hediye olarak flash bellek getirmiş

Bence baya bir saf odun..
Bir kadının nasıl gönlü alınır nasıl hediye alınır zerre bilgisi yok. Sizin yerinizde olsaydım ÖSYM yada herhangi bir logolu defter, kalem vs yi ona hediye ederdim.

İşin aslına gelirsek de olmaz bu iş bacım. 32 yaşındasın benden küçüksün ama 30 yaşını geçmiş bir kadın için adamın aldığı hediye maşallah yerlerde.. ayrılmakta çok iyi yaptınız kaldı ki bu adamla evlenseydin düğün zengin görünsün diye belediyenin cenaze işlerinden dugun salonuna çelenk bile yollardi.

Geldim. Hiçbir şey yazmadı bütün gün. Az önce whatsappta hikaye paylaşmış, sosyal medyada ekli değiliz. İşte gidiyorum bir şey demeden diye bir şarkı var ya onu paylaşmış. Hiçbir şey almadan hiçbir şey vermeden diyor şarkıda. Flash bellek verdin ya daha ne vereceksin yazmamak için zor futtum

Arabanın içinden çekmiş acaba dedim buraya mı geldi döndü falan ama yok tabii ki buraya gelmiş olsa bunu çarşaf çarşaf duyurmadan sessizce gider mi o. Adam flash bellekli kutuyu kurdeleye sarmis malumBir de böyle demagoji yapmıyor mu allahımm ya insan bi yediği haltı kabul eder. Yine o mağdur yine o acınası halde. Güle güle sana yolun açık olsun şarkısını paylasayim mi bende :))

Vallahadirek belirt .Kibarlık flan hak getire.Gecekten evlendıgı kadına sormak lazım .En ıyı o bılır.Şans verılıp verılmeyecegını.
Dimi çok merak ediyorum aslında. Neden ayrıldı bunlar ne oldu da bitti. Anlaşamıyorlarmis sözde. Ama bu aslında geçinilmeyecek biri değil kavga etmez, istediğin kadar bağır çağır sinirlenmez. Bence cimrilik yapmıştır kıza ya da kadın ruhundan anlamadığı için dayanamamistir o da

Zaten 2. Evliliği olacak düşünsene bir daha masraf yapar mı? Ben zaten öyle çok şaşali şeyleri sevmem ama yine de insan biraz özenmek ister ilk olacağı için. O görmüş geçirmiş. Gerçi nikah yapmışlardi diye hatırlıyorum. Sevgiliyken bana atar tutardı bizim düğünlerde geline araba anahtarı takarlar diye vallahi hayatı yalan

Ne yazdın ben çalışıorum kaçırdımmı?

Yaaa o değilde ben aşırı severim o eşantiyonları
Konunuza gelince erkekler birşeyide düzgün yapsalar dişimi kırcam.
Hani şu çok romantikli şeyler varya. Onların zaten hiç birini bir erkek düşünmüyor. Ya sevgilileri yap diyor yapıyor yada çevresinde akıl alabileceği bir kadına sorup fikir alıyor zaten.
Yontarım ben bunu aslında pinti değil dersen gideri var en azından düşünmüş. Pintiyse koşarak kaç

Ya şöyle güle güle temalı bir şarkı biliyor musunuz? Ama duygusal olmasın. Güle güle sana yolun açık olsun şarkısının sözlerine baktım çok duygusal. Daha komik anca gidersin tadında tatlı sert laf sokmalı bi şey olsun. Yani yemiyorum senin blofunu haydi güle güle selametle git anlamı taşıyan bir şey paylaşmak istiyorum. Sonra da silerim zaten

çelik in gule gule si olur mu bilemedim, hem yaşımıza da uygun.
sadece nakarat kısmı ama.

Şu konu derdimi tasamı unutturdu Takipteyim.
bu arada kaçırmamak için not alıyorum da, sende eşantiyon bloknotla kalem vardır monicatak verir misin ödünç?
Kalem de yolladi evet ama onu bir önceki hediyede yolladı dün gece bahsetmiştim ondan da. Yine şirket logolu powerbank ve şirket kalemi yolladı o zman hediye bir kutu sakız şeker yollamıştın onlarla beraber yollamış. O zaman bu kadar sinir olmmaistim ama

90 larda bir şarkı vardı güle güle yavrum güle güle güle güle sana güle güle diye. Kim söylüyor hatırlamadım şimdi.

Daha önce yorum yazmadım ama konunun başından beri ara ara okudum. Şarkı olarak da yıldız tilbe den "yürü anca gidersin" i tavsiye ediyorum size

çelik in gule gule si olur mu bilemedim, hem yaşımıza da uygun.
sadece nakarat kısmı ama.
90 larda bir şarkı vardı güle güle yavrum güle güle güle güle sana güle güle diye. Kim söylüyor hatırlamadım şimdi.
Paylaştım. benim kurdeleli paketi heyecanla açıp hüsrana uğramam gibi heyecanla tıklayacak şarkıya ve güle güle yavrum güle güle

İnanma sakin
Takacagi araba anahtarı da sirketin arabasıdır.
Aklı fikri yerinde olsa ikinci evlilik içinde masraf yapar ozenirdi ama bu adamdan bir cacık olmaz. Daha önüne kimler çıkar denenmisi bir daha deneme

bunun normal olduğunu duşunecek kadar manyak birini hiç tanımamıştım.
bayılırım karikatur tiplere (bazen sıkıcı olan hayatımı şenlendirir), tabii başkasının eşi,sevgilisiyse diyerek fitneliğimi gözler önune sereyim.

Güle güle sana elveda vardı Seda ürenin şarkısı onu paylaşabilirsin yalnız adam flash bellek karşılığında bişey alamadan gitmesi zoruna gitmiş. Yazık kız, sende ona seçim zamanı gelen paketlerden falan yolla bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…