- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi strawberries927
esra bunu buldum tamda senin istedigin gibi diz icleri felan... sevil kozmetike var bir arastir istersen
Methode Jeanne Piaubert Dietic Minceur Yağ Kırıcı Thermo Roll-On
bende catlak kreminimi alsam diye dusundum yada bunu varisli bolgeye surmeyin diyo ama
Elacım çoook teşekkür ederim :) Elimde matrigen var diye sormuştum ben... O yüzden denersem önce matrigeni denerim ama sen bunu kullanacaksan gelişmeni bekliyorum :))
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen: 1 kase ezogelin çorba, 1 bardak ayran
Ara: 3 badem
Akşam: Tavada az yağlı yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği
Toplam: 610 kalori
Ayrıca bugün bir buçuk saat spor yaptım ve tartı günüm olduğu için spordan önce tartıldım. Veeee şok oldum çünkü 50,1 kiloyum geçen haftaya göre 700 gram vermişimmm :118:
esracim ben uzun zamandir sıkılastırici ariyorum.. simdilik idareten nivea aldim fena degil gibi.. ama kafam cok karisti.. cok kilo vermekten acik cividim.. karin bolgem biraz derisi buzuldu ole cok kotu degil.. ama kafama takiyorum iste.. benim icin sıkilastirici lazimdi ote yandanda bikini bolgesinin altinda catlaklar var... bir aydir bu urunlere hep bakiyorum. dun bunu gordum bundandami alsam diye dusundum birde bu markanin catlak icin olani vardi.. neyse uzatmiyimm bugun kafama esti... Elancyl Çatlak Kremleri aldim 3 tup.. yani pahali urunler hakkimi catlakta kullandim... kafami en cok catlak karistiriyo cunku..
nivea yayi kullaniyorum zaten .... insallah sporlada sıkılasirsammm cok yazdim dimi
İstediğin kadar yaz elacım :)) Sen bence tam sıkılaşacak hareketler yapıyorsun, kremlerle ve diyetle de desteklediğin için harika sonuçlar alacaksın ben eminim :) Benim de haftasonu internetim yoktu, burada sizlere hesap veremeyeince hunharca yedim :26: Bugünden itibaren istanbula gidene kadar kaçamaksız bir şekilde en az 2 kilo vereceğim. Kendimi çok kötü ve sağlıksız hissediyorum kaçamak yapınca, tüm moralim altüst oluyor
Kızlar bugün yemeklerim biraz düzensiz çünkü hem sınavım var hem de akşaüstü yola çıkacağım.
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 elma
Öğlen: Şnitzel
Ara: 1 eti form bisküvi
Akşam: 1 eti form bisküvi, 4 kuru kayısı 10 badem (henüz yemedim yolda yiyeceğim)
Bugün bir buçuk saat spor yaptım ve spordan önce tartıldım, 49,3 kg çıktım yani geçen haftaya göre 700gr vermişimbugün 2.ayım bitti diyette ve 5 kg verdim. Hedefime çok yaklaştım ama istediğim ölçülere ulaşana kadar devam edeceğim :)
tebrikler esra, ölçülerini gördüm diğer konuda, alt bacak falan ölçmedim ben ama üst bacağımız aynı nerdeyse şu an. ben 1 cm fazlayım :) allahım inşallah inceliriz haziran sonu 45 cm olmasını istiyorum.
Aynen canım ya. Ben de hazirana kadar biraz daha incelmek istiyorum... Keşke boyumuz da biraz uzun olsaydı ama ona yapacak bir şey yok