• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedefim 10 kilo zayıflamak-Günlüğüm

Merhaba melekler-engelchen ben de senin gibi çok zor kilo veriyorum. Öncelikle tebrik ederim vazgeçmemişsin ve kilo vermişsin. Ben eminim 55 kilo da olacaksın :sampiyon: Ben de sana katılıyorum bugün. Başlangıç kilom 66.7 hedef kilom 56. Sabırla başlıyorum, Allah yanımızda olsun :dua:
Teşekkūrler.Chia tohumunu tavsiye ederim. Önceki sayfalarda nasil kullanildigini yazmisim

Merhaba melekler-engelchen ben de senin gibi çok zor kilo veriyorum. Öncelikle tebrik ederim vazgeçmemişsin ve kilo vermişsin. Ben eminim 55 kilo da olacaksın :sampiyon: Ben de sana katılıyorum bugün. Başlangıç kilom 66.7 hedef kilom 56. Sabırla başlıyorum, Allah yanımızda olsun :dua:
Var mi kilonda bir degisiklik

Merhaba melekler-engelchen 65.8. Kendime engel olamıyorum. Çok stresliyim sürekli yiyesim var ve vermem gereken en az 10kg. var. Görüşemedik çoktandır. Sen nasılsın, kilo verebildin mi, her şey yolunda mı? :KK39:
Ah canim bendede ayni sorun var. 1 haftaligina kaynanam gile gittik. Di yet bozuldu. Yeme duzenim bozuldu. Bir haftada 2 kilo almıştim. En son 62 dim. Ama kaynanam gilden geldigim gun tartildim 64...şok oldum...geldigimden beri ugrasiyorum kilo vermek icin. Şimdi güncel 63

Zayiflayamamamin sebebini arastirmak icin doktora gittim. Genel kan tahlili yapildi.
Seker temiz. Ama guatr problemi varmis.
1 cm lik troid bezi nodulu olusmus. Ilac vermedi doctor. Zarari yok. Dedi. Ama cok kafama takildi. Baska doktorda randevu yaptim. Onu bekliyorum. Bakalim bu doktor ne diycek.

Back