hediye olarak flash bellek getirmiş

Şimdi bi hikaye daha koymuş whatsapp duruma. Villa gibi bir yerin bahçesinden fotoğraf atmış, üstüne de "bazen uzaklaşmak lazım herkesten ve her şeyden. Yalnızlik bazen en güzel cevaptır herkese ve her şeye" benim koyduğum şarkı görülmemiş daha, mavi tiki kapatıp baktı desem bilmez öyle şeyleri. Merak edip bakmadan da duramaz niye öyle oldu ki ya göreydi iyiydi. Neyse silicem numarasını ama silince durum da kaybolur mu whatsapptaki? Bunun listesi çok kalabalıktır çevresi geniş belki fark etmedi. Numarasını Silince oradan da gider mi benim paylaştığım durum?
Adam umursamamış açıp bakmamış bile, belki silmiştir numaranızı.

Adam umursamamış açıp bakmamış bile, belki silmiştir numaranızı.
Numarayı silse onun paylaştığı durumlarda gelmezdi. Konu sahibinin baktığını gördüyse önceki durumuna, ona ithafen paylaştığını bilip bile bile açmamış olabilir. Delikanlılığa b.k sürdürmez böyle tipler

Numarayı silse onun paylaştığı durumlarda gelmezdi. Konu sahibinin baktığını gördüyse önceki durumuna, ona ithafen paylaştığını bilip bile bile açmamış olabilir. Delikanlılığa b.k sürdürmez böyle tipler
App ayarlarından durumumu herkes görsün diye ayarı yapabilirsin, ekli olduğu kişiler görebilir. ikinci yazdığınız şey Kadın davranışı, bu kişi eşantiyon flashdisk hediye getiren düşüncesiz umursamaz bu kızı yarıyolda bırakıp başkasıyla evlenen dümdüüüz biri sonuçta. Silmiştir telefonuna çıkmayınca.

App ayarlarından durumumu herkes görsün diye ayarı yapabilirsin, ekli olduğu kişiler görebilir. ikinci yazdığınız şey Kadın davranışı, bu kişi eşantiyon flashdisk hediye getiren düşüncesiz umursamaz bu kızı yarıyolda bırakıp başkasıyla evlenen dümdüüüz biri sonuçta. Silmiştir telefonuna çıkmayınca.
Ekli olmayan “herkes” durum göremiyor:) birinin durumunu görebiliyor olmanız, rehberinde kayıtlı olduğunuzu gösterir. Ama mesela iki kişi de kayıtlı biri görüyor biri görmüyor diyelim, o zaman durumunu birine gizlemiş demektir

Umursamaz biri olduğu konusunda hemfikirim zaten, adam işe yaramazın teki o ayrı. Fakat durumu herkes göremiyor öyle bi seçenek yok whatsappta. Yalnızca ekli kişiler görebilir veya kendiniz ekli olanlardan kimin görmesini istiyorsanız onlar görür :) dolayısıyla adam numarayı silmemiş ama bilerek durumlarına bakmıyor olabilir konu sahibinin

Whatsappa koyduğum şarkıyı o görmeden sildim saçma geldi sonradan. Sonra numarasını da sildim, sonra da bir güzel whatsapp ağ ayarlarını kapattım. Çünkü biliyorum hemen mesaj atacak. Dedim engelledim zannettin bi yüreği hoplasin. Muhtemelen yazmış iletilmeynce sms atmış.

Bizim bi şarkımız vardı demir Demirkan-belki, içimden geldi yazmış. Gece bir de tweet atmış bu şarkının sözlerini, işte hayat Türk filmi gibiymiş birbirini seven iki insan yanlış anlamalar yüzünden ayrı kalıyormuş. Yanlış mı anladım diye buraya konu açtım, yoo hiç de yanlış anlamamışım bir kadına doğum gününde flash bellek vermenin kabul edilemez bir öküzlük olduğu konusunda tüm kadınlar hemfikiriz :KK45:zaten ne zaman sıkışsa o şarkıyı paylaşıyor bir yerlerden :KK53: adamin tek kozu bu şarkı. bi şarkıyla kandırırim ben şimdi bunu diye düşündü herhalde zaar. Flash belleğe bari bu şarkıyı koyaymis içim yanmazdi nasil düşünememis hayret.

