• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Benim boy 1.60 hedef 55 ama

Takıma girdiğimde 62 kilo civarinda idim. Geçen gün tartildim 63 çıktım.
İnşallah vericez yakın zamanda

Ya valla senin kilon iyiymis ya bende keske oyle olsaydim :) keske 63 kilo olabilsem :(

Ben yıllar ca en fazla 57 kilo idim . Şimdi bu çok fazla oluyor haliyle. Son 3 senedir böyle

Ben bekarligimda 80 82kiloydum 3 sene once nisanliyken 22 kilo verdim 64 e dustum sonra dugunden 1 ay sonra hamile kaldim 71 kilo oldum hamileligimin ilk 5 ayinda 11kilo verdim 59 kiloya dustum sonra son 4 ay 77 ciktim dogumdan sonra 70 e dustum :(

Ben bekarligimda 80 82kiloydum 3 sene once nisanliyken 22 kilo verdim 64 e dustum sonra dugunden 1 ay sonra hamile kaldim 71 kilo oldum hamileligimin ilk 5 ayinda 11kilo verdim 59 kiloya dustum sonra son 4 ay 77 ciktim dogumdan sonra 70 e dustum :KK43:
Sen bayağı alıp vermişsin. Yine verirsin inşallah. Bebegin kaç aylık canım

T
İnsAllah :) bebegim 15 aylik
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin

Bende 2.5 ay önce 9 haftalık hamileydim bebeğim i kaybettim. Şimdi genetik test yaptırdım sonuçları bekliyoruz. Aralık ortasında belli olucak nasipse o zamana kadar bebek için ara veriyoruz. İlk bebeğim di.

Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere iyi akşamlar size

T
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin

Bende 2.5 ay önce 9 haftalık hamileydim bebeğim i kaybettim. Şimdi genetik test yaptırdım sonuçları bekliyoruz. Aralık ortasında belli olucak nasipse o zamana kadar bebek için ara veriyoruz. İlk bebeğim di.

Amin cok saol Rabbim yardimcin olsun sabir versin Rabbim hayirli bebisler nasip etsin insAllah hayirli haberleini bekliyoruz insAllah

Bugün kahvaltıda az bisey peynir
Ve 2 orta boy patates

Ben bu ara biberli peynirli yumurtaya taktım 4 tane acı biber doģruyorum zehir gibi oluyo acı yağ yakıyor hem artık başka şeyler denemeliyim

Kahvaltım acı biberli peynirli yumurta 2 kaşık kuşburnu marmelatı 2 dilim tam buğday ekmeği 1 bardak süt

Öğlen yemeği
5 tane eti form. Küçük boy kepekli biskuvi
4 5 tane de lahana sarması

Bende 3-4kilo vermek istiyorum
Ama gagamı tutamıyorum malesef :(

Back