• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Günaydın kızlar
Dün ugrayamadim
Misafirim vardı

Bugün tartildim sabah 62.50 kg Bismillah başladık

Sabah 2 dilim ekmek
1 küçük domates
5 zeytin
1 kibrit kutusu kadar da peynir ile kahvaltı mi yaptım

C.tesi akşam 40 dk spor yaptım. Dün akşam yapamadim

Gorusmek üzere
Evet arkadaşım bugünkü kahvaltın gerçekten güzel:super:

Bugün okula başladı oğlum. Kahvaltimi şimdi yaptım
2 kalem börek, yarım simit ve çay :oops:
Bir küçük dilim kek o_O
Bayagi hamur işi oldu:KK43:

Merhabalar aranızda yeniyim.Kendimi bildim çok zayıf olmadım.27 yaşındayım 9 aylık bir kızım var:KK46: 65 kilo ile hamile kaldım 73 le doğuma gittim miğde rahatsızlığımdan dolayı çok kilo almadım.Şimdi 63 kiloyum boyum 157 bu arada.Vermem gereken 8 kilo var o_Oama yıllardır bana yerleşmiş olanlar o yüzden biraz zorlanabilirim.Desteklerinizle bu 8 kiloyuda verip fit bi anne olmak istiyorum. Diz rahatsızlığımdan dolayı çömelme hareketleri yapamıyorum ip atlamayı düşünüyorum :spor:belli bi diyet programım yok dikkat ederek ve günlük tutarak zayıflamak istiyorum :KK9:

Merhabalar,
size önerim tilya kürü internette tarifi var denemelisiniz.

Bende baktım tilya kurüne güzelmiş ve faydalı bişey sanırım
Ama önemli olan faydasını görmek
Arkadaşım faydasını gördün mü acaba.
Bilgilendirirsen sevinirim

Bende baktım tilya kurüne güzelmiş ve faydalı bişey sanırım
Ama önemli olan faydasını görmek
Arkadaşım faydasını gördün mü acaba.
Bilgilendirirsen sevinirim

düzenli olarak kullandım ama beraberinde diyette yaptım 2 ayda sadece yağdan 4 kilo verdim kendime zaman ayırıp sporda yapabilseydim bu 6 7 kiloyu bulurdu. ibrahim saraçoğlundan duymuştum ayrıca diyetisyenimde önerdi muhakkak hergün içmemi soyledi.

düzenli olarak kullandım ama beraberinde diyette yaptım 2 ayda sadece yağdan 4 kilo verdim kendime zaman ayırıp sporda yapabilseydim bu 6 7 kiloyu bulurdu. ibrahim saraçoğlundan duymuştum ayrıca diyetisyenimde önerdi muhakkak hergün içmemi soyledi.
Teşekkür ederim canım. En kısa zamanda denicem insallah

Bende öğlen bir dilim ekmek . Çay ve sadece domates yedim düzensiz oldu biraz. Şimdi pirinç patlağı aldım onu yicem

Back