- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi strawberries927
Merhaba. Benim de 5 kilo vermem gerekiyor. Benim yaşım 32 boyum 155. 2 hf önce kilom 62,9 dü. 2 hf dır dıyet ve spor yapıyorum. Ikı kilosunu verdım. Suan 60,6 um. Ama benim 56 ya düşmem gerekiyor. Hergüne evde Youtube dan spor yapmaya çalışıyorum. (Ilk başta karar vermek zor oluyor ama başlandı mı hemen bitiyor). Birbirimize destek olalım zayıflayalım
Sabah:2dilim Çavdar'ın ekmeği Light peynir ile tost
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz
Öğle:çalıştığım yerde ne varsa (pirinç pilavı tatlı almıyorum ekmek bazen bir ince dilim)
Ara:bir küçük süt (maalesef yağsın bulamıyorum) 3 adet Light bisküvi
Akşam yoğurtlu ıspanak 1,5 dilim Çavdar'ın ekmeği
Bugün kaçırdıklarım: ıkı adet küçük gofret ve bir adet kakaolu bisküvi
Canım bence senin listende kaçırdıkların dışında iyi :) Bu kaçırmayı haftada bir yapıyorsan tabi sıkıntı değil, ama haftada birden fazla yapmamaya çalış.
Ben dün sabahtan akşama kadar hastanedeydim o yüzden yazamadım. Sabah yemeğimi de yanıma alamadığım için orada yemek zorunda kaldım bu yüzden 1200ü buldu toplam kalori
Sabah: 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği
Ara: ara öğün yapmaya fırsatım olmadı.
Öğlen: 1 kase ezogelin çorba 1 küçük lahmacun 1 ayran
Ara: yarım paket mavi yeşil pirinç-mısır patlağı
Akşam: 1 kase ezogelin çorba 3 adet küçük kadınbudu köfte
Ara: 4 kuru kayısı 5 badem.
Hastane yemeklerinde makarna-pilav-tatlı ve patates püresi vardı onları yemedim. Ama yine de biraz aştım gibi hissediyorum... Lahmacun da iyi değil tabi...
Ben bugün öğle arası sütlaç yedimona ne dersin
Akşam uç köfte 1 dilim Çavdar ekmeği ve bir kase yoğurt
Türk kahvesi yanında bir kare biter çikolata
Bugün akşamüstü plates yaptım
Canım benim bak ne güzel pilates yapmışsın. Kaçamakları da biraz azaltırsan oldu bu iş :) Ki ilk iki haftada 2 kilo vermişsin, yine verdiğini göreceksin tartı günü. Ben de yarın spora başlıyorum spor salonuna :)
Valla dün bugün büyük basarı gostermıssın tebrık ederım. Akşamları özellikle gayet ıyı gıtmıssın. Sen ne zaman tartı gunü yapıyorsun senın de bence hedefın yarılanmıştır
Ya benim tartı günüm yok aslında. Henüz tartılmadım 11-12 gün oldu. Ama bu pazar tartılacağım. 10 günde bir tartılmayı planlıyorum çünkü hedefim her 10 günde bir kilo vermek :) seninki ne zaman?