- 14 Ocak 2016
- 381
- 386
- 103
- Konu Sahibi melekler-engelchen
Bende 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve Leslie yapıyorum troid hastası olmama rağmen iyi gidiyor şuanda .istersen birbirimize destek olabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler üsenmeden okuduğun için . Bende troid den şüpheliyim. Test yaptırcam. Olur burda beraber motive edelim birbirimiziBütün sayfalarını üşenmeden okudum .öncelikle sen bir kan tahlili mi yaptırsan acaba .istersen bi troid lerine falan baktır .belki bu yüzdendir kilonun az gitmesi.ikincisi ;bence sen bu topik de çok yalnız kalmışsın sana arkadaş olmamı ister misin
Kilo kaç. Hedef neBende 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve Leslie yapıyorum troid hastası olmama rağmen iyi gidiyor şuanda .istersen birbirimize destek olabiliriz
Hep aynı tartiyla tartıl. Yoksa hep farklı çıkarKıLar regl dönemlerinde şişme vs oluyor mu?ben enson cuma günü tartıldım 67 .7çıktım bugün kendi evimde tartıldım 68.7 çıktım regl döneminde olduğum için mi yoksa farklı tartıda yaratıldığından mı bilemiyorum .hergün spor ve yediklerime dikkat etmeme rağmen
Iyiyim canım sen nasılsınKonu sahibi nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor ?nasılsın ?
Kilolar gitmiyor ne yazık. Sabit. Kana baktirmadim. Bende kist ve miyom var onlardan kaynaklaniyor olabilir. Idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullanıyordum. Sonra da miyom küçültme için ilac tedavisi olucam. Ilaclar tahlil sonuçlarıni etkiler diye kan tahlili yaptırmiycam. Yediklerime dikkat edip evde spor yaparak zayıflamaya çalışacağımElhamdulillah Nasıl gidiyor mu kilolar ?baktırdın mı kanına ?
Bu 2 haftadır kendimi halsiz hissediyorum.Yazmayı bıraktın sanırım artık .vaz mı geçtin zayıflamaya çalışmaktan
Teşekkürler. Ama cok zor gidiyor ne yazık. Sağlıgima kavussam inşallah evde tekrar Leslieye basliycam. Bayadir ihmal ettim..maşallah sana güzel vermişsin
Sende durumlar nasıl. ? Spor yapıyormusun evde? Iki beyazı (un ve şeker) da biraksan daha kolay verirsin.maşallah sana güzel vermişsin