hediye olarak flash bellek getirmiş

Hangi uygulama o söyle de bu fakirler de sebeplensin, zor günler için lazım olabilir en sevmediğim tip, kendine gelince poşet poşet alan, markadan kaliteden anlayan ama başkasına gelince bedavaya getirmeye çalışan

Bu i phone lar hiç bi işe yaramıyormuş . Android içinmiş o uygulama off ya

Yaa nasıl biliyorum ama. Saatini göstermiyor ama yine içkili bir mekandan story atmış. Maç izlemisler herhalde. Bizde kredin sonsuz ve cimbomummm yazmış tam sahtekar. Benim hikayeyi görmedi daha sabah günaydın sürprizi olsun

Benim eski nişanlım bir kaktüs bile getirmedi.ayri sehirlerdeydik. Yaş günümde kuzenim peluş oyuncak yollamıştı. Nasıl yollamış dedi. Dedim kargo ile. Zeki kızmış benim aklıma gelmedi demez mi....
Nişanlını küçükken ayılar mı kaçırmış? Kargodan bihaber olduğuna göre inde yaşıyormuş belli ki

Demek cimbomun kredisi sonsuz, napıcak cimboma senden geri aldığı ışıklı saati mi vericek :kk53:

Madem acınacak bir hali yok, o zaman ilk fotomuz bu flash’a atılacak:

Bu foto, işyerinde kendi yağlı boya portresini astığı için yapılacak gönderme
Eki Görüntüle 2649000
Yok is yerine asmamis ama belki de is yerine asmak için almış olabilir. Yani neticede bir yere asacak onu Burhaninkinden bile daha büyüktü onun yaptırdığı arabanın arkasına koymuş beni almaya geldiğinde gördüm hatta bi an korktum hediye olarak bana onu verecek diye ama meğer daha büyük sürprizi varmış bana

Korkuyorum kendine ayna alıp, bana benden güzel hediye yok diyecek diye

tamam yine de bu fotoğraf olur bence? Anlar herhalde ya?

Korkuyorum kendine ayna alıp, bana benden güzel hediye yok diyecek diye

tamam yine de bu fotoğraf olur bence? Anlar herhalde ya?
Yok bence anlamaz bu o hediyede ve dünkü cevaplarından sonra embesil olduğuna kanaat getirdim yaşlandıkca beyin hücreleri azalmış onun herhalde ya da ben eskiden çok salakmışım. Hala anlamadı eşantiyon muhabbetine kızdığımı bence ya da salağa yatıyor buna daha net net söylemek lazım. Akrostiş siir çok komik olurdu da hiç yeteneğim yok bunun baş harfleriyle ya da baş harflere imalı bir kelime yazarak, mesela cimri pinti gibi şeyler valla normalde kimseyle böyle dalga geçmek huyum değil merhamet fszlaligindan ölecek de bir tipim hatta ama benimle asıl o dalga geçmiş o yüzden yapıyorum

Para medar-ı iftiharıdır, her an her dakika anar
İmitasyonla eşantiyon, bir kadına yeter sanar
Nolur sanki götürsem fazla bile der, kanar
Tuttuğunu koparır bir koliye atar
İnat ile anlamaz salağa yatar..

beğendin mi

Offf beş dizeden oluşması bozdu işi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…