hediye olarak flash bellek getirmiş

Kısa süreli bir evlilik yaşadı çoluk çocuk da yok. Hatta kıza bir kere benim adımla falan seslenmiş. Sen evde hep hayalet gibi aramızdaydin diyor kızın da başını yaktı durduk yere.

Bu yalanın artık yutulmadığını sanıyordum :))
Bu söylediği de erkeklerin klasik ilk 5 yalanı arasına girer kesin..Bunu ben de duymuştum..Şarjım bitmişti gibi bişey bu da...

Ay bu erkekler cidden salak gitse 50 liralık bi kolye almayıda mı düşünemiyolar anlamiyorum istisnalar mutlaka vardir tabi de flash bellek şirketin dağıttiği ot çöp hey allahım ya defedin gitsin o değilde iki oğlum var benimde yontmak gerçekten bazen çok zor bu erkek milletini büyüğu 14 yaşında şmdiden ne gerek var ya boşver modunda geleceğin odunu yani bari hediye alternatiflerinde bulunuyum yoksa 15 seneye benimkinin kız arkadaşlarida burda konu açabilir kabus gibi yaa

Ben de ex ten ayrıldığımda bi evimde fazla eşya atma olayına giriştiğimde, farkettim ki her yer çalıştığı şirket logolu eşyalalarla dolmuş...Kalem, flash bellek, poşet...Sanki şirketin ceo su gibi kendi almış gibi beleşten getiripduruyordu ...Hediye paketi içinde vermiyordu allahtan ama böyle beleşten getirmesi de insana kendini değersiz hissetiriyor...Senin için gidip almaya değmez ne gerek var, beleşi var işte der gibi...

Bu adamlar değişmez zaten..Benimki bunu cimrilikten yapıyordu...Cimriliğine veriyordum Ama işin içinde değer vermemek te varmış...Eninde sonunda bitiyor bu tarz adamlarla yürümüyor...
Biz hep kılıf bulmaya çalışıyoruz, yok kadından anlamıyordur yok alışkın değildir..Nerdeyse iyi bişeylere yormaya çalışıyoruz ama işin aslı oyle değil malesef...Değer vermek istediklerine de çok güzel veriyorlar...

Kız boş flash nedir töbeler olsun.Bari resım muzık bişey koy.Sigarada 1 dalmı koymuş.Yapar onuda.Kendısıne şirketten verilen hedıyelerı sana getırmış.Hiç kibar olma.Napcam bunları allah aşkına g...e sokcam de.Gercekten çok sınırlendım.Hesabıda sizmi odedınız.

Kız boş flash nedir töbeler olsun.Bari resım muzık bişey koy.Sigarada 1 dalmı koymuş.Yapar onuda.Kendısıne şirketten verilen hedıyelerı sana getırmış.Hiç kibar olma.Napcam bunları allah aşkına g...e sokcam de.Gercekten çok sınırlendım.Hesabıda sizmi odedınız.

ne desin ne desin?:rolleyes:

buraya konu açmayalı aylar yıllar olmuştu ama hem şöyle bir iç döküp rahatlayayım hem de objektif olarak fikirlere göre adama bir cevap hazırlamak için desteğe ihtiyacım var kızlar.

önce biraz özet geçeyim, şimdi diyelim ki biri var ve bu kişi eski sevgiliniz, yıllar once ayrılmışsınız ve ayrı kaldığınız yıllarda çok büyük bir hata yapmış ama o yıllar içinde sizinle olan bağı hiç koparmamış. her seferinde reddetseniz de hep bir sekilde sansını denemiş ve pesinizi hiç bırakmamış. e yaş kemale ermiş, bay doğruyu da bulamamışsınız. en son köpek gibi aşık olup aşktan sağlam bir ders de alınca acaba mı diye düşünüp bu adama bir şans vermek istemişsiniz. çünkü bu adam sizi zamanında gerçekten çok sevmiş.

