- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi strawberries927
Allah'tan tartım kafayı yedi hep aynı yerinde sayıyor. Ne kadarı verirsen ver. Neden diyorum bir günde uç kez tartılıyordum kafayı yıcek sekilde. Ben diyetisyene gittim. Onbesgun de bır gel dedı. Hf ya cuma tartacak bakalım son.uc ne olacak. Ama ınsan verince gaza geliyo
Aynen ya :) diyetisyene gitmene de çok sevindim en güzel ve en sağlıklısı gerçekten. Birbirimizi de sürekli gaza getirirsek oldu bu iş
Bence de. Insan odaklandımI oluyo bu iş. Bu aksam spor yapıcım. Leslie sansone 3 mail evde yürüyüş. 300 kalori. 45 dk
Kalorinibil.com a üye ol. Kalorini hesapla
selam kızlar :)
bende 2 haftadır diyetteyim. 68 kiloyla başladım hedefim 62. şu an 66 kiloyum yani 4 kilom var vermem gereken.
listeleriniz bence çok güzel:))
umarım hemen gider kilolar :))
fit günlerrrr :))
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates
Ara: yarım paket mavi yeşil bisküvi
Öğlen: Patlıcan ve et (patlıcan sarma)
Ara: Kuru kayısı badem
Akşam: Kepek ekmeğine peynirli sandviç
Toplam kalori 950 :)
Ooo. Süper esra hf sonu gayet iyi uymuştun diyete. Tartı gunü ne zaman
Canım benim, bugün tartıldım 54,2 ile başlamıştım tam 53 çıktım çok mutlu oldum
Bugün yediklerim:
Sabah: Kepek ekmeğine peynirli sandviç
Ara: 2 kuru kayısı 5 badem
Öğlen: Yarım porsiyon kısır, 1 bardak ayran, bol salata
Ara: 2 kuru kayısı 3 badem
Akşam: Kısırın kalanı (yarım porsiyondan biraz az), bol salata
Annem yanıma geldiği için sevdiğim yemek olan kısırı yaptı ısrar ederek... Ben de yağını zorla az koydurdum. Bulgur fazla karbonhidrat ama bugünlük de böyle olsun :) toplam 900 kalori :))
süpper bravo sana kutlarım. aslında kilon da fazla değilmiş o kadar sıkma kendini
Doğru diyorsun canım fazla gibi durmuyor ama benim ideal kilom 48-49, boyum da kısa. Ben 50nin üstüne çıkınca biraz yağlı görünüyorum. Vücudumda yağ oranı çok fazla olduğundan kilolar fazla yer kaplıyor (yağın 1 kilosu kasın 1 kilosunun 2 katı yer kaplar), o yüzden bu yağları yakmam lazım :)
Sen de ben gibisin. Ben de 1,5 aydır diyetteyim 53ten 50ye düştüm 2 kilo daha versem sanki hayatımdaki bütün problemler çözülecekmiş gibi hissediyorum :))
Doğru diyorsun canım fazla gibi durmuyor ama benim ideal kilom 48-49, boyum da kısa. Ben 50nin üstüne çıkınca biraz yağlı görünüyorum. Vücudumda yağ oranı çok fazla olduğundan kilolar fazla yer kaplıyor (yağın 1 kilosu kasın 1 kilosunun 2 katı yer kaplar), o yüzden bu yağları yakmam lazım :)
Aynen tatlım, 1buçuk ayda 3 kilo gayet iyi, sen nasıl bir diyet yaptın? :)
Unlu, şekerli şeyler, nişastalı gıdalar, kızartmalar yok. Geri kalan her şey serbest. Hunharca tereyağı, et vs yiyorum.Bugün itibariyle 49kg'ım