ben buna sağlam cemkiricem. Hatta dışardaydim dedim aramıştı kafamda cevap hazırlıyorum diye konuşmak istemedim. "simdi geldim eve biraz alkol aldım. Senin x logolu flash belleğe bakıyorum nasıl hassas nasıl ince ruhrli bir adamsın sen" falaj diye dalga geçeyimCanım para ile ilgili bir mesele de değil hani hediye almak zorunda bile değil ama bu yaptığı resmen hakaret ve aşağılama... Sen 32 yaşındaysan o da min. 35 dir. Yakışmayan davranışlar o yaşa göre... Ayrıca hani onca zaman peşinden koşmuş daha yeni şans vermişsin şirket eşantiyonunu hediye olarak vermek nedir. Komik geliyor bize ama cidden hakaret bu... Yaşım geçiyor diye düşünme vur poposuna tekmeyi...
Bence heryerden engelleyin birdaha iletişime geçmeyin en güzel cevapburaya konu açmayalı aylar yıllar olmuştu ama hem şöyle bir iç döküp rahatlayayım hem de objektif olarak fikirlere göre adama bir cevap hazırlamak için desteğe ihtiyacım var kızlar.
önce biraz özet geçeyim, şimdi diyelim ki biri var ve bu kişi eski sevgiliniz, yıllar once ayrılmışsınız ve ayrı kaldığınız yıllarda çok büyük bir hata yapmış ama o yıllar içinde sizinle olan bağı hiç koparmamış. her seferinde reddetseniz de hep bir sekilde sansını denemiş ve pesinizi hiç bırakmamış. e yaş kemale ermiş, bay doğruyu da bulamamışsınız. en son köpek gibi aşık olup aşktan sağlam bir ders de alınca acaba mı diye düşünüp bu adama bir şans vermek istemişsiniz. çünkü bu adam sizi zamanında gerçekten çok sevmiş.
yıllar sonra ilk kez görüşeceksiniz, görüşme gününü de doğum gününüze denk getiriyor. neyse geldiği gün biraz hastasınız pek bir sey anlamıyorsunuz tadınız kaçık vs tam eve girecekken aldığı hediyeyi veriyor ama oncesinde ne bir çiçek ne başka bir sey yok. aç bakalım falan diyor paketi bir açıyorsunuz üzerinde çalıştığı şirketin logosu olan bir adet masa saati, bir adet yine şirket logolu flash bellek (nereye sokacaksam), bir tane dümdüz ve mühtemelen şirkette dagıtılan basit bir french press, bir kücük paket ot (bitki çayıymış ne bitkisi onu da bilmiyor) bir de mentollü sigara bulamıyorum diye sigara getireyim sana demişti onları koymuş
ay bu kadarla kalsa iyi nasıl unuttum. bir ayakkabı muhabbeti olmustu aramızda, nike'in rengarenk bi modelini görmüştüm bu çakma mı ya diye konusurken çakma olduğunu, orijinalde öyle bir renk olmadığını konusmustuk 1-2 ay önce ve benim için konu kapanmıştı orada, sen git o ayakkabıyı al bana, hem de çakma olanı
32 yaşındayım ben yazıyla otuz iki. bu yaşta birine alınacak hediye mi bu allah askına adamı boğmak istiyorum aklıma geldikçe. maddi değeri değil anlatmak istediğim ben zaten kendi paramı kazanıyorum ama allah aşkına kızlar ben şu paketi sıradan bir arkadaşa vermeye utanırım. herkese ilgi alanına göre hediye secerim en uzaktan tanıdık bile olsa. sen beni geri kazanmaya calısan biri olarak yıllarca peşimden koştun, bu mudur yani ? beni hiç tanımıyormuş. bir çicek alsa bile yeterdi, flash bellek nedir ya cakma ayakkabı almak nedir ? pasta getirmiş tek porsiyonluk olandan
