Adam umursamamış açıp bakmamış bile, belki silmiştir numaranızı.Şimdi bi hikaye daha koymuş whatsapp duruma. Villa gibi bir yerin bahçesinden fotoğraf atmış, üstüne de "bazen uzaklaşmak lazım herkesten ve her şeyden. Yalnızlik bazen en güzel cevaptır herkese ve her şeye" benim koyduğum şarkı görülmemiş daha, mavi tiki kapatıp baktı desem bilmez öyle şeyleri. Merak edip bakmadan da duramaz niye öyle oldu ki ya göreydi iyiydi. Neyse silicem numarasını ama silince durum da kaybolur mu whatsapptaki? Bunun listesi çok kalabalıktır çevresi geniş belki fark etmedi. Numarasını Silince oradan da gider mi benim paylaştığım durum?
Numarayı silse onun paylaştığı durumlarda gelmezdi. Konu sahibinin baktığını gördüyse önceki durumuna, ona ithafen paylaştığını bilip bile bile açmamış olabilir. Delikanlılığa b.k sürdürmez böyle tiplerAdam umursamamış açıp bakmamış bile, belki silmiştir numaranızı.
App ayarlarından durumumu herkes görsün diye ayarı yapabilirsin, ekli olduğu kişiler görebilir. ikinci yazdığınız şey Kadın davranışı, bu kişi eşantiyon flashdisk hediye getiren düşüncesiz umursamaz bu kızı yarıyolda bırakıp başkasıyla evlenen dümdüüüz biri sonuçta. Silmiştir telefonuna çıkmayınca.Numarayı silse onun paylaştığı durumlarda gelmezdi. Konu sahibinin baktığını gördüyse önceki durumuna, ona ithafen paylaştığını bilip bile bile açmamış olabilir. Delikanlılığa b.k sürdürmez böyle tipler
Ekli olmayan “herkes” durum göremiyor:) birinin durumunu görebiliyor olmanız, rehberinde kayıtlı olduğunuzu gösterir. Ama mesela iki kişi de kayıtlı biri görüyor biri görmüyor diyelim, o zaman durumunu birine gizlemiş demektirApp ayarlarından durumumu herkes görsün diye ayarı yapabilirsin, ekli olduğu kişiler görebilir. ikinci yazdığınız şey Kadın davranışı, bu kişi eşantiyon flashdisk hediye getiren düşüncesiz umursamaz bu kızı yarıyolda bırakıp başkasıyla evlenen dümdüüüz biri sonuçta. Silmiştir telefonuna çıkmayınca.
Umursamaz biri olduğu konusunda hemfikirim zaten, adam işe yaramazın teki o ayrı. Fakat durumu herkes göremiyor öyle bi seçenek yok whatsappta. Yalnızca ekli kişiler görebilir veya kendiniz ekli olanlardan kimin görmesini istiyorsanız onlar görür :) dolayısıyla adam numarayı silmemiş ama bilerek durumlarına bakmıyor olabilir konu sahibininApp ayarlarından durumumu herkes görsün diye ayarı yapabilirsin, ekli olduğu kişiler görebilir. ikinci yazdığınız şey Kadın davranışı, bu kişi eşantiyon flashdisk hediye getiren düşüncesiz umursamaz bu kızı yarıyolda bırakıp başkasıyla evlenen dümdüüüz biri sonuçta. Silmiştir telefonuna çıkmayınca.
Canım adam o kdar düz ve sığ biriymiş ki bunu bile bilinçli yaptığını sanmıyorum. Biz olsak mavi tiki kapatır bakarız ama onun öyle teknolojik şeylerden haberi bile yoktur. Özelikle bakmayacsgini sanmam meraktan geberir ona özel bi şey paylaştım sanır. Numaramı silmemis fotoğrafı sadece kişiler olarak açık, başka numaradan baktırdım numaramı silse fotoğrafı giderdi. Muhtemelen listesi çok kabarık hiç fark etmedi aklına gelmedi benim oradan ona bir şey paylaşacağım. Ben de sildim zaten o görmeden. Bu arada şarkıyı sadece o gorecek şekilde paylaşmıştım tüm listeme değilUmursamaz biri olduğu konusunda hemfikirim zaten, adam işe yaramazın teki o ayrı. Fakat durumu herkes göremiyor öyle bi seçenek yok whatsappta. Yalnızca ekli kişiler görebilir veya kendiniz ekli olanlardan kimin görmesini istiyorsanız onlar görür :) dolayısıyla adam numarayı silmemiş ama bilerek durumlarına bakmıyor olabilir konu sahibinin
Canım adam o kdar düz ve sığ biriymiş ki bunu bile bilinçli yaptığını sanmıyorum. Biz olsak mavi tiki kapatır bakarız ama onun öyle teknolojik şeylerden haberi bile yoktur. Özelikle bakmayacsgini sanmam meraktan geberir ona özel bi şey paylaştım sanır. Numaramı silmemis fotoğrafı sadece kişiler olarak açık, başka numaradan baktırdım numaramı silse fotoğrafı giderdi. Muhtemelen listesi çok kabarık hiç fark etmedi aklına gelmedi benim oradan ona bir şey paylaşacağım. Ben de sildim zaten o görmeden. Bu arada şarkıyı sadece o gorecek şekilde paylaşmıştım tüm listeme değil
Evet hem de ne görgüsüzmus. Az evvel şarki yollamış bana, üstte de bahsettim. Onu bile arkadaşının (ama bana oraya ortak olduğunu söylüyor, yersem) araba galerisinde benim sevdiğimi bildiği büyük bir jeepi kadraja alarak paylaşmışBenim babaanne yola kediler yesin diye bırakılan tavuk ciğerlerini toplar evde kendi yerdi. Şaka değil. Bir de dünya malı vardı. Koca iş hanı sahibiydi. Bazı insanlar cimriliği hobi olarak yapıyorlar. Çok şükür ki ilk günden göstermiş de yüzünü kaçmışsınız. Bir de villa önünden fotoğraf atıyor görgüsüz.
