Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşım. İstanbul a dönüyorum yoldayim şimdi. Bayram da ben de kilo aldım sanırım. Çünkü yeme içmeye dikkat etmedim açıkçası . Gelince dikkat edicem. Sabah 5 gibi İstanbul da olurum. İşin kötüsü sabah 8 de işbaşı yapicam. Uykusuz ve yol yorgunu olarak. Gorusmek üzereBayramın bana zararı 1 kilo almışım 61.5 eşimde tatil olunca birazda ondan oldu ama yılmak yok kaldığımız yerden devam Hayatimmm70 nerdesin arkadaşım
Hoşgeldin canım Allah yardımcın olsun yorgun uykusuz çalışmak zor bu akşam güzelce dinlen yarın süper bi şekilde başlarsın tatilimizide yaptığımıza göre artık şu kilolardan kurtulalımMerhaba arkadaşım. İstanbul a dönüyorum yoldayim şimdi. Bayram da ben de kilo aldım sanırım. Çünkü yeme içmeye dikkat etmedim açıkçası . Gelince dikkat edicem. Sabah 5 gibi İstanbul da olurum. İşin kötüsü sabah 8 de işbaşı yapicam. Uykusuz ve yol yorgunu olarak. Gorusmek üzere
Hoşgeldin canım aramıza senin şu anki kilon ve hedefin nedir 15 kiloda gayet güzel vermişsin sen nasıl verdin o kilolarıMerhaba
Bende katılmak istiyorum aranıza
Doğumdan kalan kilolarimi vermek istiyorum. Oğlum 3 yaşında ve ben kilolarimi tam olarak daha veremedim. Yaklaşık 14. 15 Kilo verdim ve 5 kilom kaldı
Sizle birlikte tekrardan başlamak istiyorum
Teşekkür ederim.Hoşgeldin canım aramıza senin şu anki kilon ve hedefin nedir 15 kiloda gayet güzel vermişsin sen nasıl verdin o kiloları
Canım ben giderken 61 kilo idim döndüm 62 olarakHayatimmm70 nerdesin canım nasıl gidiyo yorgunluğunu atabildinmi
İşte bucanım benim azim kararlılık seni tebrik ederimbirbirimizi motive edelim şöyle ama dimiCanım ben giderken 61 kilo idim döndüm 62 olarak
Yarından itibaren başlıyorum
Menüyü hiç yapmayayim
Sabah 1 simit
Öğle 1 paket bisküvi
Akşam salata ve meyve yemeyi dusunuyorumdum
Evde yemek yapamadim
Dışardan da yemeği sevmiyorum
Bugün böyle geçecek. Dükkânda tek kaldım yine
Spor da yapicam yani sıra
Bu sefer çok kararliyim anlayacagin
Hele kilocuklarimizi verelim yavaştan siz o zaman gorun beniİşte bucanım benim azim kararlılık seni tebrik ederimbirbirimizi motive edelim şöyle ama dimi
Aynen canım o zaman kim tutar biziHele kilocuklarimizi verelim yavaştan siz o zaman gorun beni