• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Kahvaltım Yumurta tavada peynir bal 1 dilim ekmek bir bardak vişne kompostu

Öğle yemeği olarak.
Bir küçük tabak makarna
Bir kase kapuska salatası
5 ad zeytin
1 y.k reçel yedim
Ne alâkasiz bir menü oldu bu :KK45:

Saleykum
Sarem Kabul edersen tekrardan devam etmek istiyorum. Bari burda gr da olsa gidiyor

Akşam yemeğim patetes köftesi çay domates bugün köftelerden gidiyorum

Bu arapek yazamıyorum hep gelin gezmesindeyiz Dün kınamız vardı akşam çerez 1 dilimde börek yedim

Kahvaltıda herşeyden azar yedim bu ara kızım çok huysuz ne yediğimi hiç anlamıyorum

Kahvaltı
Acı biber kozlenmış yarım fırın ekmekle
Peynir 2 çatal
1 zeytin
Yumurta domatesli sucuk ve kaşarlı 2 lokma kadar
3 cay

Kızlar 2 gündür gripim . Basimi zor kaldırıyorum. Yazamadım. Yarın yazarım sizlere iyi geceler

Kızlar merhaba.grip geçmedi daha ama işbaşı yapmak zorunda kaldım. Diyet nasıl gidiyor. Ben henüz hiç veremedim. Vericez inşallah. Bu arada hasta hasta kartal devlet hastanesi ne gittim . Kromozom analizi için çok sukur o gün kan verdik eşimle. Aralık ayı ortalarında sonuçlar çıkacak. İnşallah iyi çıkar sonuçlarımiz. Bizde çok gec kalmadan bebek sahibi oluruz

Kızlar merhaba.grip geçmedi daha ama işbaşı yapmak zorunda kaldım. Diyet nasıl gidiyor. Ben henüz hiç veremedim. Vericez inşallah. Bu arada hasta hasta kartal devlet hastanesi ne gittim . Kromozom analizi için çok sukur o gün kan verdik eşimle. Aralık ayı ortalarında sonuçlar çıkacak. İnşallah iysonuçlarımiz. Bizde çok gec kalmadan bebek sahibi oluruz
İnşallah canım Rabbim olmayan herkese nasip etsin . Sanada hayırlısını tez vakitte nasip etsin. Insallah

Kızlar merhaba.grip geçmedi daha ama işbaşı yapmak zorunda kaldım. Diyet nasıl gidiyor. Ben henüz hiç veremedim. Vericez inşallah. Bu arada hasta hasta kartal devlet hastanesi ne gittim . Kromozom analizi için çok sukur o gün kan verdik eşimle. Aralık ayı ortalarında sonuçlar çıkacak. İnşallah iyi çıkar sonuçlarımiz. Bizde çok gec kalmadan bebek sahibi oluruz
İnşallah canım Rabbim inşaallah tez zamanda kucağını hayırlı bi evlatla doldursun

Kızlar çok şükür düğünümüzü yaptık yarından itibaren bomba gibi bi haftaya giriyoruz inşaallah çok güzel olcak herşey

Back