Vallahi olur mu olur zaten çocuk ayakkabısı gibi, olur da görüşemezsek yeğenime veririm kafasıyla alınmış gibi
bir de şöyle bir şey oldu öncesinde. Benim doğum günüm 9'unda, ayın 5'inde bana diyor ki sen kaç numara giyiyordun? Bak dedim bana ayakkabı falan alayım deme sakın biliyorum çünkü ciğerini. Yok ya dedi ayakkabı numarasından karakter analizi diye bi şey buldum ona bakıyorum. Of dedim yemezler bak sakın alma ayakkabi falan ama aklımın ucundan geçmiyor o konuştuğumuz ayakkabıyı alacağı, hele çakmasına 40 yıl düşünsem ihtimal vermezdim:) ha zaten aynı ayakkabıyi da almamış bu arada. Benim beğendiğimi bile almamis adam falsolar kralı
Dedi ki yok almadım yemin ederim. Ama dedi bugünün tarihini yaz. Yani şey demek istedi almadım henüz ya da aldım ama henüz elime geçmedi. Dedim bak her ayakkabıyı giymem bir kadına ayakkabı almak büyük risktir. Aradan yıllar geçmiş sen nereden bileceksin ayakkabı zevkimi. Yani o dandirik ayakkabı için bir de beni beklentiye soktu günler öncesinden
anlattikca adamın mezarını kazmak istiyorum ciddi ciddi böyle kazma kürekle 3 metre derinliğinde bir yer kazabilirim öyle bir enerji geliyor