yıllar sonra ilk kez görüşeceksiniz, görüşme gününü de doğum gününüze denk getiriyor. neyse geldiği gün biraz hastasınız pek bir sey anlamıyorsunuz tadınız kaçık vs tam eve girecekken aldığı hediyeyi veriyor ama oncesinde ne bir çiçek ne başka bir sey yok. aç bakalım falan diyor paketi bir açıyorsunuz üzerinde çalıştığı şirketin logosu olan bir adet masa saati, bir adet yine şirket logolu flash bellek (nereye sokacaksam), bir tane dümdüz ve mühtemelen şirkette dagıtılan basit bir french press, bir kücük paket ot (bitki çayıymış ne bitkisi onu da bilmiyor) bir de mentollü sigara bulamıyorum diye sigara getireyim sana demişti onları koymuş :işsiz:

ay bu kadarla kalsa iyi nasıl unuttum. bir ayakkabı muhabbeti olmustu aramızda, nike'in rengarenk bi modelini görmüştüm bu çakma mı ya diye konusurken çakma olduğunu, orijinalde öyle bir renk olmadığını konusmustuk 1-2 ay önce ve benim için konu kapanmıştı orada, sen git o ayakkabıyı al bana, hem de çakma olanı :skandal:

32 yaşındayım ben yazıyla otuz iki. bu yaşta birine alınacak hediye mi bu allah askına adamı boğmak istiyorum aklıma geldikçe. maddi değeri değil anlatmak istediğim ben zaten kendi paramı kazanıyorum ama allah aşkına kızlar ben şu paketi sıradan bir arkadaşa vermeye utanırım. herkese ilgi alanına göre hediye secerim en uzaktan tanıdık bile olsa. sen beni geri kazanmaya calısan biri olarak yıllarca peşimden koştun, bu mudur yani ? beni hiç tanımıyormuş. bir çicek alsa bile yeterdi, flash bellek nedir ya cakma ayakkabı almak nedir ? pasta getirmiş tek porsiyonluk olandan :cry:

ay çok uzattım ama demek istedğimi anladınız umarım, hediyenin maddi degeri değil konu bu kadar degersiz hissettirilmez bir insan. bir de gidince sana yeniden aşık oldum diye mesaj atıyor, bütün gece beni izledi zaten ve daha fazla üzerime düştü döndüğünden beri. bense onu sapanın bir ucuna takıp olabildiğince uzağa fırlatmak istiyorum . yarın yine gelmek istiyor beni gezdirecekmiş. içimde bir gram görüşme isteği kalmadı. zaten zamanında yaptıkları var, adam telafi için flash bellek getirmiş. içine belki şiir miir yazıp koymuştur dedim şiir sevmememe rağmen yine de açtım baktım yok anam baya dümdüz boş flash bellek :KK53:

buraya kadar okuyan varsa hakkını helal etsin :KK37:laptoptan yazıyorum biraz zorlandım. şimdi ben bu gerzeği ne yapayım allah aşkına bir seyler söyleyin beynim durdu. yarın için her seyi ayarlayıp plan yapmıs ama ben yarın da görmek istemiyorum, bütün hevesimi kırdı. ne diyeyim o hediyeleri yüzüne vurmak istiyorum söylemezsem içimde patlar. bana bunları mı layık gördün temalı bir mesaj yazmalıyım ona ama ne? siz olsanız ne yapardınız ? bir kere daha görüşüp ufak ufak mı sıyrılırdınız yoksa bu geceden her seyi söyleyip sayfayı kapatır mıydınız? yarın hiçbir şey yokmuş gibi rol yapamam. uyumadan önce mesaj at dedi o yüzden açtım konuyu. hadi bana bi el atalım

ya öldum gulmekten valla, gece gece iyi ki açtınız konuyu.
sevgilisine ökuz diyenleri bir daha duşundurecek konu.
adam yardım kolisi gibi parça parça hediye hazırlamış.
ben olsam derdim ilaç mumessili gibi nerde promosyon urun bulmuşsan koymuşsun, 2020 masa takvimi ve ajandası yok muydu, onları kendine mi sakladın.

buraya konu açmayalı aylar yıllar olmuştu ama hem şöyle bir iç döküp rahatlayayım hem de objektif olarak fikirlere göre adama bir cevap hazırlamak için desteğe ihtiyacım var kızlar.

