hediye olarak flash bellek getirmiş

Ya ben soyle dusundum,adam pek kadin ruhundan anlamiyor safiyane gibi geldi.onlari masum duygularla begenecegini dusunerek getirmis olmali.Ha suda bir gercekki bence sizde ona karsi gercekten ask sevgi herneyse o duygulari beslemiyorsunuz gercekten asik olan insanin gozu hic biseyi gormez ne alsa ne getirse ne verse gozunde her zaman her seyiyle mukemmeldir karsisindaki.

E3336CFE-7C4F-4E31-AE24-95980325B2E1.jpeg
Çok seven bir adamın aldığı hediyelerin kalitesinin sevgisinden daha önemli olması...

42. yaşınızda açacağınız benzer konuda görüşmek üzere...
Çok Sevgi’yi nasıl ölçüp anladınız?
kaliteyi nasıl ölçüp anladınız?
anlatılanlara göre tam tersi bir grafik görülüyor da onun için hayretle soruyorum cindirella man beyfendi. Forumun tek erkeği K kazan dir. cindirella man de olsan üzgünüm seni halay çubuğuyla iteleyerek forumdan göndermek zorundayız. Düzeltme K Kazen

42 yaşınızla ilgili beklentiniz hakkında kendi konunuzu açabilirsiniz. Biz kadınlar nerede, nasıl, ne zaman, kaç yaşında ve kiminle Olmak istersek onu da kendimiz biliriz, zihninizi yorduğunuz için teşekkürler.

oysa tatlı söz, güzel anıları hatırlatacak minik hediyeler- sözlerle- gelseydi o kişi, konu sahibi de böyle üzülmezdi. O bellekten çıkacak bir kaç kelime, iki fotoğraf, bir müzik bir şey hani. Biraz özen, biraz düşünce...

Son düzenleme:
buraya konu açmayalı aylar yıllar olmuştu ama hem şöyle bir iç döküp rahatlayayım hem de objektif olarak fikirlere göre adama bir cevap hazırlamak için desteğe ihtiyacım var kızlar.

önce biraz özet geçeyim, şimdi diyelim ki biri var ve bu kişi eski sevgiliniz, yıllar once ayrılmışsınız ve ayrı kaldığınız yıllarda çok büyük bir hata yapmış ama o yıllar içinde sizinle olan bağı hiç koparmamış. her seferinde reddetseniz de hep bir sekilde sansını denemiş ve pesinizi hiç bırakmamış. e yaş kemale ermiş, bay doğruyu da bulamamışsınız. en son köpek gibi aşık olup aşktan sağlam bir ders de alınca acaba mı diye düşünüp bu adama bir şans vermek istemişsiniz. çünkü bu adam sizi zamanında gerçekten çok sevmiş.

yıllar sonra ilk kez görüşeceksiniz, görüşme gününü de doğum gününüze denk getiriyor. neyse geldiği gün biraz hastasınız pek bir sey anlamıyorsunuz tadınız kaçık vs tam eve girecekken aldığı hediyeyi veriyor ama oncesinde ne bir çiçek ne başka bir sey yok. aç bakalım falan diyor paketi bir açıyorsunuz üzerinde çalıştığı şirketin logosu olan bir adet masa saati, bir adet yine şirket logolu flash bellek (nereye sokacaksam), bir tane dümdüz ve mühtemelen şirkette dagıtılan basit bir french press, bir kücük paket ot (bitki çayıymış ne bitkisi onu da bilmiyor) bir de mentollü sigara bulamıyorum diye sigara getireyim sana demişti onları koymuş :işsiz:

ay bu kadarla kalsa iyi nasıl unuttum. bir ayakkabı muhabbeti olmustu aramızda, nike'in rengarenk bi modelini görmüştüm bu çakma mı ya diye konusurken çakma olduğunu, orijinalde öyle bir renk olmadığını konusmustuk 1-2 ay önce ve benim için konu kapanmıştı orada, sen git o ayakkabıyı al bana, hem de çakma olanı :skandal:

32 yaşındayım ben yazıyla otuz iki. bu yaşta birine alınacak hediye mi bu allah askına adamı boğmak istiyorum aklıma geldikçe. maddi değeri değil anlatmak istediğim ben zaten kendi paramı kazanıyorum ama allah aşkına kızlar ben şu paketi sıradan bir arkadaşa vermeye utanırım. herkese ilgi alanına göre hediye secerim en uzaktan tanıdık bile olsa. sen beni geri kazanmaya calısan biri olarak yıllarca peşimden koştun, bu mudur yani ? beni hiç tanımıyormuş. bir çicek alsa bile yeterdi, flash bellek nedir ya cakma ayakkabı almak nedir ? pasta getirmiş tek porsiyonluk olandan :cry:

ay çok uzattım ama demek istedğimi anladınız umarım, hediyenin maddi degeri değil konu bu kadar degersiz hissettirilmez bir insan. bir de gidince sana yeniden aşık oldum diye mesaj atıyor, bütün gece beni izledi zaten ve daha fazla üzerime düştü döndüğünden beri. bense onu sapanın bir ucuna takıp olabildiğince uzağa fırlatmak istiyorum . yarın yine gelmek istiyor beni gezdirecekmiş. içimde bir gram görüşme isteği kalmadı. zaten zamanında yaptıkları var, adam telafi için flash bellek getirmiş. içine belki şiir miir yazıp koymuştur dedim şiir sevmememe rağmen yine de açtım baktım yok anam baya dümdüz boş flash bellek :KK53:

buraya kadar okuyan varsa hakkını helal etsin :KK37:laptoptan yazıyorum biraz zorlandım. şimdi ben bu gerzeği ne yapayım allah aşkına bir seyler söyleyin beynim durdu. yarın için her seyi ayarlayıp plan yapmıs ama ben yarın da görmek istemiyorum, bütün hevesimi kırdı. ne diyeyim o hediyeleri yüzüne vurmak istiyorum söylemezsem içimde patlar. bana bunları mı layık gördün temalı bir mesaj yazmalıyım ona ama ne? siz olsanız ne yapardınız ? bir kere daha görüşüp ufak ufak mı sıyrılırdınız yoksa bu geceden her seyi söyleyip sayfayı kapatır mıydınız? yarın hiçbir şey yokmuş gibi rol yapamam. uyumadan önce mesaj at dedi o yüzden açtım konuyu. hadi bana bi el atalım
Taniyormusunuz gerçekten kişiyi. Yani size böyle bomboş bir hediye verecek kadar basit biri ise bitirin açıkça dile getirip böyle basit düşünmeden almaasın hediye vermenin ne mantığı olduğunu sorun. sonra gule güle

Ay bu ne :KK70: cok güldüm ya sonuç ne acaba cok merak ettim gidisatı
Seni gezdirmek istiyorum diyip sadece arabayla tur attırmasın simdi
Adamın hakkını yemeyelim, benzin ve araba şirkettense neden tur attırmasın, şirket yemekhanesinden 2 kişilik yemek de ayarlarsa piknik bile yapabilirler:rolleyes:

Hangi uygulama o 🙊 söyle de bu fakirler de sebeplensin, zor günler için lazım olabilir 😂 en sevmediğim tip, kendine gelince poşet poşet alan, markadan kaliteden anlayan ama başkasına gelince bedavaya getirmeye çalışan

Gizli profil gorme diye birsey yok diye biliyorum. Uygulamalarin cogu uydurmasyon. Bir tane uygulama var o kullanman için senin hesap bilgilerini kendine aliyor o uygulama.
Gosterdigi gizli profiller de bu uygulamayi daha once kullanmiş olanlar. Ki çogu merakli melahat dusunmeden indirmiştir.

Benim bir tanidigim çok akilli ya. Bana o uygulamayi indirtmeye calismisti. :) Bak dene dene diye baya muhabbetini yapmisti da indirmemiştim. 🙂👍
Bunun disinda oyle her profili açan bir uygulama duymadim ben hiç.

Yok bence anlamaz bu o hediyede ve dünkü cevaplarından sonra embesil olduğuna kanaat getirdim :KK53: yaşlandıkca beyin hücreleri azalmış onun herhalde ya da ben eskiden çok salakmışım. Hala anlamadı eşantiyon muhabbetine kızdığımı bence ya da salağa yatıyor buna daha net net söylemek lazım. Akrostiş siir çok komik olurdu da hiç yeteneğim yok bunun baş harfleriyle ya da baş harflere imalı bir kelime yazarak, mesela cimri pinti gibi şeyler :KK45:valla normalde kimseyle böyle dalga geçmek huyum değil merhamet fszlaligindan ölecek de bir tipim hatta ama benimle asıl o dalga geçmiş o yüzden yapıyorum
Eşantiyon kelimesini yap akrostiş olarak 🤣🤣🤣🤣 Hatta Bay Eşantiyon yap.