Cevap bile vermeyi düşünmüyorum. Gece herkesten her şeyden uzak kalmak en iyi cevap bazılarına diyordu. Otursun o paylaştığı bahçeli evde demir Demirkan dinlesin şimdi

Umursamaz biri olduğu konusunda hemfikirim zaten, adam işe yaramazın teki o ayrı. Fakat durumu herkes göremiyor öyle bi seçenek yok whatsappta. Yalnızca ekli kişiler görebilir veya kendiniz ekli olanlardan kimin görmesini istiyorsanız onlar görür :) dolayısıyla adam numarayı silmemiş ama bilerek durumlarına bakmıyor olabilir konu sahibinin
Canım adam o kdar düz ve sığ biriymiş ki bunu bile bilinçli yaptığını sanmıyorum. Biz olsak mavi tiki kapatır bakarız ama onun öyle teknolojik şeylerden haberi bile yoktur. Özelikle bakmayacsgini sanmam meraktan geberir ona özel bi şey paylaştım sanır. Numaramı silmemis fotoğrafı sadece kişiler olarak açık, başka numaradan baktırdım numaramı silse fotoğrafı giderdi. Muhtemelen listesi çok kabarık hiç fark etmedi aklına gelmedi benim oradan ona bir şey paylaşacağım. Ben de sildim zaten o görmeden. Bu arada şarkıyı sadece o gorecek şekilde paylaşmıştım tüm listeme değil

Canım adam o kdar düz ve sığ biriymiş ki bunu bile bilinçli yaptığını sanmıyorum. Biz olsak mavi tiki kapatır bakarız ama onun öyle teknolojik şeylerden haberi bile yoktur. Özelikle bakmayacsgini sanmam meraktan geberir ona özel bi şey paylaştım sanır. Numaramı silmemis fotoğrafı sadece kişiler olarak açık, başka numaradan baktırdım numaramı silse fotoğrafı giderdi. Muhtemelen listesi çok kabarık hiç fark etmedi aklına gelmedi benim oradan ona bir şey paylaşacağım. Ben de sildim zaten o görmeden. Bu arada şarkıyı sadece o gorecek şekilde paylaşmıştım tüm listeme değil

Hala ve baya umrunda bu adam

Benim babaanne yola kediler yesin diye bırakılan tavuk ciğerlerini toplar evde kendi yerdi. Şaka değil. Bir de dünya malı vardı. Koca iş hanı sahibiydi. Bazı insanlar cimriliği hobi olarak yapıyorlar. Çok şükür ki ilk günden göstermiş de yüzünü kaçmışsınız. Bir de villa önünden fotoğraf atıyor görgüsüz.
Evet hem de ne görgüsüzmus. Az evvel şarki yollamış bana, üstte de bahsettim. Onu bile arkadaşının (ama bana oraya ortak olduğunu söylüyor, yersem) araba galerisinde benim sevdiğimi bildiği büyük bir jeepi kadraja alarak paylaşmış 🤦🏻‍♀️ hayır elalemim jeepiyle neyin havasını atıyorsun bana. Biri yorum yapmıştı karikatürlerdeki düz adam tiplemesi gibi diye yemin ediyorum muhteşem bir tespitti o, adam karikatür gibi

Hala ve baya umrunda bu adam
canım insanım ben de duygularım var tabii ki, hazmedemedim bana yaptığı şeyi ve şu an kendimce bir ego savaşında olabilirim bilmiyorum. İçine biraz da hayal kırıklığı koy artık adına ne dersen. Umursamak illa içinde pozitif duygular barındıran bir eylem değil ki neticede.

Zaten aşırı büyük beklentilerle gitmemiştim ama ben bu adama beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm icin şans verdim, dışardan görüldüğü gibi aman canım engelle geç ne uzatıyorsun diye düşünecek basit bir şey değil nereden baksan 8-10 yıli var. O yüzden bu yaptığı öküzlügu biraz umursadim evet. Daha önce hiç bu kadar değersiz hissettirmedi kimse iyice idrak etsin biraz utansın istiyorum başka derdim yok

En son nerede kaldınız ona göre söyleyeyim çok karıştı hatta ilk sayfadaki mesajıma Edit yapayım ben gelişmelerin olduğu sayfaları :) gelişme dediğin de şarkı falan paylaşıyor işte pek beklentiye sokmayayim :KK45:
Mavi tiki kaldırınca birinin whatsapp duruma baktığımızda isimimiz görünmüyor mu? Aa hiç bilmiyordum

