• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedefim 10 kilo zayıflamak-Günlüğüm

Bütün sayfalarını üşenmeden okudum .öncelikle sen bir kan tahlili mi yaptırsan acaba .istersen bi troid lerine falan baktır .belki bu yüzdendir kilonun az gitmesi.ikincisi ;bence sen bu topik de çok yalnız kalmışsın sana arkadaş olmamı ister misin
Teşekkürler üsenmeden okuduğun için . Bende troid den şüpheliyim. Test yaptırcam. Olur burda beraber motive edelim birbirimizi

Benim kilom 64.
Hic cocugum yok. Hormon tedavisi. Aşılama.tüp bebek tedavileri.kürta.düsük sonrası psikolojik bozuldum. Kilo aldim. Stresten yemeye engel olamıyorum. Bu yüzden cok zor zayıfliyorum

KıLar regl dönemlerinde şişme vs oluyor mu?ben enson cuma günü tartıldım 67 .7çıktım bugün kendi evimde tartıldım 68.7 çıktım:KK57: regl döneminde olduğum için mi yoksa farklı tartıda yaratıldığından mı bilemiyorum .hergün spor ve yediklerime dikkat etmeme rağmen

KıLar regl dönemlerinde şişme vs oluyor mu?ben enson cuma günü tartıldım 67 .7çıktım bugün kendi evimde tartıldım 68.7 çıktım:KK57: regl döneminde olduğum için mi yoksa farklı tartıda yaratıldığından mı bilemiyorum .hergün spor ve yediklerime dikkat etmeme rağmen
Hep aynı tartiyla tartıl. Yoksa hep farklı çıkar

Elhamdulillah Nasıl gidiyor mu kilolar ?baktırdın mı kanına ?
Kilolar gitmiyor ne yazık. Sabit. Kana baktirmadim. Bende kist ve miyom var onlardan kaynaklaniyor olabilir. Idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullanıyordum. Sonra da miyom küçültme için ilac tedavisi olucam. Ilaclar tahlil sonuçlarıni etkiler diye kan tahlili yaptırmiycam. Yediklerime dikkat edip evde spor yaparak zayıflamaya çalışacağım

Elhamdulillah bende düzenli kilo veriyorum hergün Plates yapıyorum ama malzeme eksiğim var onlarda bu hafta sonu tamamlarsam daha motive olacağım çünkü Dumbel yerine su şişesi kullanıyorum .birde Plates bandı yerine sert bir kilotlu çorap falan kullanıyorum :)

Back