canım insanım ben de duygularım var tabii ki, hazmedemedim bana yaptığı şeyi ve şu an kendimce bir ego savaşında olabilirim bilmiyorum. İçine biraz da hayal kırıklığı koy artık adına ne dersen. Umursamak illa içinde pozitif duygular barındıran bir eylem değil ki neticede.Hala ve baya umrunda bu adam
En son nerede kaldınız ona göre söyleyeyim çok karıştı hatta ilk sayfadaki mesajıma Edit yapayım ben gelişmelerin olduğu sayfaları :) gelişme dediğin de şarkı falan paylaşıyor işte pek beklentiye sokmayayimkonu sahibi son gelişmeler kaçıncı sayfada ,
Mavi tiki kaldırınca birinin whatsapp duruma baktığımızda isimimiz görünmüyor mu? Aa hiç bilmiyordumEn son nerede kaldınız ona göre söyleyeyim çok karıştı hatta ilk sayfadaki mesajıma Edit yapayım ben gelişmelerin olduğu sayfaları :) gelişme dediğin de şarkı falan paylaşıyor işte pek beklentiye sokmayayim
Vallahi olur mu olur zaten çocuk ayakkabısı gibi, olur da görüşemezsek yeğenime veririm kafasıyla alınmış gibiFlash bellek bile şirketinmiş pintilikte master yapmışayakkabı da netten alıp kalıbı büyük geldi diyen işyeri arkadaşlarından 2. el alınmış çıkabilir
Yuvarladığınız yere toprağı bolca koyun yeniden filizlenmesin :))))
Vallahi olur mu olur zaten çocuk ayakkabısı gibi, olur da görüşemezsek yeğenime veririm kafasıyla alınmış gibi
bir de şöyle bir şey oldu öncesinde. Benim doğum günüm 9'unda, ayın 5'inde bana diyor ki sen kaç numara giyiyordun? Bak dedim bana ayakkabı falan alayım deme sakın biliyorum çünkü ciğerini. Yok ya dedi ayakkabı numarasından karakter analizi diye bi şey buldum ona bakıyorum. Of dedim yemezler bak sakın alma ayakkabi falan ama aklımın ucundan geçmiyor o konuştuğumuz ayakkabıyı alacağı, hele çakmasına 40 yıl düşünsem ihtimal vermezdim:) ha zaten aynı ayakkabıyi da almamış bu arada. Benim beğendiğimi bile almamis adam falsolar kralı
Dedi ki yok almadım yemin ederim. Ama dedi bugünün tarihini yaz. Yani şey demek istedi almadım henüz ya da aldım ama henüz elime geçmedi. Dedim bak her ayakkabıyı giymem bir kadına ayakkabı almak büyük risktir. Aradan yıllar geçmiş sen nereden bileceksin ayakkabı zevkimi. Yani o dandirik ayakkabı için bir de beni beklentiye soktu günler öncesinden
anlattikca adamın mezarını kazmak istiyorum ciddi ciddi böyle kazma kürekle 3 metre derinliğinde bir yer kazabilirim öyle bir enerji geliyor
Flash bellek ve çakma ayakkabı şoku yaşıyorduk burda en son toplucaEn son nerede kaldınız ona göre söyleyeyim çok karıştı hatta ilk sayfadaki mesajıma Edit yapayım ben gelişmelerin olduğu sayfaları :) gelişme dediğin de şarkı falan paylaşıyor işte pek beklentiye sokmayayim
Ben arkadaşıma falan veririm fazladansa eşantiyon eşyayı.Ama sevgiliye vermek nedir yahu