hediye olarak flash bellek getirmiş

Ayy hiç güleceğim yoktu şirket flash belleği hah

Şimdi bi hikaye daha koymuş whatsapp duruma. Villa gibi bir yerin bahçesinden fotoğraf atmış, üstüne de "bazen uzaklaşmak lazım herkesten ve her şeyden. Yalnızlik bazen en güzel cevaptır herkese ve her şeye" benim koyduğum şarkı görülmemiş daha, mavi tiki kapatıp baktı desem bilmez öyle şeyleri. Merak edip bakmadan da duramaz niye öyle oldu ki ya göreydi iyiydi. Neyse silicem numarasını ama silince durum da kaybolur mu whatsapptaki? Bunun listesi çok kalabalıktır çevresi geniş belki fark etmedi. Numarasını Silince oradan da gider mi benim paylaştığım durum?

yaaa ne villalar kaçırdın gör gör
bu ruh hastası kesin redpillci. kadınların hepsinin paracı olduğunu düşünüyor ve bununla tavlamayı çalışıyor küçük aklınca

Yürü anca gidersin var Yıldız abladan daha uygun olurmuş

Hediye dediğin ısmarlama olmaz zaten. Şirin hediyeler. Kahve içmiyor da olamazsınız ki ftench press için ben en güzel hediye demiştim.

Ama ayakkabı ters etki yaptı ghkkkkkkdr

Benim babaanne yola kediler yesin diye bırakılan tavuk ciğerlerini toplar evde kendi yerdi. Şaka değil. Bir de dünya malı vardı. Koca iş hanı sahibiydi. Bazı insanlar cimriliği hobi olarak yapıyorlar. Çok şükür ki ilk günden göstermiş de yüzünü kaçmışsınız. Bir de villa önünden fotoğraf atıyor görgüsüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…