benimkide bana mutella kavonozu yollamıştı. Gerçekten çok kırılıyor insan
hg harun abi. merak etme bu kız 42sine kalmaz. ama sana hiç kalmaz
Zor zamanında yarı yolda bırakıp haldır huldur başkasıyla evlenmesi seni çok sevdiğinden zaten, sen yanlış anlamışsın hep. Adam haklı.Whatsappa koyduğum şarkıyı o görmeden sildim saçma geldi sonradan. Sonra numarasını da sildim, sonra da bir güzel whatsapp ağ ayarlarını kapattım. Çünkü biliyorum hemen mesaj atacak. Dedim engelledim zannettin bi yüreği hoplasin. Muhtemelen yazmış iletilmeynce sms atmış.
Bizim bi şarkımız vardı demir Demirkan-belki, içimden geldi yazmış. Gece bir de tweet atmış bu şarkının sözlerini, işte hayat Türk filmi gibiymiş birbirini seven iki insan yanlış anlamalar yüzünden ayrı kalıyormuş. Yanlış mı anladım diye buraya konu açtım, yoo hiç de yanlış anlamamışım bir kadına doğum gününde flash bellek vermenin kabul edilemez bir öküzlük olduğu konusunda tüm kadınlar hemfikirizzaten ne zaman sıkışsa o şarkıyı paylaşıyor bir yerlerden adamin tek kozu bu şarkı. bi şarkıyla kandırırim ben şimdi bunu diye düşündü herhalde zaar. Flash belleğe bari bu şarkıyı koyaymis içim yanmazdi nasil düşünememis hayret.
Cevap bile vermeyi düşünmüyorum. Gece herkesten her şeyden uzak kalmak en iyi cevap bazılarına diyordu. Otursun o paylaştığı bahçeli evde demir Demirkan dinlesin şimdi
Onu bile almadı kız. Bari bir minik kaktüs al. Bir tek istemeye gelirken çiçek getirdi. Görüp göreceğim de o oldu.Bence beni kiskaniyor sun. O minik kaktusu sevgilisinden alan şanslı benimmm
Hayır maalesef hatta içinden şirket broşürü çıkmış galibabiz sevgilimle ilk flört etmeye başladığımızda verdiği ilk çiçeğin içine flash bellek koymuştu. koyduğunu söylemedi daha sonra gördüm içinde güzel şarkılar ve filmler bir de güzel mektup gibi bir not vardı.
konuyu takip edemedim ama belki sizinki de öyledir diye umuyorum
Çok seven bir adamın aldığı hediyelerin kalitesinin sevgisinden daha önemli olması...
42. yaşınızda açacağınız benzer konuda görüşmek üzere...
O kaktusun her dikeni bana girdi gorunce. Almadigi daha iyiOnu bile almadı kız. Bari bir minik kaktüs al. Bir tek istemeye gelirken çiçek getirdi. Görüp göreceğim de o oldu.
Yok sanırım sadece kişiler var, seçtiğin kişiler var galibaGitmez diye biliyorum ama? Durumları herkese açma diye bir ayar var mı?
Bi sarılsaydı anlayacaktınKızlar selam
2 gündür işler biraz yoğundu eve gelir gelmez tavuk gibi uyuyorum, kafamda bu hayatın heycani meycani yok çalıyor 2 gündür enerjimi vantuzladi adam
Dün ve bugün sürekli aradı. Açmadım cidden hiç içimden gelmedi, is çıkış saatimde arıyor genelde, telefon çalıyor kısıp kenara koyuyorum. Arkadan mesajlar atmış. Uzun uzun yazmış ama anlam olarak toplasan 1 cümle falan anca ediyor, mesajlara da bol bol eşantiyon cümle yerleştirmiş dolu görünsün diye
direkt ekran görüntüsü atıcam, benim gibi imla takıntıları varsa vereceğim rahatsızlık için şimdiden özür diliyorum hepinizdenhediye seçimindeki özensizligi ve pintiligi cümle kurarken de sürdürmüş sağolsun, ne bir ayrılmış - de -da eki, ne bir noktalama işareti. Hatta sanırım ayak parmaklariyla yazmış
Instagramdan da yazmış bir şeyler onu açmadım ama adım kadar eminim kopyala yapıştır yapmıştır oraya da. Beklentiyi - 152636'e düşürdüğüm için herhalde ne yazmış acaba diye bir gram merak oluşmadı
Eki Görüntüle 2649939 Eki Görüntüle 2649940
Ayy kusura bakmayın kızlar vallahi tek tek bakamadım. Şu an en son gelişme 42. Sayfada. Yani yine gelişme diyorum ama kime göre neye göre gelişmeFlash bellek ve çakma ayakkabı şoku yaşıyorduk burda en son toplucauyumadan önce yazmam lazım yoksa gelir nasıl reddedeyim diye dusunuyordunuz