hediye olarak flash bellek getirmiş

Ben arkadaşıma falan veririm fazladansa eşantiyon eşyayı.Ama sevgiliye vermek nedir yahu Sevgilisine bunu reva gören eşine ne getirir Allah bilir
Geçenlerde bir konu vardı , eski eşi tekrar barismak istiyormuş Popeyese götürürüm seni demis benle buluşursan o kişide ultracimriydi kullanılmış bebek bezlerini kurutuyormus o derece

Geçenlerde bir konu vardı , eski eşi tekrar barismak istiyormuş Popeyese götürürüm seni demis benle buluşursan o kişide ultracimriydi kullanılmış bebek bezlerini kurutuyormus o derece
Cimriyle yaşanmazzzz.Çok net.O da alfaymış bu arada. Bez falan pahalı bu devirde Bende prezervatifi yikayıp kullanani (?) duymuştum.Neyse

Haklısın canım, benimde erkek arkadaşım hiç bakmazdı durumlara, çünkü öyle kalabalık bi listesi var ki bana sıra gelene kadar. Ayrı olduğumuz dönemde baktığı zamanda kendime pay çıkarıyordum ama adam bildiğin düz kalasmış, bile bile bakmazdık veya bakmamazlık yapmıyormuş yani. Ay iyi yaptın boşver bu odunu, biz marangoz değiliz yontulup gelsinler bi zahmet

Ama bu davranışların tam tersi onun egosunu yükseltiyor...Davranışlarına baksana hazmedemedin hediyeyi ama sorunu tam olarak anlamadığı halde senin yanına gelip adamakıllı konuşmuyor...Çok istese mutlaka seni biyerde bulup konuşurdu..

Şarkı paylaşmalar vs bunlar ciddi olmadığını gösteriyor...Utanacak biri değil bence..Eğer onu test etmek istiyorsan tamamen sessiz ol bakalım ne yapacak..Ama bence bu adamın bu şekilde gönül eğlemek, senle oynamak hoşuna gidiyor sadece, esas sevdiği bu

Çok seven bir adamın aldığı hediyelerin kalitesinin sevgisinden daha önemli olması...

42. yaşınızda açacağınız benzer konuda görüşmek üzere...
Dayanamadım ben atlayayım yoruma. Konu sahibi için hediyenin kalitesi değil, adamın ona hissettirdikleri önemli. Bu adam yıllardır bu kızı tanıyor, daha önce birçok hatası olmuş, gitmiş başkasıyla evlenmiş, üstüne yetmemiş konu sahibini suçlamış, şimdi yıllar sonra bi şans daha vermiş konu sahibi. Adam hiçbir hediye almayıp sadece sevgisini hissettirseydi eminim bu konudan biz bihaber olacaktık, çünkü bu yeterli olacaktı o şansı kullanmak için ama mevzu hediye değil, mevzu daha derin

Bakmamasi iyi oldu zaten boşver ordan bile yüz bulurdu bu. Sabahtan beri arıyor açmadım hiçbirini. Cidden bu yasa kadar yontulmamis kalastan bir cacık olmaz artık kimseye

Şimdi gördüm cevap yazacaktım ona. Beni hiç yormadan o kadar güzel anlamışsın ki, tanımıyorum ama sana kocaman sarıldım farz et. Gönül gözü böyle bir şey işte

Ya aslında hiç çapkın biri değildir hayatında bugüne kadar 3 kişi oldu. Ufak tefek flortleri oldu mu bilmem de 25-26 yaşından beri ben hayatindayim bu adamın bir şekilde. Gönül eğlendirmek için hala beni kullanıyorsa bravo gerçekten babamin oğlu değil ki gözü kapalı güveneyim.

Evet haklısın şarkı paylaşmak falan çocukça ve utanacak biri değil demişsin ya 10/10 tespit. Bu adamı anlatacak tek bir kelime secsem cimri ya da pintiden önce yüzsüz ya da pişkin derdim. Beni tavlamak için neler yapmıştı üniversitede. Zorla numaramı bulmuş kapıdan kovardim bacadan girerdi. Aylarca uğraştı oyle yüzsüzdür.

Ben de sildim zaten şarkıyı saçma geldi onunla mı uğraşıcam. Sabahtan beri arıyor boş boş açmadım. Açsam napiyosun diyecek böyle acı çeken bir ses tonu takınacak ama eminim, bu konuşmadan 5 dakika önce arkadaşının galeride geyik döndürmus olacak. Kapattıktan sonra da Muslera'nin kırılan ayağını falaj konuşacaklar, ben telefonu açtım diye de gereksiz bir mutluluk moduna girecek bak yine dayanamadı bana diye, hakaret de etsem telefonu açtım diye zibilyon tane anlam yükleyecek. Bak ben onu nasıl güzel tanımışım ona beni anlat desen öyle boş boş bakar bence gerizekalı

Çok seven bir adamın aldığı hediyelerin kalitesinin sevgisinden daha önemli olması...

42. yaşınızda açacağınız benzer konuda görüşmek üzere...
Yani eğer buraya gelip fake bir hesap açıp yorum yapacak olsa o da bunları yazardı herhalde neyse bu da farklı bir bakış açısı sonuçta hayat sizin hayatınız, sizi çok sevdiğini söyleyen adam size doğum gününüzde aç bakalım beğenecek misin deyip eşantiyon getirirse öper başınıza koyarsınız

Benim eski nişanlım bir kaktüs bile getirmedi.ayri sehirlerdeydik. Yaş günümde kuzenim peluş oyuncak yollamıştı. Nasıl yollamış dedi. Dedim kargo ile. Zeki kızmış benim aklıma gelmedi demez mi....
Bence beni kiskaniyor sun. O minik kaktusu sevgilisinden alan şanslı benimmm

Lütfen kazacağınız mezara beyefendinin şanına yakışır çıkma mermer koyun, üstüne de şirket kalemiyle kendisini pinti bilirdik yazın :)))

Anladığım kadarıyla zaten sevmiyorsunuz. Değerli vaktinizi harcayıp görüşmeye deger mi? Ben olsam içimde kalanları yazar Allah a emanet edip tesadüf eseri bile karşılaşmayalım derdim.

Zaten tanıosun...
Peki bu adamla tekrar başlamak istiyor musun istemiyor musun esas soru bu

Ahhahahahahahabahahahahahhashhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahajahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…