Ayy saol darısı size kızlar hadi bakalımCanım çok güzel vermişsin tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy saol darısı size kızlar hadi bakalımCanım çok güzel vermişsin tebrik ederim
Benimde akşam menüm ; mercimek çorbası , 3 ızgara köfte , 3 kaşık pilav, azıcıkta patates kızartması.... Bugün akşam fazla kaçırdım gibime geliyor..Akşam yemeği olarak misafir vardı 1 kaşık kısır,3 kaşık patetes kavurması,yarım dilim kek haşlanmış mısır küçük bi tane bol su içmem lazım
Nasılsın arkadaşım , ip atlama egzersizin nasıl gidiyor? Hangi bölgelerden gidiyor fazlalıklar.Kahvaltım Yumurta 2 zeytin domates salalatalık 1 dilim kepekli ekmek
Canım ben şehir dışındaydım bugün geldim ve tatildeyken ip atlayamadım ama yol yorgunluğumu atıp tekrar başlıycan inşallahNasılsın arkadaşım , ip atlama egzersizin nasıl gidiyor? Hangi bölgelerden gidiyor fazlalıklar.
Senin nasıl gidiyorCanım ben şehir dışındaydım bugün geldim ve tatildeyken ip atlayamadım ama yol yorgunluğumu atıp tekrar başlıycan inşallah
Benimde misafirlerim vardı şehird dışından bayağı kalabalık bir grup. İp atlayamadım , squat yapamadım tek yapabildiğim sadece diyetime dikkat etmek oldu. Sanırım koşturmaktan zayıfladım bu hafta :) birazda stresli zor bir dönemdeyim yemek yiyemiyorum pek :) ama işimede geliyor açıkcası kolay gelsinSenin nasıl gidiyor
Evet canım hepimize kolay gelsinBenimde misafirlerim vardı şehird dışından bayağı kalabalık bir grup. İp atlayamadım , squat yapamadım tek yapabildiğim sadece diyetime dikkat etmek oldu. Sanırım koşturmaktan zayıfladım bu hafta :) birazda stresli zor bir dönemdeyim yemek yiyemiyorum pek :) ama işimede geliyor açıkcası kolay gelsin