• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Akşamyemeģi mantar çorbası nohut iki kaşık pilav tavuk 1 dilim baklava normalde bu kadar çok olmaz ama misafirlikteydim ve akşam 5 te yedim

Bayramın bana zararı 1 kilo almışım 61.5 eşimde tatil olunca birazda ondan oldu ama yılmak yok kaldığımız yerden devam Hayatimmm70 Hayatimmm70 nerdesin arkadaşım
Merhaba arkadaşım. İstanbul a dönüyorum yoldayim şimdi. Bayram da ben de kilo aldım sanırım. Çünkü yeme içmeye dikkat etmedim açıkçası . Gelince dikkat edicem. Sabah 5 gibi İstanbul da olurum. İşin kötüsü sabah 8 de işbaşı yapicam. Uykusuz ve yol yorgunu olarak. Gorusmek üzere

Merhaba arkadaşım. İstanbul a dönüyorum yoldayim şimdi. Bayram da ben de kilo aldım sanırım. Çünkü yeme içmeye dikkat etmedim açıkçası . Gelince dikkat edicem. Sabah 5 gibi İstanbul da olurum. İşin kötüsü sabah 8 de işbaşı yapicam. Uykusuz ve yol yorgunu olarak. Gorusmek üzere
Hoşgeldin canım Allah yardımcın olsun yorgun uykusuz çalışmak zor bu akşam güzelce dinlen yarın süper bi şekilde başlarsın tatilimizide yaptığımıza göre artık şu kilolardan kurtulalım :süslü::KK19:

Merhaba
Bende katılmak istiyorum aranıza
Doğumdan kalan kilolarimi vermek istiyorum. Oğlum 3 yaşında ve ben kilolarimi tam olarak daha veremedim. Yaklaşık 14. 15 Kilo verdim ve 5 kilom kaldı
Sizle birlikte tekrardan başlamak istiyorum

Merhaba
Bende katılmak istiyorum aranıza
Doğumdan kalan kilolarimi vermek istiyorum. Oğlum 3 yaşında ve ben kilolarimi tam olarak daha veremedim. Yaklaşık 14. 15 Kilo verdim ve 5 kilom kaldı
Sizle birlikte tekrardan başlamak istiyorum
Hoşgeldin canım aramıza senin şu anki kilon ve hedefin nedir 15 kiloda gayet güzel vermişsin sen nasıl verdin o kiloları

Hoşgeldin canım aramıza senin şu anki kilon ve hedefin nedir 15 kiloda gayet güzel vermişsin sen nasıl verdin o kiloları
Teşekkür ederim.
Şu Anki kilom 61.800 geldi.
Hedefim 57 olmak inşallah olurum.
Nasıl verdim aslında çok diyet yapmadım kimi zaman yedim kimi zaman bıraktım ondan geç verdim 2 yılda verdim. Şimdi ise sizinle tekrardan devam etmek istiyorum.
Ama surekli dikkat ediyorum Kilo almamak için.
İnşallah veririz kilolarimizi:KK49:

Sabah
Şekersiz türk kahvesi.
Yarım avuç fındık, 3 badem, 2 kaju

Bir dilim ekmek
Bir çatal peynir, 1 zeytin, domates salatalık.
Bir tatlı kaşığı, bal kaymak

Akşam yemeği 1 kase çorba 1 tabak kabak yemeği salata sizler ne yaptınız kızlar

Günaydın :KK54:
Tartı günümüz hangi gün

Dün çok yoruldum bugün misafirim var diye. Tüm gün temizlik yaptım. O yüzden giremedim.
Sarem aksam yemeğin gayet iyi :super:

Hayatimmm70 Hayatimmm70 nerdesin canım nasıl gidiyo yorgunluğunu atabildinmi
Canım ben giderken 61 kilo idim döndüm 62 olarak :deli:
Yarından itibaren başlıyorum
Menüyü hiç yapmayayim
Sabah 1 simit
Öğle 1 paket bisküvi
Akşam salata ve meyve yemeyi dusunuyorumdum

Evde yemek yapamadim
Dışardan da yemeği sevmiyorum
Bugün böyle geçecek. Dükkânda tek kaldım yine

Spor da yapicam yani sıra :KK49:
Bu sefer çok kararliyim anlayacagin :halay:

Canım ben giderken 61 kilo idim döndüm 62 olarak :deli:
Yarından itibaren başlıyorum
Menüyü hiç yapmayayim
Sabah 1 simit
Öğle 1 paket bisküvi
Akşam salata ve meyve yemeyi dusunuyorumdum

Evde yemek yapamadim
Dışardan da yemeği sevmiyorum
Bugün böyle geçecek. Dükkânda tek kaldım yine

Spor da yapicam yani sıra :KK49:
Bu sefer çok kararliyim anlayacagin :halay:
İşte bu:rapci:canım benim azim kararlılık seni tebrik ederim:super:birbirimizi motive edelim şöyle ama dimi:KK5:

Akşam yemeğim 1 kase çorba 1 tabak taze fasülye haşlanmış tavuk yarım dilim ekmek pilav vardı ama yemedim:KK76:

Back