Beni dışarda sanıyordu. Eve yeni gelmiş gibi buraya konu açtıktan sonra yazdım. Dedim geldim ben. Cevap vermedi. Uyuyor herhalde dedim. Arkadan bir daha yazdım. Senin flash belleği taktım şimdi, belki içinde 1 şarkı, 2 satır cümle bir şey yazmışsındir diye ama baya dümdüz boş eşantiyon flash bellek vermişsin bana kendin gibi dedim. Once safa yattı neredeydin bu saatte dedi. Sonra neleri? Diye sordu. Dedim salak yapma bana anladın. Sonrası da üstte yazdığım gibi işte. Hediyeyle mi ölçüyorsun falan dedi hiçbir şey anlamamış çünküNe yazdın ben çalışıorum kaçırdımmı?
Ciddi ciddi yapıcam ki. Adresini bi bulayım ofisteki ıvır zıvır şeylerden koyucam ama onun bana aldıklarını da iade edicem ayakkabı da dahil . Ama flash belleği boş yollamayı düşünmüyorumGüle güle sana elveda vardı Seda ürenin şarkısı onu paylaşabilirsinyalnız adam flash bellek karşılığında bişey alamadan gitmesi zoruna gitmiş. Yazık kız, sende ona seçim zamanı gelen paketlerden falan yolla bari
Ciddi ciddi yapıcam ki. Adresini bi bulayım ofisteki ıvır zıvır şeylerden koyucam ama onun bana aldıklarını da iade edicem ayakkabı da dahil . Ama flash belleği boş yollamayı düşünmüyorum
o adam anca sodexo multinet takar
Sen anlatıyorsun ya böyle, burda kaç kadının içindeki yağlar eriyor, bol bol hayır dua aldın tatlım daha da sırtın yere gelmez seninCiddi ciddi yapıcam ki. Adresini bi bulayım ofisteki ıvır zıvır şeylerden koyucam ama onun bana aldıklarını da iade edicem ayakkabı da dahil . Ama flash belleği boş yollamayı düşünmüyorum
Ay bence yapma ama. Yapışır. Direkt tiksinerek yol verdiğini belli et.Aaa a süpersin yaa cuk oturacak bu hemen paylaşıyorum çok teşekkürler
Yok yok hiç öyle bir niyetim yok vallahi bana dalga mı geçiyorsun diye sormasını istiyorum o yüzden yaptım. Sorarsa evet diycem senin ofis eşantiyonlarini hediye olarak verirken yaptığın gibi dalga geçiyorumSiz kesin bu adamla devam edeceksiniz konuşmaya ama uzatmalı belirsiz bişiler olacak
Hahahahahaj koptum
Onu evleneceği kadına verecek. Ziyan etmiyorHahahahahaj koptumbence ofiste çanta falan da vardır da onları bir sonraki özel güne saklamistir çakal
Evet ben de öyle düşünüyorum kesinlikle çok iyi oldu. Zaten hep dua ettim eğer bununla görüşmem yanlışsa bir şey olsun diye daha net bir şey olamazdıaslinda bir bakima cok iyi olmus böyle yaptigi. ilk gunden kendini gostermis. size hic vakit kaybettirmemis. dilerim hayatiniza giren bir sonraki kisi duzgun biri olur.
Ya sen çok komiksin her yorumuna ayrı koptum. Buna flash belleği boş göndermeyeyim diyorum ne yapsam acaba söyle laf sokmalı bir akrostiş mi hazırlasam acaba ömür boyu ders olsun barzoya. Hala tam laf sokamadim çünkü gecistirdi. Şarkıyı da bilerek öyle paylaştım soracak çünkü dalga mı geçiyorsun diye sorsun istiyorum eve t diycem senin yaptığın gibi dalga geçiyorumŞöyle amblemli falan affagashhahaha
Eki Görüntüle 2648995
Ya sen çok komiksin her yorumuna ayrı koptum. Buna flash belleği boş göndermeyeyim diyorum ne yapsam acaba söyle laf sokmalı bir akrostiş mi hazırlasam acaba ömür boyu ders olsun barzoya. Hala tam laf sokamadim çünkü gecistirdi. Şarkıyı da bilerek öyle paylaştım soracak çünkü dalga mı geçiyorsun diye sorsun istiyorum eve t diycem senin yaptığın gibi dalga geçiyorum
Bu fikir de harika. Bunu flash belleğin içine yazıp göndereyim. Çünkü cidden içimi tam dökemedim yaptığı öküzlügu tam yüzüne vuramadim o şimdi kesin maddiyat olarak düşünmüştür kendi küçük beynindeO hediyeleri (!) bir kutuya koy. Paket yap. İçine bir not kağıdı koy ve şunları yaz nota '' Tam acaba tekrardan birşeyler olabileceğini düşünürken bana tekrar neden eski olduğunu hatırlattığın için sana minnettarım. ''.
Bu ayar ona 70 yaşına kadar yeter.
Muhtemelen seni çaresiz görmüş, temiz duygularını görmemiş de ; '' Gelmiş 32 yaşına, birini bulamamış, yıkılacak yer arıyor. Ot versem kabul edecek halde. '' diye düşünüyor. Halbuki bu durumda olan kendisi.
Ay fotoğrafını mi değiştirmişsin başka üye sandım seni ben.Ayaghahaha canımm benim. Alınma ama tamam mı? Üzülürüm çünkü❤ Anlatmıştım özelden ben de hediyeden gülmedim hiç
aslında çok güzel ezerdik de, acaba içi mi ezik gerçekten mi gün görmedi diye bi üzüldüm.
kendisine gelince güzel giyinen güzel seçimler yapan biri mi? Ne bileyim iyi markalardan giyinen falan bi tip mi? Yoksa kendine de mi beceremez? Ona göre çok parlak fikirlerimi sunacağım ya da üzmeyeceğim :)
Beni güldürdünüz.iyi geldi valla.Ya cok sekersin cok guldum. Adam sana sirketi toplayip getirmis yani bedavaya getirmis hediye olayini da cok igrenc. Eskiii sevgilim de bana sevgililer gununde marketlerde satilan minik kaktus getirmisti
Allah aşkına bana adını yaz uygulamanın özelden lütfenAy fotoğrafını mi değiştirmişsin başka üye sandım seni ben.Alinmaca tabii ki yok aşk olsun
Ya aslında hiç dikkat etmedim biliyo musun üstündeki markalı miydi değil miydi ama üniversite döneminde mesela alışverişe çıkardık bunun bursu yarardı hep ona alışveriş yapardık ya. Şu an hatırlıyorum ona gözlük sort gömlek falan alırdık. Bana anca özel günlerde hediye alırsa alırdı. 1 kez çiçek almıştı onu da kırk kere söylemişti cidden hep öküzmus. Hiç acinacak durumu yok yani. Daha geçen bodruma tatile gitti. Mekan mekan gezmişler bekar adam parasını kendine yiyor. Hatta şimdi bana bu Vatsapta ajitasyon yaptı ya gizli profilleri gösteren bir uygulama var instagram için. Şimdi girip bakayim kesin alem yapıyordur bak bi yerde iyi aklıma geldi bu