önce biraz özet geçeyim, şimdi diyelim ki biri var ve bu kişi eski sevgiliniz, yıllar once ayrılmışsınız ve ayrı kaldığınız yıllarda çok büyük bir hata yapmış ama o yıllar içinde sizinle olan bağı hiç koparmamış. her seferinde reddetseniz de hep bir sekilde sansını denemiş ve pesinizi hiç bırakmamış. e yaş kemale ermiş, bay doğruyu da bulamamışsınız. en son köpek gibi aşık olup aşktan sağlam bir ders de alınca acaba mı diye düşünüp bu adama bir şans vermek istemişsiniz. çünkü bu adam sizi zamanında gerçekten çok sevmiş.

yıllar sonra ilk kez görüşeceksiniz, görüşme gününü de doğum gününüze denk getiriyor. neyse geldiği gün biraz hastasınız pek bir sey anlamıyorsunuz tadınız kaçık vs tam eve girecekken aldığı hediyeyi veriyor ama oncesinde ne bir çiçek ne başka bir sey yok. aç bakalım falan diyor paketi bir açıyorsunuz üzerinde çalıştığı şirketin logosu olan bir adet masa saati, bir adet yine şirket logolu flash bellek (nereye sokacaksam), bir tane dümdüz ve mühtemelen şirkette dagıtılan basit bir french press, bir kücük paket ot (bitki çayıymış ne bitkisi onu da bilmiyor) bir de mentollü sigara bulamıyorum diye sigara getireyim sana demişti onları koymuş :işsiz:

ay bu kadarla kalsa iyi nasıl unuttum. bir ayakkabı muhabbeti olmustu aramızda, nike'in rengarenk bi modelini görmüştüm bu çakma mı ya diye konusurken çakma olduğunu, orijinalde öyle bir renk olmadığını konusmustuk 1-2 ay önce ve benim için konu kapanmıştı orada, sen git o ayakkabıyı al bana, hem de çakma olanı :skandal:

32 yaşındayım ben yazıyla otuz iki. bu yaşta birine alınacak hediye mi bu allah askına adamı boğmak istiyorum aklıma geldikçe. maddi değeri değil anlatmak istediğim ben zaten kendi paramı kazanıyorum ama allah aşkına kızlar ben şu paketi sıradan bir arkadaşa vermeye utanırım. herkese ilgi alanına göre hediye secerim en uzaktan tanıdık bile olsa. sen beni geri kazanmaya calısan biri olarak yıllarca peşimden koştun, bu mudur yani ? beni hiç tanımıyormuş. bir çicek alsa bile yeterdi, flash bellek nedir ya cakma ayakkabı almak nedir ? pasta getirmiş tek porsiyonluk olandan :cry:

ay çok uzattım ama demek istedğimi anladınız umarım, hediyenin maddi degeri değil konu bu kadar degersiz hissettirilmez bir insan. bir de gidince sana yeniden aşık oldum diye mesaj atıyor, bütün gece beni izledi zaten ve daha fazla üzerime düştü döndüğünden beri. bense onu sapanın bir ucuna takıp olabildiğince uzağa fırlatmak istiyorum . yarın yine gelmek istiyor beni gezdirecekmiş. içimde bir gram görüşme isteği kalmadı. zaten zamanında yaptıkları var, adam telafi için flash bellek getirmiş. içine belki şiir miir yazıp koymuştur dedim şiir sevmememe rağmen yine de açtım baktım yok anam baya dümdüz boş flash bellek :KK53:

buraya kadar okuyan varsa hakkını helal etsin :KK37:laptoptan yazıyorum biraz zorlandım. şimdi ben bu gerzeği ne yapayım allah aşkına bir seyler söyleyin beynim durdu. yarın için her seyi ayarlayıp plan yapmıs ama ben yarın da görmek istemiyorum, bütün hevesimi kırdı. ne diyeyim o hediyeleri yüzüne vurmak istiyorum söylemezsem içimde patlar. bana bunları mı layık gördün temalı bir mesaj yazmalıyım ona ama ne? siz olsanız ne yapardınız ? bir kere daha görüşüp ufak ufak mı sıyrılırdınız yoksa bu geceden her seyi söyleyip sayfayı kapatır mıydınız? yarın hiçbir şey yokmuş gibi rol yapamam. uyumadan önce mesaj at dedi o yüzden açtım konuyu. hadi bana bi el atalım
Ben şeyde takıldım sen diyelim ki bu adamla yeniden başladın işler ciddiye gitti düğün de nasıl bir beleşci bı organizasyon yapicak .. ay sinirlerim bozuldu bu erkekler niye böyle ya offf offf

Kızlar merhaba:KK37: disardaydik tüm gün İnternetim bitmiş.

