Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım yarından itibaren güzel menülerle bekliyoruz seniHayirli aksamlar kizlar
Bugun düzenli bir günüm yoktu. Menü paylaşımı yapamicam.
İnternetim yok giremiyorummm haftaya gelicem inş....A Albeni7 @azerideniz @Gunbatimiii @nur3357@hazal3423 @taesthatia kızlar nerdesiniz neler yapıyosunuz
Canım seninki güzel baya hem yumurta tok tutarŞ. Aleyküm
Kahvaltım: 2 haşlanmış yumurta
Bir kup kadar peynir
Domates,salatalık
Yarım dilim ekmek, kizartilmis patates bir lokma
Bir ince dilim kaşar
Sarem canım. benim menum seninkinden fazla
Evet canım tartı günümüz pazartesi bu sefer seni çok hırslı görüyorum haftaya sıfır kaçamakla bomba gibi girelimBen hiç yazmayayim
Yemek yapamadim dün akşam
Bugün akşam hafif bir şeyler yemeği dusunuyorum.
Hareketli danslar ile spor yapicam akşam başlıyorum. Telefonuma müzik indirdim biraz önce
Hadi bakalım tartı günümüz p.tesi sabah dimi
Aynen arkadaşımEvet canım tartı günümüz pazartesi bu sefer seni çok hırslı görüyorum haftaya sıfır kaçamakla bomba gibi girelim
İnşallah kabul eder arkadaşım dualarım seninle Allah gönlündeki güzel dualarını tez zamanda kabul etsinAynen arkadaşım
Bana dua edin çarşamba günü genetik araştırması için doktora gidicem inşallah kabul eder. 3 tane dusuk olmayınca yapmıyorlar normalde
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın kızlarGünaydın
Kilom 61.300
Kimse uğramıyor buraya.
Günaydın mesajı cevapla yap. Dosya yükle ye tıkla. Bu şekilde yükleyebilirsinGünaydın kızlar kilom 60.6 resimli nasıl yükleniyo
Canım sağol ama dosya boyutu nedeniyle olmuyo diyo ne yapabilirimGünaydın mesajı cevapla yap. Dosya yükle ye tıkla. Bu şekilde yükleyebilirsin
Resmi düzenle yapıp . Kirp boyutunu küçültme işleminden sonra dene istersenCanım sağol ama dosya boyutu nedeniyle olmuyo diyo ne yapabilirim