Flash bellek bile şirketinmiş pintilikte master yapmış:KK70:ayakkabı da netten alıp kalıbı büyük geldi diyen işyeri arkadaşlarından 2. el alınmış çıkabilir:KK70:
Yuvarladığınız yere toprağı bolca koyun yeniden filizlenmesin :))))
Vallahi olur mu olur zaten çocuk ayakkabısı gibi, olur da görüşemezsek yeğenime veririm kafasıyla alınmış gibi :KK53:

bir de şöyle bir şey oldu öncesinde. Benim doğum günüm 9'unda, ayın 5'inde bana diyor ki sen kaç numara giyiyordun? Bak dedim bana ayakkabı falan alayım deme sakın biliyorum çünkü ciğerini. Yok ya dedi ayakkabı numarasından karakter analizi diye bi şey buldum ona bakıyorum. Of dedim yemezler bak sakın alma ayakkabi falan ama aklımın ucundan geçmiyor o konuştuğumuz ayakkabıyı alacağı, üstünden 2 aydan fazla geçmişti çünkü konusali. Hele çakmasına 40 yıl düşünsem ihtimal vermezdim:) ha zaten aynı ayakkabıyi da almamış bu arada. Benim beğendiğimi bile almamis adam falsolar kralı
😂

Dedi ki yok almadım yemin ederim. Ama dedi bugünün tarihini yaz. Yani şey demek istedi almadım henüz ya da aldım ama henüz elime geçmedi. Dedim bak her ayakkabıyı giymem bir kadına ayakkabı almak büyük risktir. Aradan yıllar geçmiş sen nereden bileceksin ayakkabı zevkimi. Yani o dandirik ayakkabı için bir de beni beklentiye soktu günler öncesinden:KK45:

anlattikca adamın mezarını kazmak istiyorum ciddi ciddi böyle kazma kürekle 3 metre derinliğinde bir yer kazabilirim öyle bir enerji geliyor 😄

Vallahi olur mu olur zaten çocuk ayakkabısı gibi, olur da görüşemezsek yeğenime veririm kafasıyla alınmış gibi :KK53:

bir de şöyle bir şey oldu öncesinde. Benim doğum günüm 9'unda, ayın 5'inde bana diyor ki sen kaç numara giyiyordun? Bak dedim bana ayakkabı falan alayım deme sakın biliyorum çünkü ciğerini. Yok ya dedi ayakkabı numarasından karakter analizi diye bi şey buldum ona bakıyorum. Of dedim yemezler bak sakın alma ayakkabi falan ama aklımın ucundan geçmiyor o konuştuğumuz ayakkabıyı alacağı, hele çakmasına 40 yıl düşünsem ihtimal vermezdim:) ha zaten aynı ayakkabıyi da almamış bu arada. Benim beğendiğimi bile almamis adam falsolar kralı
😂

Dedi ki yok almadım yemin ederim. Ama dedi bugünün tarihini yaz. Yani şey demek istedi almadım henüz ya da aldım ama henüz elime geçmedi. Dedim bak her ayakkabıyı giymem bir kadına ayakkabı almak büyük risktir. Aradan yıllar geçmiş sen nereden bileceksin ayakkabı zevkimi. Yani o dandirik ayakkabı için bir de beni beklentiye soktu günler öncesinden:KK45:

anlattikca adamın mezarını kazmak istiyorum ciddi ciddi böyle kazma kürekle 3 metre derinliğinde bir yer kazabilirim öyle bir enerji geliyor 😄

öffffff sanki alacağı Christian Louboutin :süslü:

En son nerede kaldınız ona göre söyleyeyim çok karıştı hatta ilk sayfadaki mesajıma Edit yapayım ben gelişmelerin olduğu sayfaları :) gelişme dediğin de şarkı falan paylaşıyor işte pek beklentiye sokmayayim :KK45:
Flash bellek ve çakma ayakkabı şoku yaşıyorduk burda en son topluca😂😂😂 uyumadan önce yazmam lazım yoksa gelir nasıl reddedeyim diye dusunuyordunuz

ya cok enteresan,
aynen bir cicekle cok cok guzel halledecegi isi resmen sacmaliga cevirmis.

O sirket logolu urunleri ben de elimden cikarmak istiyorum hep ama dogumgunu hediyesi diye de sunmak da ne bileyim... bisey diyemiyorum, nasil bir kazmaliktir.

yine de hediye konusunu gercekten bazi insanlar beceremiyorlar, o yuzden tek sorun bu ise cok uzerinde durmayin.
Diger huylari size iyi geliyorsa hediye isini de beceremeyiversin tek sorunu o olsun.

X