ay çok uzattım ama demek istedğimi anladınız umarım, hediyenin maddi degeri değil konu bu kadar degersiz hissettirilmez bir insan. bir de gidince sana yeniden aşık oldum diye mesaj atıyor, bütün gece beni izledi zaten ve daha fazla üzerime düştü döndüğünden beri. bense onu sapanın bir ucuna takıp olabildiğince uzağa fırlatmak istiyorum . yarın yine gelmek istiyor beni gezdirecekmiş. içimde bir gram görüşme isteği kalmadı. zaten zamanında yaptıkları var, adam telafi için flash bellek getirmiş. içine belki şiir miir yazıp koymuştur dedim şiir sevmememe rağmen yine de açtım baktım yok anam baya dümdüz boş flash bellek
buraya kadar okuyan varsa hakkını helal etsin laptoptan yazıyorum biraz zorlandım. şimdi ben bu gerzeği ne yapayım allah aşkına bir seyler söyleyin beynim durdu. yarın için her seyi ayarlayıp plan yapmıs ama ben yarın da görmek istemiyorum, bütün hevesimi kırdı. ne diyeyim o hediyeleri yüzüne vurmak istiyorum söylemezsem içimde patlar. bana bunları mı layık gördün temalı bir mesaj yazmalıyım ona ama ne? siz olsanız ne yapardınız ? bir kere daha görüşüp ufak ufak mı sıyrılırdınız yoksa bu geceden her seyi söyleyip sayfayı kapatır mıydınız? yarın hiçbir şey yokmuş gibi rol yapamam. uyumadan önce mesaj at dedi o yüzden açtım konuyu. hadi bana bi el atalım
Ay yanında açtım aç ac diyor bir de. Ay bir güzel paket yapmış anlatamam. Kurdele falan bir de beklentiye sokmuş dalga geçer gibi paketi de gece 12.30 da açtım doğum günüm bitmişti. Ondan önce otururken dedim doğum günümü kutlarsın insallah bir ara. Saat olmuş 11. Amma sabirsizsin hediyen var arabada diyorHahah paketi yanında mı açtın sonradan mı
Hahahahahaha kızzzz şöyle söyle gerçek hediyem nerde? Hıııı o muydu doğum günü hediyem Şirket eşantiyonu olunca Ben de başka hediye aldın da bunu önden verdin sandım dersin Sonra da yavaş yavaş topuk yaparsın ahahahaAy yanında açtım aç ac diyor bir de. Ay bir güzel paket yapmış anlatamam. Kurdele falan bir de beklentiye sokmuş dalga geçer gibi paketi de gece 12.30 da açtım doğum günüm bitmişti. Ondan önce otururken dedim doğum günümü kutlarsın insallah bir ara. Saat olmuş 11. Amma sabirsizsin hediyen var arabada diyor
Ya ama çok uzun hikaye inan bana. Gerçi her ne olursa olsun yanlış haklısın. bir anlık gaflet diyelim. flash belleği gördüğüm anda zsten tamamen bitirdim kafamda o ayri ama bir şekilde yüzüne vurayım istiyorum derdim o.bu adam o adamsa sendeymiş kabahat, insan yerine koyup niye buluşuyosun ki
Dalgaya alma bence dalgaya alırsan sende çok dert edinmemiş veya gerçekten sorun değilmiş gibi algılanır. Konu burdaki bazı arkadaşların olayı anlamayışı gibi "Ne yapıyım lucycim hediyeden anlamam falan gibi yerlere bağlanır bu öküz gözünde tatlılaşabilir" bile..Aynen öyle işte para falan hiç mesele değil gerçekten. Ha bak arabaya bindim arka koltukta ne vardı biliyor musun? Kendi yağlı boya tablosunu yaptirmis arka koltuğa koymus. Hem de parayla çizdirmis dedim bana mı getirdin yoksa. Ha yok dedi birine destek olmak için çizdirmis olur musun öldürür müsün. Bari benim fotoğrafımı yaptır jest olsun kendi resmini çizdirmis kimbilir kaç para vermiş Ay yok ben buna sağlam cemkiricem. Hatta dışardaydim dedim aramıştı kafamda cevap hazırlıyorum diye konuşmak istemedim. "simdi geldim eve biraz alkol aldım. Senin x logolu flash belleğe bakıyorum nasıl hassas nasıl ince ruhrli bir adamsın sen" falaj diye dalga geçeyim