• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Dün akşam bir kase mercimek çorbası 1 tabak taze fasülye salata yoğurt

Kahvaltıdan önce kuru erikli suyumu içtim kahvaltı Kıymalı yumurta haşlanmış patetes peynir bal 2 dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay

Bugün kahvaltım baya geç kaldı öğlen yemeği saati geldi nerdeyse
peynirli biberli yumurta 2 yemek kaşığı patetes püresi 1 tatlı kaşığı bal 1 dilim tb ekmeği şekersiz çay

Bugün akşam yemeğim mercimek çorbası karnıyarık 2 yemek kaşığı pilav turşu

Merhaba beni de alır misiniz araniza bende 70 kıloyum boyum 1.58 ilk hedef 60 kilo olmak belki sonra 55

Elbette canım banada artık hırs lazım yeni başlayanlar daha motive edici oluyor gel birlikte kurtulalım şu kilolardan

Vala banada motive edecek birileri lazim insan tek ken cabuk vazgeçiyor basladigi şeyden ben sabahtan baslamk istiorum insAllah ve aksam en geç 5 6 olduğunda bisey yemeyi kesmek istiyorum hani insan geç yediği yemekten daha çok kilo aliyor

Vala banada motive edecek birileri lazim insan tek ken cabuk vazgeçiyor basladigi şeyden ben sabahtan baslamk istiorum insAllah ve aksam en geç 5 6 olduğunda bisey yemeyi kesmek istiyorum hani insan geç yediği yemekten daha çok kilo aliyor
Aynen Tekken bi yerden sonra bırakılıyor bende 6 gibi bitiriyorum yemeyin

Back