• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Hayirli aksamlar kizlar
Bugun düzenli bir günüm yoktu. Menü paylaşımı yapamicam.

Kızlar nasıl gidiyo ben kahvaltım yaptım
3 sigara böreği ve domates yedim çok mu sağlıksız oldu o_Opeynir ve yufka da sıkıntı yokda yağda aman bilemedim:KK17:

Ş. Aleyküm
Kahvaltım: 2 haşlanmış yumurta
Bir kup kadar peynir
Domates,salatalık
Yarım dilim ekmek, kizartilmis patates bir lokma
Bir ince dilim kaşar
Sarem canım. benim menum seninkinden fazla o_O

Ben hiç yazmayayim :KK70:
Yemek yapamadim dün akşam
Bugün akşam hafif bir şeyler yemeği dusunuyorum.

Hareketli danslar ile spor yapicam akşam başlıyorum. Telefonuma müzik indirdim biraz önce :KK55:

Hadi bakalım tartı günümüz p.tesi sabah dimi

Ben hiç yazmayayim :KK70:
Yemek yapamadim dün akşam
Bugün akşam hafif bir şeyler yemeği dusunuyorum.

Hareketli danslar ile spor yapicam akşam başlıyorum. Telefonuma müzik indirdim biraz önce :KK55:

Hadi bakalım tartı günümüz p.tesi sabah dimi
Evet canım tartı günümüz pazartesi bu sefer seni çok hırslı görüyorum haftaya sıfır kaçamakla bomba gibi girelim

Evet canım tartı günümüz pazartesi bu sefer seni çok hırslı görüyorum haftaya sıfır kaçamakla bomba gibi girelim
Aynen arkadaşım :KK54:

Bana dua edin çarşamba günü genetik araştırması için doktora gidicem inşallah kabul eder. 3 tane dusuk olmayınca yapmıyorlar normalde

Günaydın
Kilom 61.300

Kimse uğramıyor buraya.
Günaydın kızlar
Dün ugrayamadim
Misafirim vardı

Bugün tartildim sabah 62.50 kg Bismillah başladık

Sabah 2 dilim ekmek
1 küçük domates
5 zeytin
1 kibrit kutusu kadar da peynir ile kahvaltı mi yaptım

C.tesi akşam 40 dk spor yaptım. Dün akşam yapamadim

Gorusmek üzere

Kızlar 2 gündür benim kızla uğraşıyorum üşütmüş baya grip minik zaten burnunu bile sildirmiyo 2 gecedir 1 buçuk ta yatıyo ama bugün daha iyi çok şükür burayı biraz ihmal ettim ama inşallah bundan sonra çok güzel bi şekilde devam etcez

Back