hediye olarak flash bellek getirmiş

Yaaaa Allah iyiliğini versin ben seni yerim nasıl bir zeka 2 gün düşünsem yazamam şunu bayıldım. 5 misra kesmediyse Özelden adını yazayım pinti x diye baş harflerine bakmak aklına bile gelmez gerçi onun tam dangoz çıktı

Ahhahaahab teşekkür ederim gel kız özelden kafa bulalım

Ay onu verse şu ankinden daha kötü bir hediyeymiş Bu verdiklerinden daha kötü bir hediye olamaz derken adam bunları bile aşabilirmiş

Estağfurullah gülün ben de gülüyorum fazlasıyla trajikomik çünkü :)) ben de herhalde içine bir şey falan yazdı dedim ama dümdüz flash bellek hatta içinde şirketin dosyaları, araba broşürleri falan vardı açıp bakmamış bile

Doğum günü dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki burası var, evde kendi kendime düşünüp sinir oluyordum keyfim yerine geldi, adamı da yuvarladim

boşuna uğraşıyosun kesinlikle anlamayacak. en iyi cevap gerçekten de görmezden gelmek. senin her hareketin ona olumlu sinyal olarak görünecek. zaten değer vermiyo ki senin yazacağın şeyi umursasın

Flash bellek bile şirketinmiş pintilikte master yapmışayakkabı da netten alıp kalıbı büyük geldi diyen işyeri arkadaşlarından 2. el alınmış çıkabilir
Yuvarladığınız yere toprağı bolca koyun yeniden filizlenmesin :))))

Celik-gule gule

boşuna uğraşıyosun kesinlikle anlamayacak. en iyi cevap gerçekten de görmezden gelmek. senin her hareketin ona olumlu sinyal olarak görünecek. zaten değer vermiyo ki senin yazacağın şeyi umursasın
Bence şimdi bi kaç gün bi şey konuşmazsak sakinleşirim sanıyor. Zamanında çünkü sana beni arama rahat bırak dersem ısrar etme, bekle ben zaten seni ararım demiştim o zamandan beri öyle yapıyor. Şimdi numarasını sileyim hemen etekleri tutuşur foto gidince ya da yarın o durumu görsün bak kesin sinir olacak. Ama bunlar hep bencilce şeyler tabii ki haklısın. Yalnız kalmaktan korktuğu için yapıyor. Gerçekten değer veren insan hiç olmasa yarım saat düşünür farklı bir şey yapardı. Beni zamanında çok üzmüştü şimdi bir şey hissetmeyince böyle rahat rahat acısını çıkarıyorum bir nevi ben de. Sessiz kalmaktan daha çok anlam çıkaracak bir tip o ona böyle çatır çatır ğzının payını vermeden anlamıyor asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…