ben size çok hak verdim. bunun maddiyatla alakası yok ama sevgili olmak için uğraştığın birine da bunu yapmazsın. hadi flash bellek aldın diyelim, neden şirket logolu ?
keza flash bellek mi kaldı, hard disk falan alır insan, içine beraber fotoğraflarınızı falan yükler. hem daha çok işe yarar hem de bir anı olur.
ki ben teknolojik hediye severim, bana bile anlamsız geldi.
şirket logolu olması çok incitici.
belli ki üşenmiş hediye almaya, birşeyler düşünmeye. hatta belki unuttu son dakika aklına geldi ve şirketten toparladı..
ben olsam görüşmem.

Şimdi bi hikaye daha koymuş whatsapp duruma. Villa gibi bir yerin bahçesinden fotoğraf atmış, üstüne de "bazen uzaklaşmak lazım herkesten ve her şeyden. Yalnızlik bazen en güzel cevaptır herkese ve her şeye" benim koyduğum şarkı görülmemiş daha, mavi tiki kapatıp baktı desem bilmez öyle şeyleri. Merak edip bakmadan da duramaz niye öyle oldu ki ya göreydi iyiydi. Neyse silicem numarasını ama silince durum da kaybolur mu whatsapptaki? Bunun listesi çok kalabalıktır çevresi geniş belki fark etmedi. Numarasını Silince oradan da gider mi benim paylaştığım durum?
Gitmez diye biliyorum ama? Durumları herkese açma diye bir ayar var mı?

Gizli profil gorme diye birsey yok diye biliyorum. Uygulamalarin cogu uydurmasyon. Bir tane uygulama var o kullanman için senin hesap bilgilerini kendine aliyor o uygulama.
Gosterdigi gizli profiller de bu uygulamayi daha once kullanmiş olanlar. Ki çogu merakli melahat dusunmeden indirmiştir.

Benim bir tanidigim çok akilli ya. Bana o uygulamayi indirtmeye calismisti. :) Bak dene dene diye baya muhabbetini yapmisti da indirmemiştim. 🙂👍
Bunun disinda oyle her profili açan bir uygulama duymadim ben hiç.

ay o uygulamayı ben indirdim, fake bir hesabım var onunla da kullanıyorum. o kişinin yada takipçilerinden/takip ettiklerinden birinin kullanmış olması gerekiyor ama. ben çoğu profili gördüm gayet.
aşırı şaşırmıştım hesaplar açılınca.
ama ios ta zaten yoktu, şimdi google play'de uygulamalarından kaldırmış bunu.
1-2 ay baya baya merak ettiğim herkese baktım ama :)

yaaa ne villalar kaçırdın gör gör :KK53:
bu ruh hastası kesin redpillci. kadınların hepsinin paracı olduğunu düşünüyor ve bununla tavlamayı çalışıyor küçük aklınca
O da saçma değil mi ya? Kadını para ile tavlamayı düşünen adam neden eşantiyon ürün versin, çakma Nike falan alsın kadına.

Eki Görüntüle 2649493
Çok Sevgi’yi nasıl ölçüp anladınız?
kaliteyi nasıl ölçüp anladınız?
anlatılanlara göre tam tersi bir grafik görülüyor da onun için hayretle soruyorum cindirella man beyfendi. Forumun tek erkeği K kazan dir. cindirella man de olsan üzgünüm seni halay çubuğuyla iteleyerek forumdan göndermek zorundayız. Düzeltme K Kazen

42 yaşınızla ilgili beklentiniz hakkında kendi konunuzu açabilirsiniz. Biz kadınlar nerede, nasıl, ne zaman, kaç yaşında ve kiminle Olmak istersek onu da kendimiz biliriz, zihninizi yorduğunuz için teşekkürler.

oysa tatlı söz, güzel anıları hatırlatacak minik hediyeler- sözlerle- gelseydi o kişi, konu sahibi de böyle üzülmezdi. O bellekten çıkacak bir kaç kelime, iki fotoğraf, bir müzik bir şey hani. Biraz özen, biraz düşünce...
Bence o hesap eşantiyoncu eniştemizindi. Doğum gününde flash bellek hediye etmek suç mu diye aratsa bile bu sayfayı bulur 🤣🤣 nickte pek bir acıların çocuğu olmuş😂😂

X