• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Akşam yemeği olarak misafir vardı 1 kaşık kısır,3 kaşık patetes kavurması,yarım dilim kek haşlanmış mısır küçük bi tane bol su içmem lazım

Akşam yemeği olarak misafir vardı 1 kaşık kısır,3 kaşık patetes kavurması,yarım dilim kek haşlanmış mısır küçük bi tane bol su içmem lazım
Benimde akşam menüm ; mercimek çorbası , 3 ızgara köfte , 3 kaşık pilav, azıcıkta patates kızartması.... Bugün akşam fazla kaçırdım gibime geliyor.. :(

Kahvaltı; küçük bir kase ptates salatası ,zeytin peynir ekmek yok. R haşlanmış yumurta. Şekersiz çay

Senin nasıl gidiyor
Benimde misafirlerim vardı şehird dışından bayağı kalabalık bir grup. İp atlayamadım , squat yapamadım tek yapabildiğim sadece diyetime dikkat etmek oldu. Sanırım koşturmaktan zayıfladım bu hafta :) birazda stresli zor bir dönemdeyim yemek yiyemiyorum pek :) ama işimede geliyor açıkcası ;) kolay gelsin

Benimde misafirlerim vardı şehird dışından bayağı kalabalık bir grup. İp atlayamadım , squat yapamadım tek yapabildiğim sadece diyetime dikkat etmek oldu. Sanırım koşturmaktan zayıfladım bu hafta :) birazda stresli zor bir dönemdeyim yemek yiyemiyorum pek :) ama işimede geliyor açıkcası :KK66: kolay gelsin
Evet canım hepimize kolay gelsin

Kahvaltı
yumurta peynir domates salatalık
1 er yemek kaşığı süzme yoğurt bal 1 dilim ekmek

Bugün sabah itibarıyla tam 62 kiloyum:KK57:
aslında tatile gitmeden 61.5 gördüm tatilde geri çeviremediğim ikramlar +500 gr olarak bana döndü :cry:yada adetimin ilk günleri olduğu için şişlik var bilmiyorum
Ama pes etmek yok :KK20:

Bugün itibarıyla elma sirkesi kürü ne başladım
1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı bal
sabah kahvaltıdan yarım saat önce
metobolizmayı hızlandırıyor sindirimi kolaylaştırıp zayıflamaya yardımcı oluyo

Back