Sabah buradan çıktıktan sonra mesaj attım ona 6'ya geliyordu saat, uyumamış beklemiş ya da telefonun sesini açık bırakmıştır. Hediyeyle mi ölçüyorsun bunu demişti ya hani, dedim hediyeyle alakası yok ama sen beni anlayamazsın, ben de anlatamam bu saatten sonra. Yarın geliyorum yüzüme anlat dedi. Dedim bu çocuk oyuncağı değil biz seninle yeni tanışmıyoruz. Sen beni hiç tanımıyorsun, tanımamışsın. Ben bu saatten sonra değer göreceğim bir şey yaşamak istiyorum bu da gayet hakkım. Evet dedi kesinlikle hakkın ama beni dinle yanına geleyim yüzüme anlat 5 dakika da yeter sonra olmaz dersen döneyim.

Bu beni yıllar önce terk ettiğinde son kez görüşelim diye yalvarmistim o geldi aklıma. Telefonda ayrildi benden. Bulunduğu şehre gidip son kez görmek istediğimi söylediğimde gelme demişti. Onu hatırlattım. Seneler önce ben son kez görmek istediğimde gelme demiştin. Şimdi sen de gelme dedim. Burada içimin yağlarında bir erime hissettim şahsen :KK53:

Hayır dedi ben gelicem evinin önünde bekliycem istersen hiç inme. Hiç boşuna benzin yakma gerek yok ben düşündüm ki biz birbirimize uygun değiliz dedim. Ben gelirm ister inersin ister inmezsn senin bileceğin şey diyor hala, dedim bak beni strese sokma gelme dediysem gelme neyin baskısı bu? Hadi iyi geceler dedim. Sana iyi geceler ben uyumam artık diyor. Dedim hiç demagoji yapma bal gibi uyuyacaksın işte. Biraz diretti sonra tamam dedi. Cevap vermedim o da bugün bir şey yazmamış.

Su an iyi ki fazla masraf yapmamışım ne akıllı adamım diye kendini avutuyor olabilir :KK45:ama biraz tanıyorsam bu bizim son konuşmamız değildir. Bugün olmazsa yarın yine bi yoklar adım kadar eminim. Yalnız o kadar rahatladım ki anlatamam. Gitseydim eminim çok kötü bir gün geçirecektim kalbimden gelmeyen bir şeyi yapmış olmanın huzurlsuzlugu bile yetiyor zaten sonra kendimi yiyorum. Şimdi çıkmam lazım mesajlarınıza bakamadım bi kaç saat sonra bakıcam hepsine. ❤❤❤
Bir an yumuşayıp görüştünüz sandım neyse ki öyle olmamış yoksa 50 first dates lucy olacaktı size 50 first eşantiyon dates lucy :olamaz: lucy bir adamla görüşür o gün doğumgünüdür, eşantiyon hediyelerle asabı bozulur, çakma ayakkabı her yerde karşısına çıkar, arabaya binerler adamın portresine rastlar, adamın evinde duvarlar da kendi portresinden boyanmıştır meğerse, siniri bozulan lucy tekrar tekrar aynı günü Yaşar...

Güldürdünüz gece gece😂 cimri biri mi acaba filmlerde ki uyuz karakterler gibi ..
keşke tek beğendiniz ayakkabıyı alsaymış çakma da olsa yeterliydi
Belki niyetin iyiydi lakin şirket eşyalarını vermen kendimi değersiz hissettirdi diyin 🥴

Vallahadirek belirt .Kibarlık flan hak getire.Gecekten evlendıgı kadına sormak lazım .En ıyı o bılır.Şans verılıp verılmeyecegını.

X