hediye olarak flash bellek getirmiş

Kısa süreli bir evlilik yaşadı çoluk çocuk da yok. Hatta kıza bir kere benim adımla falan seslenmiş. Sen evde hep hayalet gibi aramızdaydin diyor kızın da başını yaktı durduk yere.

Bu yalanın artık yutulmadığını sanıyordum :))
Bu söylediği de erkeklerin klasik ilk 5 yalanı arasına girer kesin..Bunu ben de duymuştum..Şarjım bitmişti gibi bişey bu da...

Ay bu erkekler cidden salak gitse 50 liralık bi kolye almayıda mı düşünemiyolar anlamiyorum istisnalar mutlaka vardir tabi de flash bellek şirketin dağıttiği ot çöp hey allahım ya defedin gitsin o değilde iki oğlum var benimde yontmak gerçekten bazen çok zor bu erkek milletini büyüğu 14 yaşında şmdiden ne gerek var ya boşver modunda geleceğin odunu yani bari hediye alternatiflerinde bulunuyum yoksa 15 seneye benimkinin kız arkadaşlarida burda konu açabilir kabus gibi yaa

Ben de ex ten ayrıldığımda bi evimde fazla eşya atma olayına giriştiğimde, farkettim ki her yer çalıştığı şirket logolu eşyalalarla dolmuş...Kalem, flash bellek, poşet...Sanki şirketin ceo su gibi kendi almış gibi beleşten getiripduruyordu ...Hediye paketi içinde vermiyordu allahtan ama böyle beleşten getirmesi de insana kendini değersiz hissetiriyor...Senin için gidip almaya değmez ne gerek var, beleşi var işte der gibi...

Bu adamlar değişmez zaten..Benimki bunu cimrilikten yapıyordu...Cimriliğine veriyordum Ama işin içinde değer vermemek te varmış...Eninde sonunda bitiyor bu tarz adamlarla yürümüyor...
Biz hep kılıf bulmaya çalışıyoruz, yok kadından anlamıyordur yok alışkın değildir..Nerdeyse iyi bişeylere yormaya çalışıyoruz ama işin aslı oyle değil malesef...Değer vermek istediklerine de çok güzel veriyorlar...

Kız boş flash nedir töbeler olsun.Bari resım muzık bişey koy.Sigarada 1 dalmı koymuş.Yapar onuda.Kendısıne şirketten verilen hedıyelerı sana getırmış.Hiç kibar olma.Napcam bunları allah aşkına g...e sokcam de.Gercekten çok sınırlendım.Hesabıda sizmi odedınız.

ne desin ne desin?

ya öldum gulmekten valla, gece gece iyi ki açtınız konuyu.
sevgilisine ökuz diyenleri bir daha duşundurecek konu.
adam yardım kolisi gibi parça parça hediye hazırlamış.
ben olsam derdim ilaç mumessili gibi nerde promosyon urun bulmuşsan koymuşsun, 2020 masa takvimi ve ajandası yok muydu, onları kendine mi sakladın.

Ben şeyde takıldım sen diyelim ki bu adamla yeniden başladın işler ciddiye gitti düğün de nasıl bir beleşci bı organizasyon yapicak .. ay sinirlerim bozuldu bu erkekler niye böyle ya offf offf

Bir an yumuşayıp görüştünüz sandım neyse ki öyle olmamış yoksa 50 first dates lucy olacaktı size 50 first eşantiyon dates lucy lucy bir adamla görüşür o gün doğumgünüdür, eşantiyon hediyelerle asabı bozulur, çakma ayakkabı her yerde karşısına çıkar, arabaya binerler adamın portresine rastlar, adamın evinde duvarlar da kendi portresinden boyanmıştır meğerse, siniri bozulan lucy tekrar tekrar aynı günü Yaşar...

Güldürdünüz gece gece cimri biri mi acaba filmlerde ki uyuz karakterler gibi ..
keşke tek beğendiniz ayakkabıyı alsaymış çakma da olsa yeterliydi
Belki niyetin iyiydi lakin şirket eşyalarını vermen kendimi değersiz hissettirdi diyin

Vallahadirek belirt .Kibarlık flan hak getire.Gecekten evlendıgı kadına sormak lazım .En ıyı o bılır.Şans verılıp verılmeyecegını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…