- 10 Mart 2014
- 77
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi strawberries927
Canim reaktif hipoglisemi oldugunu nasil ogrendin seker yukleme testi ile mi ? Bende yaptirdim o testide ben mesela butun belirtileri gosteriyorum ama doktor yok dedi saat saat kan sekeri degerlerini rica etsem yazabilir misin
Canim bende baya arastirmistim zamaninda patlamis misiri da bu kadar az kalorili degil diye biliyorum sanki daha fazlaydi 200 kadar :/ onun yerine form pirinc patlakli harika ustune azicik tuz dokebilirsin tuzu az geliyorsa ve cokta tok tutuyor
1.sinifim ben ah ah 4 olsaydim keske daha cok yolum var malesef..1 sene haftaicine kaldim 1 senede hazirlik okudum o yuzden sene kaybim cok insallah birgun biticek okul
Aksam cok guzel ama ogle sadece yogurt az olmamis mi :/
Sebze yiyorum canim seyirdeyim 4 gun atak yaptim ve toplamda 2 kilo kadar verdim bakalim dukan bana mayis 7sinde 49 olursun dedi hergun de spor yapiyorum 10 mayis dogum gunum insallah vermis olcam yazda geldi elbiseler kotu duruyor ustumde
Evet cnm şeker yüklemede cikti.normal açlik 85 tokluk 70 iki saat sonra ölçüde oyle cikti.ama ben pek emin olamadigm icin tekrar bir ozele gittim insulin testi yapıldı. Orda da snuc düşük cikti.kesiin reaktif hpoglisemi dedi
Ve annem teyzem dayim babaanne herkes seker hastasi.teyzem ve babaannem insulin kullaniolar zaten bastan risk altındaymisim.suan diaformin 1000 mg kullanıyorum. Tartiya ciktim dun gr gitmemiss üzüldüm
Reaktif hpoglisemi olanlar az yersede kilo alıyorlar cok yersede diyolar.
Birde regl zamani tartida farkedermi farkediosa kac kilo ve kax gun oncesinde tartida belli eder bir bilgi n war mi
Bbrde sarimsakli köfteye baylirim ama ondada olcude kaciriorum.ayca kayanin kitabında tahıl et sut Meyve olarak ayirio
Ben tahili fazla kaçırdığım icin bu kofteyi yiyeniorum
Birde bisey daha bnm iicim onemli konu. Ben tam bugday ekmegi aliyorum rengi beni suphelendirio acik krem rengi sadece ufak bbenek kahverengi gbi biseyl er war acaba gerçekten bugday ekmegi mi yoksa kandiriliyor muyum
Gerçekten maşallah. Ben senin kadar ac kalamam:) bana gore baya az yiyosun ben bugun walla ne yalan soluyrum nede abartio rm yediklrimi yazim.
SABAH.:sadece 2 dilim ekmek arasi tost.
Ara oogunumde 1 elma 1 portakal.
OGLEN:madimak di ye bir sebzr yemegi buyuk bir tabk ekmeksiz yedim buraya kdr iyiydi. Sonrası facia.sadece aksama kdr i ki orta boy borcamda misir yedim bir bucuk dilm buskivli pasta sarimsakli kofte küçük kase(((ben cok yemisim dimi.boyle giderse gitmez dimi?
Ya sen baya istikrarlisin.ben yaklaşık 1 senedir 60 61 kiloyum.koruyabilyorum ama veremiyorummmm.ben sadece tok karnina bile tartilsam 56 olmk istiyorum basaramiuorum.